Horoscop Capricorn 2018

Horoscop General Capricorn 2018

Anul 2018 va aduce in prim-plan talentele si resursele ascunse ale nativilor Capricorn. Planetele va vor fi mai favorabile in acest an pentru a va dezvolta si a evolua in viata. Veti castiga multa autoritate si putere in aceasta perioada. Va fi multa liniste domni un sentiment de bucurie si fericire. Binele este aproape, insa eventualele piedici nu pot fi excluse. Faptul ca sunteti practici va va ajuta sa excelati in plan profesional si personal anul acesta.

Horoscop Dragoste Capricorn 2018

Viata sentimentala a Capricornilor va fi reusita anul acesta, deoarece multi dintre voi ar putea sa intalneasca dragostea adevarata. Iesiti din visele voastre si pasiti ferm in realitate, Capricornilor. Modestitatea si simplitatea va va ajuta sa furati privirile potentialilor parteneri. Impartasiti-i partenerului sentimentele, lucrurile care va plac, dar si cele care va displac. Senzualitatea si romantismul vor atinge un nivel tot mai ridicat pe masura ce va trece anul. Fiti discreti, Capricornilor!

Horoscop Bani Capricorn 2018

In ceea ce priveste partea financiara, nativii Capricorn vor avea un parcurs lin anul acesta. Evitati cheltuielile excesive si incercati sa economisiti pentru anul viitor. Planificati-va cheltielile si prioritizati-va fluxul financiar pentru anul in curs. Renuta la o extravaganta pentru imbunatatirea financiara in viitor. Pe la jumatatea anului, vor fi ceva cheltuieli pentru cei dragi si nu vor putea fi evitate. Cu toate acestea, mentineti-va masurile financiare stricte, astfel incat sa nu ajungeti la fundul sacului.

Horoscop Sanatate Capricorn 2018

In 2018, Capricornii vor avea un nivel crescut de energie si vitalitate. Cu toate acestea, asigurati-va ca le canaizati catre teluri utile. Este un moment bun pentru a va apuca de un sport si pentru a renunta la unele obiceiuri nesanatoase care va bantuiesc de ceva timp. Nu asteptati momentul potrivit pentru urma o dieta stricta. Aveti grija de sanatatea mintala si ocazional optati pentru un program de detoxifiere. In 2018, evitati carbohidratii, grasimile si alimentele calorice, acest lucru dandu-va o stare de bine pe parcursul intregului an.