Astrolog Alexandra Coman - Horoscop Februarie 2018

Horoscop Februarie 2018, Astrolog Alexandra Coman

Horoscop Berbec: In luna Februarie Berbecul trebuie sa se concentreze foarte mult pe a avea grija la starea de sanatate. Este o perioada in care Berbecul ia hotarari legate de locul de munca.

Horoscop Taur: Luna Februarie tine mai mult de estetica vizuala pentru voi. Este o luna in care o sa fiti bulversati emotional si o sa aveti emotii fluctuante. Pregateste-te, deoarece este o luna in care zona de conflict este mai ridicata.

Horoscop Gemeni: Este o luna foarte buna pentru Gemeni sa faca achizitii si vanzari: case, masini, aparatura electronica... Sunteti energici, sunteti dinamici, stati foarte bine la capitolul Logica si veti reusi sa ii convingeti pe cei din jurul vostru sa vi se alature.

Horoscop Rac: Te simti presat mai ales la locul de munca si s-ar putea sa te simti complet deranjat si suparat de un sef. Nu te apuca sa faci gesturi necugetate cum ar fi sa-ti dai demisia la nervi si sub presiune. Este o buna luna pentru achizitii, dar nu si pentru vanzari.

Horoscop Leu: In Februarie vor veni tot felul de provocari si provocarile cele mai mari le vei resimti pe zona relatiei cu sefii si a relatiei cu colegii de la serviciu, pe zona familiei si pe zona financiara, zone care pentru Leu sunt foarte importante.

Horoscop Fecioara: Fecioara are o luna intensa. Vei fi foarte provocat in a rezolva problema unei persoane apropiate, probleme pe care tu le-ai anticipat. Ai avertizat acea persoana ca se apropie de aceste probleme si esti solicitat sa participi la gasirea unei solutii.

Horoscop Balanta: In Februarie Balantele vor avea de luat hotarari foarte importante privind drumul pe care il parcurg si mai ales planul relatiilor. In luna Februarie miza este despre cum Balanta isi negociaza relatiile, parteneriatele si asocierile.

Horoscop Scorpion: Luna Februarie pentru Scorpion si pentru cei care au Ascendentul in Scorpion este dedicata hotararilor dupa ce iti faci ordine in cap. Asculta-ti vocea interioara! Multi Scorpioni vor fi invitati in strainatate sau vor primi oferte de munca in strainatate.

Horoscop Sagetator: Vorbim in luna Februarie de reorganizare si reinventare completa. Ai nevoie sa-ti pui ordine in ganduri, in proiecte, in planuri si mai ales sa incetezi sa te mai bazezi pe cei din jur si pe promisiunile lor. Orienteaza-te mai mult spre tine si spre ce ai tu de facut.

Horoscop Capricorn: Luna Februarie este o luna foarte buna pe plan comunicational. Vei avea capacitatea extraordinara de a aduce echilibrul si pacea in preajma celorlalti. Este o luna foarte buna pentru tine sa calatoresti, sa incepi afaceri, sa pornesti proiecte...

Horoscop Varsator: Varsatorul este focusat pe zona de familie si are indatorari karmice fata de o ruda. Vei fi foarte irsacibil, te vei enerva cu usurinta si le vei tranti oamenilor in fata lucruri care n-o sa le produca foarte mare placere. Fii foarte diplomat!

Horoscop Pesti: Pestii trebuie sa-si puna ordine in ganduri si mai ales in relatiile sale amoroase. Este o luna in care poti sa faci achizitii foarte bune. Multi Pesti isi pot echilibra bugetul. Este o luna importanta pentru luarea unor decizii in ceea ce priveste sanatatea.

Sursa: Astrolog Alexandra Coman (Youtube)