Mariana Cojocaru - Horoscop Februarie 2018

Februarie 2018 este o perioada in care se leaga prietenii. Venus si Marte impreuna, vor aduce iubiri la prima vedere

Horoscop Berbec, Februarie 2018: Berbecul va avea o luna Februarie in care prieteniile sunt foarte importante. Va lega noi prietenii, dar isi va curata agenda de prieteniile car nu-i mai sunt de folos. Va avea un plus de valoare pe axa sentimentala, vor putea sa ia decizii legate de copii. Este o perioada importanta pentru cei care sustin examene, probe de lucru, sesiuni. Eclipsa vine intotdeauna si pune punctul pe I. Trebuie sa fie foarte bine pregatiti, un plus vine evident si de la astre.

Horoscop Taur, Februarie 2018: Taurii sunt sustinuti foarte bine de cele doua eclipse din zodia Varsatorului. Datorita lu Venus si a lui Marte vor avea parte decizii in zona familiei. De exemplu, daca isi doresc sa vanda un bun de valoare, o casa, un teren, o masina sau sa achizitioneze ceva mai spatios, mai larg, mai amplu... Sa schimbe masina, de exemplu... E o perioada in care cauta si iau decizii. In zona carierei, la fel: Taurii isi doresc probabil schimbari, se pot lua deizii in legatura cu superiorii.

Horoscop Gemeni, Februarie 2018: Gemenii vor avea si ei un plus in luna Februarie, datorita faptului ca Mercur, pe de-o parte este in mers direct, deci nu are cum sa-i afecteze, pe de alta parte discutam de o axa de destin si un Soare care este pe zodie de aer si tot ce tine de deplasari, de spiritualitate, de zona de studiu, vor fi cat se poate de importante deoarece eclipsa vine sa dea un plus de valoare. Te gandesti ca trebuie sa reiei ceva si sa duci la bun sfarsit.

Horoscop Rac, Februarie 2018: Racii sunt plini de sentimentalisme. Eclipsa de Luna care va fi pe data de 31 Ianuarie, vine cu tot felul de pasiuni, de intuiti. Vine si cu un plus de pasiune pentru ca exista echivalent la Luna Alba, Lilith, care este planeta pasiunilor. Se spune ca atunci cand Luna este intunecata suntem mai abisali, mai profunzi..

Horoscop Leu, Februarie 2018: Leii sunt si ei sustinuti de axa timpului. Luna Noua va fi pe data de 15-16 Ianuarie. Acolo va fi eclipsa de Soare.

Horoscop Fecioara, Februarie 2018: Pe cele doua eclipse, Fecioara va avea parte de echilibru, de un plus de castiguri financiare. Zona artistica este cat se poate de favorizata, datorita lui Venus care este in Varsator si este in combinatie cu Marte. Sentimental, Fecioara este indragostita, face ce face si stie sa se adapteze, stie cum sa relationeze cu sufletul pereche.

Horoscop Balanta, Februarie 2018: Balanta este intr-o zona in care ia decizii pentru a putea sa tina in echilibru ambele talere. Venus este predominanta pe tot anul si vine in zona iubirii. Este o zodie de aer si cu eclipsele sunt acum in Varsator, tot ce tine de sentimental, tot ce tine de copii, tot ce tine de intuitie, de creativitate, vor fi plusuri care le vor da stralucire.

Horoscop Scorpion, Februarie 2018: Scorpionii sunt jupiterieni anul acesta. Fac in asa fel incat sa valorifice potentialul pe care-l aduc cele doua eclipse, pentru ca sunt magnetici prin excelenta, iar eclipsele vin cu un plus de magnetism.

Horoscop Sagetator, Februarie 2018: Sagetatorii sunt plini de initiative. Vor face si vor desface lucrurile in asa fel incat sa le iasa treaba ca la carte. Femeile sunt meticuloase, barbatii sunt intr-un con de umbra, datorita faptului ca eclipsele cu Jupiter vin intr-o zona in care penitenta functioneaza

Horoscop Capricorn, Februarie 2018: Capricornii sunt si ei intr-o perioada plina de glorie. Eclipsele la Capricorn sunt pe zona in care finantele sunt importante, deci se anunta castiguri.

Horoscop Varsator, Februarie 2018: Varsatorii sunt vedete datorita celor doua eclipse. Intram si in Anul Cainelui De Pamant, in 15-16 Februarie, dupa eclipsa. E Anul Nou Chinezesc, de acolo avemm un nou start, un nou debut, o perioada foarte buna pe cariera, pe evolutie. Vin cu pricipii noi, foarte stabile si foarte statornice vizavi de relatiile de suflet.

Horoscop Pesti, Februarie 2018: Pestii sunt de departe intr-o zona in care mediumitatea, izolarea, dorinta de a se regasi cu rudele, cu prietenii, cu persoanele de suflet, va fi foarte activa si potentata de cele doua eclipse.

Sursa: Antena 1, Prietenii De La 11