Adevaruri Ascunse, 30 Decembrie 2017

Horoscop Berbec: Berbecii au o luna in care nu trebuie sa forteze mana norocului, pentru ca toate surprizele placute vor veni daca nu se grabesc, daca nu forteaza... Toate vor veni in ritmul lor.

Horoscop Taur: Taurul are o luna cu foarte multe drumuri, calatorii. Sa-si faca valiza, s-o aibe pregatita. Asta inseamna o luna in care trebuie sa iasa mai mult la "pascut".

Horoscop Gemeni: Gemenii de la inceput de an, din Ianuarie sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore. Deci, pe toate flancurile vin schimbarile asupra Gemenilor.

Horoscop Rac: Racii vor avea o luna in care trebuie sa stie cum sa actioneze, pentru ca sunt pe o pojghita de gheata extraordinar de subtire. Deci, multa circumspectie, lasati nervii, lasati insultele, lasati exploziile si pregatiti-va sa fiti in garda.

Horoscop Leu: Leii pornesc anul cu uraganul. Este o luna in care sa iti mobilizezi toate fortele pentru ca in permanenta vei avea o disputa cu cineva. Daca ramaneti calmi, totul se aranjeaza.

Horoscop Fecioara: Fecioara are o luna de vesti bune, cadouri, bani, tot ce vrea, insa cu ceva intarzieri.

Horoscop Balanta: In luna Ianuarie Balantele debordeaza...

Horoscop Scorpion: Scorpionii incep anul cu schimbari rapide asupra lor. Veti avea un salt rapid calitativ in existenta voastra.

Horoscop Sagetator: Sagetatorii, dar si celelalte zodii de foc sunt puse in postura de a exploda, de a lua foc. Mici batalii, dar sa nu fie ingrijorati ca totul se rezolva. Temperati-va Sagetatorilor!

Horoscop Capricorn: Capricornii au doua variante: ori schimbarea unui loc de munca, mai benefic, ori schimbarea dintr-o casa. Poate cineva asteapta sa se mute in casa noua in Ianuarie.

Horoscop Varsator: Varsatorii au o luna de asteptari. Sa stea in asteptarea unor mesaje foarte foarte importante, dar si a unei schimbari fantastic de importante. Sa fie pregatit, pentru ca schimbarea asta ii va fi benefica.

Horoscop Pesti: Nativii Pesti, de la inceputul anului, intra in dialoguri. Gasesc rezolvari la toate problemele care ii deranjeaza sau i-a deranjat, numai facand de la inceputul anului un consiliu de familie, sau cu prietenii, daca familia e mai restransa.

Sursa: Adevaruri Ascunse cu Dana Grecu (Youtube)