Luna plina si eclipsele nu pot trece neobservate din punct de vedere al impactului emotional

Horoscop Berbec, Februarie 2018: Reganditi intreaga structura profesionala prin prisma noilor propuneri. La mijlocul lunii, Berbecii vor resimti transformari la nivel exterior social. Berbecii revin la ritmul lor foarte activ. Cele mai mari beneficii le vor veni Berbecilor prin intermediul anturajului. Berbecii vor avea stabilitate profesionala si o buna intelegere cu superiorii.

Horoscop Taur, Februarie 2018: Taurii se bucura de un moment prielnic pentru expansiunea profesionala. Ei sunt oamenii pe care toata lumea se bazeaza, nu doar in plan profesional, ci si familial. Taurii au o perioada foarte buna in care sa se gandeasca foarte bine ce fel de schimbari sunt necesare in locuinta. Au multe dorinte, insa nevoile Taurilor sunt legate de zona socio-profesionala.

Horoscop Gemeni, Februarie 2018: Se cere detasare in abordarea problemelor. Va fi o luna hiperactiva si agitata pentru Gemeni. Prima caracteristica a acestei luni este dinamica, este mobilitatea si este versabilitatea. Gemenii fac valuri si atrag foarte multa lume. Este o luna in care Gemenii ies din casa, au foarte schimburi de informatii de si energie. Luna aceasta reusiti sa puneti impreuna foarte multi oameni.

Horoscop Rac, Februarie 2018: Succesiunea de eclipse le provoaca in primul rand nativilor Rac valorile personale, stima de sine si ceea ce detin ei. E vorba despre "a avea". Toti Racii se intreaba luna aceasta "ce este al meu", "ce nu este al meu" si se gandesc ce urmeaza sa obtina. In Februarie, Racii isi fac bilantul contabil al bunurilor materiale si al persoanelor din jurul sau.

Horoscop Leu, Februarie 2018: Pentru nativii Leu, intensitatea este in planul relatiilor si a parteneriatelor. Leii pot afisa un comportament pasiv, pentru ca li se intampla, le vine, de la inspiratie pana la oferte spectaculoase. Extravagantele nu o sa va ocoleasca, nici macar din punct de vedere financiar. Leii au parte de sprijinul partenerului si obtin foarte multe avantaje.

Horoscop Fecioara, Februarie 2018: Luna Februarie vine pentru nativii Fecioara ca un fel de culme a perfectionismului pentru ca nu se multumesc deloc cu jumatati de masura. S-ar putea sa asistam la situatii amuzante in viata Fecioarelor, care au un exces al detaliilor. Trebuie sa-si tempereze niste mici manii, obsesii, deoarece ascest comportament nu le face bine nici lor si nici celor din jur.

Horoscop Balanta, Februarie 2018: Este o luna plina de efervescenta din punct de vedere familial. Balantele vor fi intr-o situatie privilegiata in camin. Vor lua multe decizii legate de camin, de domiciliu, de proprietati, de anumiti membri ai familiei pe care sa ii sprijine, sa ii ajute. Balantele pot sa iasa in evidenta prin ceva vizibil si care sa ramana. Tot ceea ce fac Balantele incepe sa se vada.

Horoscop Scorpion, Februarie 2018: Viata personala a Scorpionilor capata intensitate si este o luna a transformarii personale a sufletului. Este o luna in care Scorpionii au marea sansa de a face diferenta esentiala dintre dorinte si nevoi. Luna aceasta Scorpionii isi dau seama ca ceea ce doresc nu este neaparat si ceea ce este necesar pentru viata lor.

Horoscop Sagetator, Februarie 2018: Sagetatorul este singura zodie care nu este foarte afectata de eclipsa, pentru ca acesta trece oricum printr-o perioada foarte importanta si benefica, datorita acestei receptii mutuale pe care Marte o face cu Jupiter. Sagetatorii au o luna a deciziilor majore. Sagetatorul poate fi atat de activ luna aceasta, incat sa nu fie pe placul tuturor.

Horoscop Capricorn, Februarie 2018: Capricornii se vor regasi in niste situatii in care vor avea de trecut niste probe, niste intalniri si niste contacte cu anumite autoritati. Este o lina in care Capricornii trebuie sa isi dovedeasca competenta si stapanirea de sine in fata unei autoritati care ii evalueaza. Este o luna a evaluarilor. Acestea pot fi examinari scrise, sau examinari in relatii.

Horoscop Varsator, Februarie 2018: Varsatorii sunt cei mai avantajati de eclipsa, insa practic cei mai avantajati sunt oamenii din viata lor. Varsatorii sunt presedintii unui comitet de generozitate, aceasta fiind vibratia pentru luna Februaire. Ei au foarte mult de daruit. Varsatorii sunt oamenii de la care toata lumea asteapta ceva. Varsatorul este un fel de centru de sprijin si un fel de birou de informatii luna aceasta.

Horoscop Pesti, Februarie 2018: Pestii au de acceptat in aceasta luna ceea ce li se intampla. Lucrurile nu pot fi impinse, nu pot fi provocate. Ei sunt intr-o pozitie de martori, de spectatori. Ceea ce este cel mai bun pentru ei, deja li se intampla. In luna Februarie, eclipsa ii ajuta pe nativii Pesti sa inteleaga viata dintr-o perspectiva superioara si sa accepte ca lucrurile nu puteau fi altfel.

Partea 1: Berbec-Rac

Partea 2: Leu-Scorpion

Partea3: Sagetator-Pesti

Sursa: B1TV, 360 Grade