Astrolog Alexandra Coman - Horoscop Februarie 2018

Luna Martie este marcata de Marea Trina, cel mai benefic aspect din astrologie.

Berbec: In luna Martie, Berbecul se bucura de tranzitul planetei Uranus, planeta surprizelor, a adevarurilor rostite fara perdea. In aceasta luna Uranus iti aspecteaza casa afacerilor, casa muncii, casa relatiilor de iubire, incat vei fi atat de activ. Luna Martie este foarte buna in discutiile si in proiectele de anvergura si de viitor.

Taur: Se pare ca Taurul plateste oalele sparte de altii. Pastreaza-ti calmul si bunavointa, pentru ca oamenii care vin inspre tine cu furie si cu agresivitate nu au ceva personal cu tine. Nu este vorba de tine. Este vorba de ei si de problemele lor. In schimb, fii atent la pofte, la alimente, pentru ca Venus, guvernatoarea zodiei tale face un aspect de trigon cu Jupiter, marele benefic.

Gemeni: Gemenii in aceasta luna sunt un pic mai nervosi. Incearca sa-ti tii sub control comportamentul pentru ca ai adunat tot in tine si vrei sa explodezi, vrei sa dai pe din afara... Incearca sa te ponderezi pentru ca risti sa declansezi niste conflicte foarte mari cu cei din jur, iar oamenii din jurul tau chiar sunt binevoitori.

Rac: Luna aceasta Racul are o problema legata de alimentatie. Majoritatea veti manca pe fond nervos si putini dintre voi nu veti manca deloc. Tineti regim, dar nu va va fi simplu. Mancati sanatos. Optati pentru legume si fructe, nu pentru ciocolata, alcool si alte lucruri nesanatoase. Asadar, va cresc poftele, insa e pe fond nervos.

Leu: Aveti energie, aveti dinamica si in sfarsit reintrati pe panta facutului banilor. Pe zona de munca sunteti foarte frumos aspectati si o contributie o va avea o femeie si un barbat. Leul va beneficia din punct de vedere financiar si din punct de vedere al strategiilor de consilierea favorabila, inteleapta, benefica a unei femei cu multa experienta si a unui barbat tanar.

Fecioara: Fecioara este agitata, are foarte multa treaba, ceea ce este un lucru productiv. Trebuie sa achiti niste datorii fata de prieteni, sau fata de oamenii cu care ai colaborat. Daca esti Fecioara pe primul loc in lista de prioritati sa fie achitarea datoriilor, pentru a deschide calea abudentei.

Balanta: Martie este o luna in care Balanta este pe val. Maniera in care te comporti, maniera in care vorbesti, maniera in care comunici, te va ajuta extrem de mult in deschiderea unor usi si a unor portite legate de cei din jurul tau. Aceste portite iti vor facilita ulterior fie niste afeceri, fie niste conexiuni importante fie crearea unor aliante de mare anvergura.

Scorpion: In Martie, Scorpionul ia niste decizii foarte intelepte legate de relatia cu familia. Fie te intorci in sanul familiei, fie constientizezi ca au incercat sa profite de tine, au incercat sa se foloseasca de tine si tu vei trage foarte clar bariera si vei impune noi regul si noi forme de comunicare. Nu accepta colaborari cu rudele, oricat de benefici ar fi termenii.

Sagetator: In luna Martie Sagetatorul are o luna foarte activa in care se pregateste pentru un eveniment care are loc la sfarsitul primaverii sau la inceputul verii. Sagetatorul are multe lucruri de rezolvat in zona domestica si este important pentru toti Sagetatorii sa se focuseze pe aceasta zona.

Capricorn: Capricornul simte ca rasufla usurat pentru ca majoritatea planetelor s-au mutat pe alte semne zodiacale. Incepi sa iti reglezi zona financiara si incepi sa recastigi teritoriul pierdut in fata unei autoritati. Astrele se mobilizeaza si te sustin in ceea ce faci pentru a-ti consolida pozitia ierarhica.

Varsator: Varsatorul nu prea stie ce vrea in luna Martie. Stabileste-ti o lista de prioritati, iar daca o ai, respect-o. Nu mai astepta ca Universul sa iti rezolve problemele. Cand ti se intampla blocaje financiare sau la locul de munca sau in viata, urmareste unde nu actionezi. Cauta zona de non-actiune, pentru ca acolo esti sanctionat.

Pesti: Vor fi multe intalniri karmice, fie din vietile anterioare, fie din trecutul tau... Oameni care se hotarasc sa vina peste tine si sa-ti spune ei cum s-au schimbat, ce frumos s-au schimbat si ce destepti sunt. Lasa-i in lumea lor, nu te mai intoarce in nici o poveste. Ocupa-te da familie, de casa, de activiati domestice.

Sursa: Astrolog Alexandra Coman (Youtube)