Aspecte planetare: stelium de planete cu Neptun, Soare, Kiron, Mercur si Venus in zodia Pesti

Berbec: Dupa atata vant si ceata, iar se arata soarele pentru Berbeci. Aceste aspecte anunta relatii pozitive la locul de munca cu atmosfera placuta. Se vor ocupa de sanatate, poate vor cumpara un abonament la spa.

Taur: Venus din Pesti este hotarator in zona in care prieteniile sunt foarte importante. Latura sentimentala, creativitatea lipsita de impulsivitate, deoarece vom intra intr-o primavara in care relatiile sentimentale vor fi cat se poate de pozitive. Taurul este un romantic, un sensibil si va profita de luna Martie pentru a oferi tot felul de atentii.

Gemeni: Gemenii au parte de calatorii, de tot felul de relatii care tin de comunicare, dar in special la comunicarea in iubire, deoarece este o zodie de aer foarte sensibila, foarte deschisa. Este o perioada in care anumite relatii vor fi cu felicitari, cu mici atentii, chitibusuri de destin.

Rac: Racii au o perioada foarte buna pentru ca Luna va fi in sector financiar. Vor fi foarte hotarati, bataiosi, iar cu un plus de bani, de castiguri, sa ofere atentii, sa primeasca... Sa vina cu zambete de primavara, cu lucruri care tin de minte, trup si suflet. Pentru ca e o zodie feminina se gandeste intotdeauna la partea emotional-afectiva pozitiv.

Leu: Leii sunt si ei foarte atenti la ceea ce inseamna devenire si nu neaparat latura asta care tine de narcisism, pentru ca au o dimensiune usor exagerata. E bine sa ai grija de tine, dar nu intotdeauna sa vezi numai partea aceasta. Prin urmare, Leii se vor ocupa de ceea ce tine de relatiile de familie, atmosfera de familie...

Fecioara: Nativii sunt mai putin critici ca vine primavara. Au parte de norocul divin, deci o protectie deosebita. Steliumul din Pesti este pe casa a saptea , iar acolo este partea care tine de sentimental. E vorba de sentimente adevarate, nu de cele false care te fac sa suferi. Trebuie sa fie intotdeauna 100% solariana persoana care apare in viata lor.

Balanta: Balantele sunt sustinute de Venus care este de departe o locomotiva pentru perioada aceasta. Balantele sunt sustinute in zona in care viata personala, viata relationala este una cu incarcatura pozitiva. Isi doresc sa aibe castiguri suplimentare pozitive, cu mici investitii. Regleaza tot felul de situatii care tin de administratie, de lucruri domestice.

Scorpion: Scorpionii sunt si ei atenti la ceea ce determina destinul lor. Insa exista persoane care stiu exact ce vor si au o ascensiune foarte buna su un nou inceput de drum. Sunt si altii care platesc acum polite daca au gresit, acum pot patimi in diverse forme.

Sagetator: Sagetatorul este sustinut in tot ceea ce inseamna devenire. Este vorba de partea spirituala a vietii si de frumusetea sufleteasca , pentru ca Soarele este in Pesti.

Capricorn: Capricornii sunt susinuti in zona in care aspectul de sextil pe care Soarele natal il face cu steliumul din Pesti, poate sa spuna de comunicare sau de dorinta de izolare. Unii vor comunica bine, altii se vor izola pentru a intelege unde au gresit, ce au gresit, unde este coarda lor sensibila, pentru ca despre unii se spune ca sunt mai reci si nu au sensibilitate

Varsator: Varsatorii sunt sutinuti de tot planul acesta pozitiv.

Pesti: Steliumul ii face pe Pesti, de departe, vedetele perioadei. Cand ai 5 planete in constelatia ta, predominanta este clara. Cu deschidere in destin, cu deschidere in toate planurile: afectiv, sanatate, cariera.

Sursa: Antena 1, Prietenii De La 11