Adevaruri Ascunse, 3 Februarie 2018

Horoscop Berbec: Berbecii au o luna in care se indragostesc. Ii sfatuim pe Berbeci sa nu se apuce in fiecare zi sa guste din dragostea asta fierbinte ca s-ar putea sa fie extenuati, pe cat sunt ei plini de vitalitate.

Horoscop Taur: Pentru Tauri este o luna in care fiecare o sa aibe ceva intarzieri. Taurii sunt sfatuiti in luna Februarie sa abordeze cu totul problemele care ii privesc, lucrurile pe care trebuie sa le rezolve, pentru ca numai asa vor rezolva necesitatile proprii.

Horoscop Gemeni: Gemenii au o luna in care trebuie sa se ocupe de propria lor relaxare, dar la fel de mult trebuie sa se ocupe si de persoanele dragi, care le simt lipsa de multe ori. Acestea poate au nevoie de o vorba buna, de o stare de afectivitate suplimentara.

Horoscop Rac: Luna Februarie e aducatoare de barza pentru Raci. Fertilitate si belsug... Este luna in care vi se pot implini toate nazuintele, toate dorintele din prima parte a anului.

Horoscop Leu: Leii au o luna in care sa puna totul cap la cap si sa stie ce vor cu viata lor, pentru ca au de realizat 3 lucruri: sa stabileasca ce vor cu profesia, sa stabileasca ce au de facut in familie, vor o casnicie sau nu o vor, si cum se comporta in societate , pentru a nu leza orgoliul unei persoane de langa ei.

Horoscop Fecioara: In luna Februarie a dat norocul peste Fecioara. Este luna in care vin influxurile astrale, lucruri bune. Se produce un salt rapid calitativ in existenta tuturor Fecioarelor.

Horoscop Balanta: In luna Februarie pentru Balante vin bonusuri din toate directiile, mai ales de la persoanele dragi pentru care au facut ceva deosebit candva.

Horoscop Scorpion: Pentru Scorpioni este o luna in care li se pune la incercare forta, puterea, taria, durerea, suferinta... E o luna in care ei trebuie sa stranga din dinti, sa mearga mai departe, pentru ca este va fi provocatoare. e o luna cu datorii karmice: ce au gresit inainte, platesc in luna asta.

Horoscop Sagetator: Asupra Sagetatorilor vin unele intarzieri si o suita de schimbari rapide si benefice. Daca aceste schimbari nu au venit pana in data de 3, vor veni cu siguranta ulterior.

Horoscop Capricorn: Capricornii au o luna de mister. Tot ceea ce fac, ce rezolva este numai cu ajutorul fortei divine. Au si ei destule nebuloase. Este luna in care trebuie sa isi deschida sufletul, sa discute cu cei din jur, sa se sfatuiasca daca au nevoie de un consult psihologic. Sa mearga, ca nu e o rusine. Sau daca nu vreti sa faceti asta, scrieti pe o hartie, destainuiti-va colii de hartie ce vreti, ce aveti pe suflet si ce va apasa.

Horoscop Varsator: Februarie este luna in care sa va asteptati la schimbari foarte importante. Sa fiti pregatiti! Vin niste schimbari marcante asupra Varsatorilor. Fiti pregatiti, pentru ca acum, la inceputul anului este punctul-cheie. Obtineti ceea ce va doriti.

Horoscop Pesti: Vesti bune, cadouri, surprize, sume de bani... Pestii sunt favorizati anul acesta

Sursa: Adevaruri Ascunse cu Dana Grecu (Youtube)