Adevaruri Ascunse, 3 Martie 2018

Berbec: In luna Martie, Berbecul, deschizatorul zodiacului are protectie totala intreaga luna. Puteti sa faceti niste lucruri sub protectia divina, sub forta divina. Sunteti feriti de toate fortele malefice care ne inconjoara.

Taur: Pentru Taur, este o luna de asteptare. Nativii Taur care au un an hotarator per total general sunt rugati sa aiba mai multa rabdare. Norocul care vine in luna Martie peste ei este oferit numai celor care au rabdare. Doar acestia vor obtine cele mai placute surprize in final.

Gemeni: Gemenii fiind alternanti, schimbatori, sunt sfatuiti sa abordeze toate problemele din luna Martie altfel decat le-au abordat pana acum si in general problemele importante care ii intereseaza. Pe scurt: schimbati tactica!

Rac: Racii, care au avut destule sincope, le-a iesit Wunjo. Racii in luna Martie vor castiga pe toate planurile: financiar, emotional, afectiv, dar si relational. Sunt in postura marilor castigatori.

Leu: Leul va avea o luna Martie cu multa incarcatura. Are mult de alergat. Trebuie sa fie puternic, sa-si rezolve problemele. Vin tot felul de oferte si contraoferte asupra lor. Trebuie sa aiba forta, tarie, putere. De multe ori vor veni si ceva nemultumiri, dar la pachet cu lucruri benefice. In luna Martie astrele ii incurajeaza pe Lei sa fie puternici asa cu sunt ei.

Fecioara: Fecioara, intr-adevar, cu toate ca nu este o zodie de primavara, are o perioada de revigorare, intra intr-o noua viata. Li se deschid mai multe oportunitati. Au din toate cele patru puncte cardinale beneficii. Actionati in favoarea voastra pentru ca sunteti extraordinar de bine pregatiti din toate punctele de vedere.

Balanta: Balantele sunt sfatuite in Martie sa lase toate grijile legate de trecut , la o parte. Lasati necazurile in urma si pregatiti-va pentru un an mai bun.

Scorpion: Scorpionii intra pe incidenta fortei divine. Scorpionii au o multime de mistere neelucidate, nescoase la iveala. Sunt invaluiti intr-o aura de mister total in luna Martie. Ganditi-va, daca sunteti in contact cu un Scorpion, nu incercati sa scoateti intunericul din sufletul lui, pentru ca vine Dumnezeu si o sa il oblige sa se deconspire. Acea aura de mister a Scorpionului este data la o parte numai de forta divina.

Sagetator: Sagetatorii au o luna cu schimbari foarte importante acasa. Ei de la o zi la alta sunt in asteptare: primesc mesaje, vin schimbari peste ei. Nu e sigur ca vor reusi sa faca fata pentru ca vor fi foarte multe schimbari. Intotdeauna ce e benefic in viata omuluise numeste scimbare, indiferent de ce natura este. Sfatul pentru Sagetatori este sa fie pregatiti si zi si noapte pentru aceste schimbari.

Capricorn: Capricornii, alaturi de Balante, vor avea parte de o suita de schimbari majore, foarte rapid. Ei sa fie pregatiti pentru ca ei sunt intotdeauna pregatiti numai pentru munca, iar cand vin schimbarile pentru ei, de multe ori ii prind nepregatiti. Castigati teren, pentru ca ceea ce vine acum e sub auspicii fantastic de bune.

Varsator: Varsatorii vor da lovitura in luna Martie si se va produce un salt rapid si calitativ in existenta lor. Poate alaturi de Raci, ei sunt unii din beneficiarii unei luni Martie cu multe beneficii.

Pesti: Pestii vor avea o luna cu susul in jos. Vor avea o luna de mesaje, de comunicare, de interpelare. Sunt in postura de acumulare de informatii. Primesc si ofera informatii. Fiti receptiv in luna Martie. Sunteti intr-un an benefic, numai ca trebuie sa scoateti apa din urechi ca sa auziti.

Sursa: Adevaruri Ascunse cu Dana Chera (Youtube)