Ce Fel De Prieteni Isi Doresc Zodiile?

Berbec

Nu se inconjoara cu oricine Berbecul. Cauta sa lege prietenii cu oameni demni de el. Asa ca o sa il vezi pe Berbec interactionand cu persoane care ii impartasesc parerile, statutul profesional sau hobby-urile. Leaga prietenii trainice si stabile.

Taur

Increderea in ceilalalti este importanta pentru Taur, asa ca o sa il vezi doar in cercuri restranse de prieteni, in care el poate fi sigur de loialitatea membrilor. Taurul considera ca jonglarea mai multor prietenii nu duce decat la dezamagiri.Leaga prietenii apropiate si cu substrat.

Gemeni

Este foarte usor sa legi o pritenie cu nativul acestei zodii,pentru ca sunt firi relaxate, care foarte rar incep un conflict. Armonia si comunicarea eficienta sunt atributele Gemenilor atunci cand socializeaza. Le este usor sa gaseasca ceva in comun cu oricine.Cauta sa aiba cat mai multi prieteni buni.

Rac

Desi este un semn zodiacal introvertit Racul are o personalitate joviala. Problema este insa ca sunt pretentiosi cu perosoanele pe care le lasa si intre in cercul de prieteni. Atrag atentia celor din jur cu felul de a fi, dar nu acorda oricui atentie.Cauta sa lege prietenii putine, dar de calitate.

Leu

Are nevoie sa faca parte dintr-un grup stabil de prieteni, pe care sa poata conta la bine si la rau. Cu cat leaga mai multe prietenii cu atat se simt mai bine in pielea lor. Imaginea publica este foarte importanta pentru Leu, caci are un ego puternic.Cauta sa lege cat mai multe prietenii.

Fecioara

Prefera prieteniile cu oamenii care au aceeasi viziune. Fecioara se poate intelege si cu cei cu opinii diferite, dar nu se va implica in relatia cu ei, pentru ca vrea sa evite contrarile de orice fel. Cauta sa lege prietenii intime.

Balanta

Prefera un cerc cat mai larg de prieteni. Personalitatea Balantei este usor de modelat si charismatica, asa ca atrage mai multe genuri de oameni. Acest nativ intelege punctul de vedere al oricui, de aceea compania lui este la mare cautare. Cauta sa aiba un cerc cat mai larg de prieteni.

Scorpion

Este reticent in a lega prietenii pentru ca ii castigi cu greu increderea. Sunt firi deosebit de sincere, asa ca nu se vor feri sa spuna ceea ce simt. Prietenii unui Scorpion trebuie sa accepte acest lucru si sa nu il vada ca pe o nepasare. Isi tine prietenii aproape, dar dusmanii si mai aproape.

Sagetator

Acest native apreciaza contrasturile, asa ca prefera sa aiba prieteni cu trasaturi opuse. Cu cat esti mai contradictoriu, cu atat il intrigi mai mult. Apreciaza oamenii pentru ceea ce sunt si cauta sa isi extinda orizontul cu prieteniile variate.Se muta dintr-un grup in altul, pentru ca nu ii place sa fie asociat doar cu un anumit gen de oameni.

Capricorn

Ii place sa fie el leaderul si cauta sa obtina influenta si putere atunci cand socializeaza. Trebuie sa existe un sens in cazul fiecarei prietenii, asa ca incheie relatii atunci cand are ceva de castigat. Prefera un grup solid de prieteni pe care sa il poata controla.

Varsator

Are o indrazneala aparte si cauta sa se inconjoare de oameni palpitanti si cu un anumit grad de originalitate. Fug de oamenii banali. Daca l-ai convins sa iti fie prieten, Varsatorul iti va deschide orizonturile. Cauta sa lege prietenii care sa le aduca beneficii.

Pesti

Acest nativ cantaresc din cap pana in picioare un potential prieteni si cauta semne ca relatia va fi de bun augur, cum ar fi modul in care cei doi empatizeaza. De aceea Pestii nu au multe prietenii, dar cele pe car ele au sunt foarte profunde. Cauta sa lege prietenii intime si de lunga durata.