Cum Se Comporta Zodiile a Piscina?

Berbec

El este cel care sare in piscina, in ciuda afisului care spune clar: “Saritul interzis”. Nu vede rostul intratului gradat in apa, contrastul intre aerul cald si apa rece pare sa-l amuze si invioreze.

Taur

Taurul nu se oboseste sa se ude decat daca e sigur ca bazinul este select si serviciile de cea mai buna calitate. Il gasesti in zona aceea a piscinei unde chelnarite in bikini ii aduc un coctail chiar acolo, in apa.

Gemeni

Se balaceste cu entuziasm si veselie. Chiar daca ii place ideea de a arde calorii inot, nu uita ca partea fun e cea care conteaza. Il recunosti cu usurinta, el e cel care are telefonul mobil cu el in apa. Sau pe prosop, in imediata apropiere.

Rac

Ca semn de apa, cu greu il poti convinge sa mai stea si la soare. Ar fi in stare sa ramana exclusiv in apa, pana i se mureaza toate degetelele. Pentru el nu e o distractie intre prieteni, ci mai degraba un date romantic…

Leu

Nu-i place sa inoate pe sub apa: acolo e prea liniste si nici nu poate sa socializeze. Mai degraba pe deasupra, unde toata lumea poate sa-i admire stilul sau muschii bine facuti.

Fecioara

Va avea evidente retineri inainte de prima intrare in apa, daca sta sa analizeze probabilitatea de a contacta vreo boala de-acolo sau numarul de microbi pe metrul cub. Dar nu va pierde ocazia de a arde niste calorii intr-un mod sanatos.

Balanta

Prefera sa se aseze pe un colac supradimensionat care sa o plimbe pe raul artificial, in timp ce sta de vorba cu vreo cunostinta de pe colacul alaturat. Cu ocazia turului astfel efectuat ocheste toate persoanele cu care merita sa flirteze.

Scorpion

Nu-i plac bazinele, prefera marea sau lacurile naturale. Sau macar jacuzzile cu multi bulbuci, ca sa nu se vada ce face el cu mainile pe fesele tale. E o persoana profund acvatica, dar de ape adanci si ceva mai tulburi…

Sagetator

Rade cel mai tare si inoata cel mai repede. Adica la intrecere cu vreun Berbec. Pe care o sa-l lase sa castige, fiindca el e oricum ocupat sa flirteze cu femeile cu muschii cel mai bine conturati din incinta.

Capricorn

Este persoana care nu priveste nici in dreapta, nici in stanga. Numai inainte, cand isi face turele de bazin, sau in revista de specialitate pe care si-a adus-o cu el, cand e pe margine.

Varsator

Va privi in jur cu interes, gasind cel putin 3 imbunatatiri care s-a putea aduce locului. De obicei e inconjurat de prieteni, dar daca vine singur nu se sfieste sa intre in vorba cu cele mai dubioase personaje prezente acolo.

Pesti

Savureaza comuniunea cu apa, elementul sau preferat. In general lichidele il incanta, inclusiv sub forma unui coctail usor alcoolic. Barbatul Pesti nu e nevoie sa agate la strand. De obicei e suficient sa se lase agatat…