Motive Sa-l Inseli In Functie De Zodia Lui

Berbec

Dragostea Berbecului este ca un foc de paie. Începe brusc şi puternic, dar foarte curând se stinge şi lasă locul unei prietenii care nu poate face o femeie fericită. Cu timpul, te plictiseşti de săruturile pe obraz şi lipsa lui de interes, aşa că vei cădea în braţele primului bărbat care te priveşte cu pasiune.

Taur

Taurul adoră traiul liniştit, rutina, comoditatea. Trebuie să ai gusturi asemănătoare ca să poţo suporta o asemenea relaţie pe termen lung. Dar dacă tu eşti Berbec, Scorpion sau Vărsător, de exemplu, cu siguranţă vei simţi nevoia de pasiune, aventură, neprevăzut şi pân la urmă vei călca strâmb.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni este genul care vorbeşte mult şi degeaba. Sexul nu este o problemă în relaţiile lui, însă cu romantismul stă mai prost. Nu obişnuieşte să aducă flori sau să facă surprize, iar lumânările îl plictisesc la maxim. Probabil că vei fi cucerită de primul bărbat care îţi face un compliment ca la carte.

Rac

Aparent, este bărbatul perfect: calm, familist, romantic, fidel. Numai că unele femei, mai ales cele din Scorpion, Vărsător, Gemeni, etc, au nevoie de mai multă „acţiune” şi sunt atrase de bărbaţii mai energici. Există riscul să cazi în plasa unui „băiat rău”, care are un spirit al aventurii ceva mai dezvoltat.

Leu

Leul este un mare egoist. Tot timpul el este în centrul atenţiei, nevoile lui sunt cele mai importante, problemele lui sunt cele mai mari, etc. Tu eşti mereu pe locul al doilea, ceea ce e greu de suportat pentru o femeie. Îl vei înşela cu un bărbat care te pune pe tine pe locul întâi.

Fecioara

Acest bărbat tipicar şi critic îţi găseşte mereu nod în papură şi cu timpul ajungi să nu te mai poţi relaxa deloc în preajma lui. De aceea există riscul să fii atrasă de un alt bărbat mai bun şi mai blând care ştie să-ţi facă complimente şi să găsească mereu ceva bun la tine.

Balanta

Acest bărbat boem şi visător atrage femeile ca un magnet şi, într-adevăr, la începutul unei relaţii este partenerul ideal. Dar cu timpul simţi nevoia să ai lângă tine un bărbat mai puternic, mai hotărât, mai masculin, care să ştie ce vrea şi să nu ezite tot timpul cum face Balanţa.

Scorpion

Scorpionul pare iubitul perfect, pe care nicio femeie nu l-ar înşela vreodată. Problema este libidoul lui foarte dezvoltat – ar face sex toată ziua. Dacă tu eşti o zodie cu apetit sexual scăzut, de exemplu Capricorn sau Taur, vei simţi nevoia să iei o pauză şi să-ţi petzreci timpul cu un bărbat care e capabil să te ţină în braţe şi atât.

Sagetator

Este un mare seducător şi adoră să flirteze cu femei cât mai multe. Aproape uită că te ar elângă el şi abia dacă te mai bagă în seamă. Evident că vei ajunge în braţele primului bărbat care se arată interesat de tine şi te tratează ca şi cum tu ai fi centrul universului său.

Capricorn

Are el mult calităţi – familist, serios, responsabil – dar nu este cel mai pasional sau mai romantic iubit şi rutina se instalează repede în relaţie. Dacă tu eşti genul de femeie care simte nevoia fluturilor în stomac e foarte posibil să ajungi în braţele cuiva care îţi poate oferi aşa ceva.

Varsator

Vărsătorul este un mare libertin şi, fie că te înşală, fie că nu, tu vei avea impresia că o face. Gelozia te poate împinge să te răzbuni. Sau poate dorinţa de a te simţi apreciată – Vărsătorul nu îşi petrece prea mult timp cu partenera – te va arunca în braţele altuia care e dornic să petreacă ore în şir lângă tine.

Pesti

Bărbatul din Peşti este un vis devenit realitate pentru femeile romantice, care visează la un prinţ pe cal alb. Dar femeile mai pasionale se plictisesc rapid de declaraţiile lui siropoase şi de lumânărele. Dacă eşti Scorpion sau Berbec există riscul să îl înşeli cu un bărbat mai masculin şi mai energic.