Cum Il Motivezi

Berbec

Nu e greu sa-l convingi, pentru ca e un tip de actiune. “Sunt sigura ca fac asta inaintea ta!” sau “Sunt curioasa daca reusesti sa faci asta mai bine decat mine” pot sa-l mobilizeze instantaneu.

Taur

Ai rabdare si cere-i lucrul respectiv de mai multe ori, pana intelege ca e important pentru tine. Si mai bine, prezinta-i avantajele pe care le-ar castiga daca ar face ce-i ceri.

Gemeni

El spune, de obicei, “Da, draga mea!”, dar nu e la fel de sigur ca reuseste sa duca actiunea la capat. Mai bine verifica-l, sa nu te trezesti ca citeste, de exemplu, ziarele cu care l-ai rugat sa stearga geamul.

Rac

Face orice, chiar si cele mai dezagreabile lucruri, pentru tine. Mai ales daca e multumit de directia in care merge relatia voastra. Altfel, se poate preface senin ca nu te-a auzit.

Leu

In ciuda dinamismului lui solar, e un tip destul de lenes. Mai ales daca ii ceri chestii pe care le considera sub demnitatea lui. Cea mai eficienta metoda este sa-l lingusesti, gen ” Esti cel mai minunat! Si ma faci atat de fericita cand faci asta pentru mine!”

Fecioara

Poate o sa te bombane, dar cel mai probabil o sa te ajute. S-ar putea chiar sa-ti arate unde greseai cand faceai TU acelasi lucru. Da-i dreptate, ca sa poti sa-l rogi si data viitoare.

Balanta

E important sa-i pui in evidenta partea placuta a actiunii respective, sau eventual partea ei esteica. Nu-l ruga sa-si stranga hainele, ci mai degraba sa dea un aer romantic dormitorului vostru. In timp ce umple camera cu trandafiri, o sa faca si treaba mai putin agreabila.

Scorpion

Nu merge prin invaluire, fiindca e expert in a ghici ce se ascunde in spatele cuvintelor. Cere-i-o deschis, adaugand ca ii promiti o noapte incendiara daca face. Evident, e obligatoriu sa te tii de cuvant.

Sagetator

Trebuie sa te asiguri ca nu are vreun avion de prins in perioada cand ar trebui sa faca respectiva actiune. Apoi, ca miza e suficient de mare. Nu-i place sa se deranjeze pentru treburi marunte.

Capricorn

Daca restul programului ii permite, te va ajuta. Negociaza un interval de timp convenabil cu secretara lui. Vestea buna e ca nu e nevoie sa iti mai faci griji dupa aceea, treaba va fi facuta exemplar.

Varsator

Ca sa il motivezi, ar fi ideal sa gasesti avantajele pe care realizarea respectivei actiuni le prezinta pe termen lung sau foarte lung. Sau este ceva din care va putea beneficia intreaga umanitate.

Pesti

Fa apel, fara jena, la compasiunea lui. Nu-i spune “Te rog du-te si plimba-l tu pe Max in seara asta”, ci “Bietul Max, a scheunat toata ziua dupa tine, cred ca tanjeste dupa o plimbare in parc”.