Zodiie In Pat

Berbec

Care pat? El e gata de actiune din masina, din lift sau cel tarziu de pe holul casei, altfel nu se cheama ca e Berbec. Poate, vrea, si nu se satura cu una, cu doua. Poate de la trei in sus…

Taur

Cand vine vorba de amor, Taurul este artist. Venus l-a inzestrat cu toata senzualitatea si pasiunea. Nu se grabeste, fiindca el poate s-o tina asa toata noaptea. Daca sexul ar fi atletism, el e campion la maraton.

Gemeni

Cu el sexul incepe cu mult inainte de penetrarea propriu-zisa. Te “face” din vorbe si iti incinge imaginatia cu soapte fierbinti cand e inca in trafic. In pat e volatil si adaptabil. Cand rafinamente prelungite, cand scurt si intens.

Rac

Un Rac adevarat va stii intotdeauna care sunt punctele sensibile ale unei femei, ca si cum ar fi ale lui insusi. Ca orice semn de Apa se naste cu erotismul in sange, chiar daca ii plac mai mult pozitiile clasice decat cele exotice.

Leu

Face spectacol inclusiv in pat, asa ca te poti astepta la regaluri amoroase in care el iti daruieste toata ardoarea si pasiunea de care e capabil. E convins ca e cel mai bun la pat si din fericire, de cele mai multe ori chiar e.

Fecioara

Poate avea retineri in a-si manifesta sentimentele, inclusiv pe cele erotice. Vrea sa aleaga el circumstantele, conditiile sau cearceafurile in care se consuma amorul vostru. Altfel, e foarte atent si dragastos.

Balanta

Daca e un reprezentant tipic al zodiei, se numara printre amantii ideali. Chiar daca n-are vitalitatea amoroasa a altora, se pricepe la o multime de trucuri si are o intelegere a erotismului feminin care altora le lipseste.

Scorpion

Daca Taurul este un artist de cursa lunga, atunci Scorpionul este un magician al sexului. Este cel mai inzestrat, astrologic vorbind, pentru a face sex oricand, oricum si in orice conditii.

Sagetator

Are un aer maret si grandios, chiar si in pat, care te face sa te simti norocoasa ca impartiti acelasi asterut. Ii place exprimarea libera si spontana a erosului si se asteapta ca si tu sa faci la fel.

Capricorn

Principala lui calitate este ca invata si e constiincios. Asa ca daca are experienta cu femeile, stie exact ce trebuie sa faca, chiar daca nu prea spontan. Odata ce se relaxeaza poate sa faca in pat adevarate minuni…

Varsator

Ii place sa experimenteze si vei constata ca poate sa se detaseze de simturi ca si cum n-ar fi vorba de el, ci de altcineva acolo. Vrea sa incerce lucruri noi, chiar neobisnuite si se plictiseste repede de un acelasi cadru sau tipic.

Pesti

Ca amanti priceputi ce sunt, Pestii au in sange amorul, fara sa fie nevoie sa ii invete cineva. Sexul are pentru ei inclusiv o dimensiune mistica, de unire totala si experienta a iubirii sublime.