Anul Personal 3 In 2022

Lumea este scena dumneavoastra! Aceasta este o perioada puternic creativa, asa ca, in loc sa va faceti griji cu privire la viitor, creati-va viata pe care o doriti, cultivand mai multa bucurie si frumusete in interiorul vostru. Ce gasesti frumos la voi si la viata voatra? Ce va hraneste spiritul si va face sa va simtiti fericiti?

Folositi-va imaginatia pentru a crea viata pe care ati dorit-o intotdeauna. In loc sa va concentrati asupra a ceea ce va lipseste, plantati semintele iubirii si cultivati-le acordand atentie la ceea ce va este recunoscator si la ceea ce faceti bine! 3 este o energie sociala, asa ca petreceti timp cu acele persoane care va ajuta sa va simtiti bine si sa va ridicati vibratia.

Creativitatea este in plina forta acum si trebuie sa fie exprimata. Ce activitati v-ar placea sa faceti? Faceti-le acum. Vei intalni oameni minunati si va veti simti cu adevarat bine in propriul corp. Acesta ar fi un moment minunat pentru a continua sa va folositi vocea, actoria sau scrisul. Orice forma de exprimare creativa ar fi benefica.

Asigurati-va ca le spuneti oamenilor ce simtiti, deoarece emotiile dumneavoastra cauta o iesire. Inainte de a face acest lucru, petreceti ceva timp pentru a gasi cuvinte care sa inalte si sa inspire, mai degraba decat sa creeze mai multe conflicte. Concentrati-va pe ceea ce este frumos in voi si in ceilalti, iar lumea va arata si se va simti mai bine in fiecare zi.