Anul Personal 9 In 2023

Anul Personal 9 in 2023: Caracteristici Generale

Sunteti la sfarsitul unui ciclu si, pe masura ce trec lunile, inchideti un capitol din viata dumneavoastra si deschideti treptat un altul. Este un an ideal pentru a pune capat unei situatii si pentru a te elibera de anumite

constrangeri. Va aflati intre doua lumi.

Provocari pentru anul 2023

In a 9-a, trebuie sa ai grija sa nu incepi nimic concret si nou, pentru ca totul te impinge spre finalizare si incheiere.

Calitati pe care trebuie sa le subliniem in anul 9

Nepasare, vointa, receptivitate, curiozitate, optimism, sacrificiu de sine, rezistenta, acceptare...

Comportamente de evitat in anul personal 9

Refuzul schimbarii, frica, incapatanarea, lipsa de realism.

Anul Personal 9 in 2023: Munca

Sunteti pe ultima suta de metri. Acesta este momentul sa ramaneti hotarati si sa dati un ultim impuls. Astfel, va asteapta un an de incheiere si de deznodamant. Fie ca eforturile dumneavoastra vor fi rasplatite, fie ca va trebui sa plangeti pierderea unui proiect. Adesea sub influenta lui 9, tot ceea ce se naste, se incheie inainte de sfarsitul anului.

Cifra 9 rezoneaza cu ruperea unui contract, cu concedierea, cu sfarsitul unei activitati, cu sfarsitul unei ascensiuni profesionale, dar si cu rezolvarea unei probleme, cu finalizarea unei actiuni sau a unei intreprinderi, cu regularizarea unei situatii sau a unei datorii, cu sfarsitul unei colaborari.

Orice ati face, dupa acest an, nu veti mai fi la fel, iar lumea dumneavoastra profesionala va fi profund transformata.

Anul Personal 9 in 2023: Dragoste

Acesta este anul ideal pentru a va tria cunostintele si prietenii. Lasati deoparte relatiile care nu va mai aduc beneficii si concentrati-va asupra persoanelor care merita.

Daca totul merge bine in relatia voastra, veti avea ocazia sa va redefiniti viata de zi cu zi si sa ii dati un nou suflu. Pentru unii, acesta va fi un an de bilant si de reinnoire a juramintelor in curand.

Daca esti in criza, acest ciclu numerologic nu este de bun augur. Sunteti la finalul unei relatii, iar lunile urmatoare vor fi marcate de o despartire.

Daca esti singur, va trebui sa rezisti, deoarece nu vor exista intalniri reale in acest an, dar va trebui sa fii pregatit pentru una in anul urmator! Sunteti sfatuit sa va vindecati ranile pentru a putea porni o noua poveste. Astfel, este timpul sa intorci o pagina pentru a deschide un alt capitol in viata ta amoroasa.

Anul Personal 9 in 2023: Sanatate

Aceasta perioada este un simbol al eliberarii. Daca ati avut o problema de sanatate, aceasta este pe cale sa se termine.