Horoscop Balanta 2018

Horoscop General Balanta 2018

Anul 2018 ii va ajuta pe ">nativii Balanta sa se concentreze mai mult pe propria persoana, in detrimentul faptului de a se ingriji de nevoile celor din jur. Chiar daca vi se recomanda sa stati in preajma anturajului, concetrati-va asupra idealurilor voastre in viata. Relatia cu cei din jur va avea un alt inteles in acest an. Vor exista numeoroase oportunitati de a aduce progrese in viata voastra. Intelegeti realitatea care va inconjoara si consolidati relatiile profesionale si personale in aceasta perioada.

Horoscop Dragoste Balanta 2018

In anul 2018, nativii Balanta ar putea sa-si inteleaga mai bine partenerul decat pana acum. Jupiter va va ajuta sa consolidati relatia actuala cu partenerul de viata. In calatorii, ati putea intani pe cineva care sa aprinda pasiunea si cu care e posibil sa creati o noua relatie de cuplu. Ar fi o speranta sa va schimbati relatiile deja existente care scartaie deja. Cu toate acestea, nativii Balanta sunt sfatuiti sa nu actioneze impulsiv in relatia de cuplu in 2018. Renuntarea la unele relatii care nu mai functioneaza ar putea deschide calea pentru fericirea totala. Actionati daca vreti ca relatiile de iubire sa se dezvolte anul acesta.

Horoscop Bani Balanta 2018

Gestionarea bugetului dumneavoastra va fi cheia stabilitatii financiare si a supravietuirii pentru anul 2018. Nu veti fi foarte cheltuitor pentru ca Saturn va ajuta sa va administrati mai bine finantele, fara prea mult efort. Economisiti pentru viitor, deoarece unele cheltuieli care tin de prieteni sau de rude pot sa apara pe nepregatite. Este un bun moment pentru a achizitiona o casa sau o masina noua. Investitiile voastre din acest an isi vor vedea roadele de-abia anul urmator.

Horoscop Sanatate Balanta 2018

Nivelul vostru de energie va fi pur si simplu la cote maxima anul acesta. Primul trimestru va fi lipsit de oboseala sau alte probleme de sanatate. Rezervele dumneavoastra de energie vor fi mari pentru a va mentine mult timp. Pentru unii nativi din Balanta, inceputul celui de-al doilea trimestru poate fi un mic declin in ceea ce priveste sanatatea. Insa pana atunci, cele mai multe lucruri pe care vreti sa le realizati in 2018, vor fi deja realizate. Ultimul trimestru al anului 2018 poate fi folosit pentru a va perfectiona abilitatile si hobby-urile pe care le aveti. Asta va va ajuta la bunastarea generala.