Zodiac si Horoscop Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolului de Metal

2020, Anul Boului De Metal

Horoscop Chinezesc 2020: Anul Sobolanului de Metal

2020, Anul Sobolanului De Metal

Anul 2020 care în conformitate cu calendarul chinezesc este al Șobolanului Alb de Metal promite noroc tuturor celor care își vor realiza visele prin metode oneste.

In pofida faptului ca Sobolanul isi aduna toate lucrurile de valoare in vizuina, el este un pragmatic si nu tolereaza gunoaie si lucruri inutile in casa. Curatenia generala in locuinta este una obligatorie in ajunul noului an. Trebuie sa strangem totul si sa spalam geamurile, prin care lumina va patrunde in casa.

Odata ce anul 2020 va fi unul al Sobolanului de Metal, astrologii au declarat deja ca metalul reprezinta o armura care ne va ajuta sa ne protejam de toate pericolele. In acelasi timp, trebuie sa intelegem ca intr-un an bisect se pot intampla evenimente neasteptate, la care nimeni nu se asteapta.

Horoscop Chinezesc 2019: Anul Mistretului De Pamant

Conform calendarului traditional chinezesc Solar, la data de 4 februarie 2019, ora 03:50 se incheie anul Cainelui de Pamant si intram in anul Mistretului de Pamant.

Conform specialistilor in astrologia chinezeasca, 2019 este un an bun pentru a face bani, un an favorabil investitiilor. Per ansamblu, se anunta un an al prieteniei si al iubirii pentru aproape toate semnele zodiacale. De altfel, in horoscopul chinezesc, porcul este recunoscut pentru ca atrage norocul in toate sferele vietii.

Horoscop Chinezesc 2018: Anul Cainelui De Pamant

Horoscop Chinezesc Lunar