Horoscop Chinezesc 2023: Anul Iepurelui De Apa

Anul Iepurelui De Apa, Horoscop Chinezesc 2023

Anul Iepurelui de Apa incepe pe 22 ianuarie 2023 si se incheie pe 9 februarie 2024. Dupa un an guvernat de Tigrul de Apa, Iepurele, care are acelasi element de Apa, va fi o binecuvantare pentru cei care se simt epuizati. Iepurele indeparteaza agitatia si dinamismul care a provocat diverse neliniste si agitatie. Incurajeaza confortul si linistea, reformele, iar schimbarile sunt scoase din discutie. Neprevazutul se dezintegreaza in favoarea unei vieti mai regulate si mai sigure.

Arta de a trai revine in forta. Cu energia Iepurelui, prietenii vor deveni mai apropiati. Oamenii care au pierdut legatura unii cu altii se vor regasi cu bucurie. Incurajeaza si promoveaza acele mici atentii care disparusera. In acest an, trimiterea de felicitari dragute pentru sarbatori, zile de nastere si aniversari va fi apreciata. Oferirea de flori sau de mici cadouri, doar pentru a face placere, va incanta inimile si mintile. Mai mult, va retrezi sentimentele si va incanta spiritele romantice.

Prin natura sa, Iepurele iubeste rutina pentru ca il face sa se simta in siguranta. Dar, pe termen lung si daca nu exista o mica nota de fantezie, viata se impotmoleste in aceasta monotonie care face ca timpul sa fie lung. Asadar, desi acest an al Iepurelui este plin de virtuti, trebuie sa fim atenti sa nu trecem la partea intunecata a fortei sale. Pentru ca, in acest caz, unele persoane vor trai ore paralizante in fundul canapelei lor.

Horoscop Chinezesc 2022: Anul Tigrului De Apa

Anul Tigrului De Apa, Horoscop Chinezesc 2022

Conform zodiacului chinezesc, Anul Tigrulu de apa va fi prosper si plin de oportunitati. Un numar fara precedent de oameni obisnuiti vor intra in randurile milionarilor in timpul Anului Tigrului. Se vor face descoperiri tehnologice si piata bursiera va continua sa creasca. Oamenii vor trai mai mult si mai sanatos, iar barierele politice vor cadea in calea pacii mondiale.

Elementul fix al Tigrului este lemnul. 2022 este un an al Apei, conform celor cinci elemente chinezesti. Deoarece Apa este echivalenta cu culoarea Negru in sistemul celor Cinci Elemente, anul 2022 se mai numeste si Anul Tigrului Negru Yang. Apa este legata de Lemn. Apa reprezinta parintii, mentorii, batranii, protectia, profesorii, cunostintele, educatia, medicina si/sau sanatatea.

Zodiac Chinezesc

Zodiac Chinezesc, Feng Shui

Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolului de Metal

2020, Anul Boului De Metal

Previziunile sunt mult mai bune, decat anul trecut. Desi nici Sobolanul nu era o zodie lipsita de noroc, faptul ca miscarile si alegerile lui sunt imprevizibile, ne-a costat scump pe multi dintre noi. Speram ca Bivolul sa compenseze pierderile suferite si sa fie mult mai generos, deoarece el aduce o putere de munca si regenerare uriasa.

Bivolul este un animal puternic, rational, ordonat, muncitor, sincer si harnic, care niciodata nu risipeste oportunitatile de care dispune. Astrologii spun ca orice alt semn zodiacal poate beneficia de puterea Bivolului, cu atat mai mult daca respecta cateva dintre lucrurile la care Bivolul tine foarte mult: munca, sinceritate si ordine.

Bivolul va fi generos cu multe zodii in cariera si in castiguri, dar mai ales cu acei nativi care sunt hotarati sa gaseasca domeniul potrivit pentru ei si sa munceasca la modul serios. Bivolul este familist si va sustine inainte de toate nativii care isi ocrotesc familia, precum si cuplurile tinere care vor sa se casatoreasca si sa aiba copii.

Horoscop Chinezesc 2020: Anul Sobolanului de Metal

2020, Anul Sobolanului De Metal

Anul 2020 care în conformitate cu calendarul chinezesc este al Șobolanului Alb de Metal promite noroc tuturor celor care își vor realiza visele prin metode oneste.

In pofida faptului ca Sobolanul isi aduna toate lucrurile de valoare in vizuina, el este un pragmatic si nu tolereaza gunoaie si lucruri inutile in casa. Curatenia generala in locuinta este una obligatorie in ajunul noului an. Trebuie sa strangem totul si sa spalam geamurile, prin care lumina va patrunde in casa.

Odata ce anul 2020 va fi unul al Sobolanului de Metal, astrologii au declarat deja ca metalul reprezinta o armura care ne va ajuta sa ne protejam de toate pericolele. In acelasi timp, trebuie sa intelegem ca intr-un an bisect se pot intampla evenimente neasteptate, la care nimeni nu se asteapta.

Horoscop Chinezesc 2019: Anul Mistretului De Pamant

2020, Anul Mistretului 2019

Conform calendarului traditional chinezesc Solar, la data de 4 februarie 2019, ora 03:50 se incheie anul Cainelui de Pamant si intram in anul Mistretului de Pamant.

Conform specialistilor in astrologia chinezeasca, 2019 este un an bun pentru a face bani, un an favorabil investitiilor. Per ansamblu, se anunta un an al prieteniei si al iubirii pentru aproape toate semnele zodiacale. De altfel, in horoscopul chinezesc, porcul este recunoscut pentru ca atrage norocul in toate sferele vietii.

Horoscop Chinezesc 2018: Anul Cainelui De Pamant

2020, Anul Cainelui 2018