Zodiac si Horoscop Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2022: Anul Tigrului De Apa

Anul Tigrului De Apa, Horoscop Chinezesc 2022

Conform zodiacului chinezesc, Anul Tigrulu de apa va fi prosper si plin de oportunitati. Un numar fara precedent de oameni obisnuiti vor intra in randurile milionarilor in timpul Anului Tigrului. Se vor face descoperiri tehnologice si piata bursiera va continua sa creasca. Oamenii vor trai mai mult si mai sanatos, iar barierele politice vor cadea in calea pacii mondiale.

Elementul fix al Tigrului este lemnul. 2022 este un an al Apei, conform celor cinci elemente chinezesti. Deoarece Apa este echivalenta cu culoarea Negru in sistemul celor Cinci Elemente, anul 2022 se mai numeste si Anul Tigrului Negru Yang. Apa este legata de Lemn. Apa reprezinta parintii, mentorii, batranii, protectia, profesorii, cunostintele, educatia, medicina si/sau sanatatea.

Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolului de Metal

2020, Anul Boului De Metal

Previziunile sunt mult mai bune, decat anul trecut. Desi nici Sobolanul nu era o zodie lipsita de noroc, faptul ca miscarile si alegerile lui sunt imprevizibile, ne-a costat scump pe multi dintre noi. Speram ca Bivolul sa compenseze pierderile suferite si sa fie mult mai generos, deoarece el aduce o putere de munca si regenerare uriasa.

Bivolul este un animal puternic, rational, ordonat, muncitor, sincer si harnic, care niciodata nu risipeste oportunitatile de care dispune. Astrologii spun ca orice alt semn zodiacal poate beneficia de puterea Bivolului, cu atat mai mult daca respecta cateva dintre lucrurile la care Bivolul tine foarte mult: munca, sinceritate si ordine.

Bivolul va fi generos cu multe zodii in cariera si in castiguri, dar mai ales cu acei nativi care sunt hotarati sa gaseasca domeniul potrivit pentru ei si sa munceasca la modul serios. Bivolul este familist si va sustine inainte de toate nativii care isi ocrotesc familia, precum si cuplurile tinere care vor sa se casatoreasca si sa aiba copii.

Zodiac Chinezesc

Zodiac Chinezesc, Feng Shui

Horoscop Chinezesc 2020: Anul Sobolanului de Metal

2020, Anul Sobolanului De Metal

Anul 2020 care în conformitate cu calendarul chinezesc este al Șobolanului Alb de Metal promite noroc tuturor celor care își vor realiza visele prin metode oneste.

In pofida faptului ca Sobolanul isi aduna toate lucrurile de valoare in vizuina, el este un pragmatic si nu tolereaza gunoaie si lucruri inutile in casa. Curatenia generala in locuinta este una obligatorie in ajunul noului an. Trebuie sa strangem totul si sa spalam geamurile, prin care lumina va patrunde in casa.

Odata ce anul 2020 va fi unul al Sobolanului de Metal, astrologii au declarat deja ca metalul reprezinta o armura care ne va ajuta sa ne protejam de toate pericolele. In acelasi timp, trebuie sa intelegem ca intr-un an bisect se pot intampla evenimente neasteptate, la care nimeni nu se asteapta.

Horoscop Chinezesc 2019: Anul Mistretului De Pamant

2020, Anul Mistretului 2019

Conform calendarului traditional chinezesc Solar, la data de 4 februarie 2019, ora 03:50 se incheie anul Cainelui de Pamant si intram in anul Mistretului de Pamant.

Conform specialistilor in astrologia chinezeasca, 2019 este un an bun pentru a face bani, un an favorabil investitiilor. Per ansamblu, se anunta un an al prieteniei si al iubirii pentru aproape toate semnele zodiacale. De altfel, in horoscopul chinezesc, porcul este recunoscut pentru ca atrage norocul in toate sferele vietii.

Horoscop Chinezesc 2018: Anul Cainelui De Pamant

2020, Anul Cainelui 2018