Horoscop 2023

Horoscop European 2023

Horoscopul 2023 promite transformari semnificative in domeniul profesiei, al relatiilor amoroase, dar si al afacerilor. Este posibil sa ajungeti la niveluri greu de atins, Dar, in acelasi timp, fiti gata sa faceti fata unor provocari la fel de importante.

Planete in zodii

Semnificatia planetelor in fiecare zodie

Horoscop Lunar si Saptamanal

Horoscop Lunar Saptamanal

Zodii

Zodiac European Zodii

Caracteristicile Zodiior

Zodiile In Dragoste Si Relatii

Zodiile In Cariera Si Afaceri

Zodiile Si Frumusetea

Horoscop 2022

Horoscop European 2022

Evenimentele din 2022 vor fi puternic influentate de defilarea a cinci planete: Marte, Venus, Mercur, Jupiter si Saturn. Apropierea lor va fi cea mai activa de la inceputul lunii Martie pana la jumatatea lunii Iunie. Horoscopul din 2022 recomanda sa nu calatoriti cu avionul sau sa faceti drumuri lungi cu masina in aceasta perioada. Riscul de arsuri, fracturi si alte rani poate creste. Pentru a evita un scenariu negativ, horoscopul te sfatuieste sa fii prudent si sa nu incalci regulile stabilite.

Confruntarea dintre Saturn si Uranus in 2022 ar putea favoriza un conflict intre traditiile vechi si ideile noi. Este probabil ca va trebui sa renuntati la lucrurile obisnuite pentru a introduce tehnologii si ideologii noi.

Horoscop 2021

Horoscop European 2021

Horoscop 2020

Horoscop European 2020

Horoscop 2019

Horoscop European 2019

Daca anul 2018 a fost frenetic si tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul 2019 pare mult mai usor. Deci, puteti respira usurati … si sa mergeti mai departe. Da, pentru anul care vine, stelele trimit semne pozitive pentru toata lumea. Dupa 3 ani haos, putem vorbi in cele din urma despre o imbunatatire reala.

Cu toate acestea, primele trei luni vor mai fi inca destabilizatoare din cauza lui Uranus si a lui Pluto. Pozitia acestor planete anunta atat schimbari individuale, cat si colective!

Horoscop 2018

Horoscop European 2018