Despre

iHoroscop.com a fost lansat in 2017 si contine articole de astrologie, predictii anuale, lunare si saptamanale, dar si articole despre numerologie. iHoroscop.com isi concentreaza cea mai mare parte a efortului asupra articolelor despre horoscopul european, insa nu le neglijeaza pe cele despre numerologie si despre horoscopul chinezesc.

horoscop si zodii

Drepturi

Predictiile anuale din horoscopul european, cel chinezesc si din numerologie nu le veti mai gasi in alta parte, numai in cazul in care au fost preluate sau copiate. In cazul in care preluati cu buna credinta continut de pe iHoroscop.com, specificati sursa cu link catre iHoroscop,com

Horoscopul lunar, dar si cel saptamanal contine videoclipuri preluate de pe diferite canale de Youtube ale unor astrologi, dar si de pe ale unor televiziuni. Pentru fiecare videoclip este specificata sursa, avand si linkul aferent inclus. In cazul in care detineti drepturi de autor asupra vreunui material de pe site si doriti inlaturarea acestuia de pe iHoroscop.com, va rugam sa completati urmatorul formular.

Contact

Contacteaza iHoroscop la adresa de e-mail horoscop@mail.com sau completand acest formular. Atentie! Pentru a trimite mesaje prin intermediul formularului, trebuie sa fiti autentificati in contul Google. Este posibila trimiterea unui singur mesaj ca masura de protectie anti-spam. Toate cele 3 campuri sunt obligatorii (e-mail, nume si prenume, mesaj).

Follow / Subscribe

Aboneaza-te la continutul de pe iHoroscop prin urmatoarele canale de social media: Facebook, RSS