Horoscop Berbec 2018

Horoscop General Berbec 2018

In anul 2018, nativii Berbec vor reusi sa ia anumite decizii in ceea ce priveste viata lor. Lucrurile care nu mai sunt relevante si care nu mai conteaza pentru Berbeci, vor fi date la o parte. Planetele Saturn si Jupiter vor actiona in interesul vostru ca sa dati startul unor actiuni care sunt mai potrivite pentru voi pe termen lung. In cursul anului, sunt asteptate unele sacrificii din partea voastra in ceea ce priveste viata personala. Profitati de oportunitati imediat ce va apar in cale. Mai multe schimbari vor avea loc in viata Berbecilor in aceasta perioada.

Horoscop Dragoste Berbec 2018

Berbecii trebuie sa urmeze o cale foarte clara in 2018 in viata lor de cuplu. Pentru unii va exista intelegere mai buna din partea partenerului sau poate inceperea unei noi relatii, iar pentru altii ar putea fi sfarsitul unei relatii lungi si nefericite. Pentru Berbecii care sunt intr-o relatie, in decursul anului 2018, sentimentele si pasiunea se vor intensifica in cuplu, insa este recomandat sa va controlati emotiile. Intre lunile Martie si Iunie, unii din voi v-ati putea oficializa relatiile actuale, iar altii sa intre int-o alta etapa a relatiei.

Horoscop Bani Berbec 2018

In 2018, Berbecii vor avea un an bun in plan financiar. Desigur, obstacolele financiare vor veni prin datorii si pierderi, insa cu toate acestea veti fi in masura sa le abordati cu usurinta. Optimismul Berbecilor va fi la cote inalte si asta va va ajuta sa depasiti toate obstacolele financiare aparute in acest an. Adaptati-va cheltuielile pentru veniturile pe care le aveti, iar la sfarsitul anului datorile nu vor mai exista, ori vor fi semnificativ mai mici. Cautati diferite surse de castig pentru a obtine stabilitatea in plan financiar. Cariera ar putea fi o zona mai satisfacatoare pentru nativii Berbec. Relatiile cu superiorii si cu colegii va fi mai buna si noi posibilitati de crestere se vor ivi in plan profesional.

Horoscop Sanatate Berbec 2018

Starea generala de sanatate va fi excelenta pentru Berbeci, pe tor parcursul anului 2018. Desi Uranus v-ar putea crea unele probleme si sa va predispuna la unele probleme de sanatate, Jupiter va sari in ajutorul vostru si va va proteja impotriva complicatiilor grave de sanatate care ar putea aparea. Ascultati-va vocea interioara si incercati sa va mentineti tineri. Cand vine vorba de mancare, trebuie sa evitati excesele si sa faceti mai multa miscare. Insa nu exagerati cu miscarea, ci luati in considerare meditatia si alte forme usoare de miscare pentru a elibera stresul.