Horoscop Caine 2018

Horoscop General Caine 2018

In 2018, anul Cainelui de Lemn, nativii Caine vor experimenta suisuri si coborasuri in plan general. Insa nu va agitati prea tare deoarece veti putea sa schimbati factorii negativi in noroc, dupa cum spune si un vechi proverb chinezesc: "Un eveniment fericit poate contracara trei evenimente neplacute." La inceputul anului, Cainii pot pregati evenimentele fericite din viata sa cum ar fi casatoria, cumpararea unei case sau conceperea unui copil. Indiferent cand are loc evenimentul fericit, 2017 sau 2018, va schimba momentele nefericite in unele placute.

Horoscop Dragoste Caine 2018

Din cauza conflictului cu Tai Sui, vor experimenta multe emotii negative pe parcursul anului 2018. Cei casatoriti sa nu aduca acasa problemele de la serviciu pentru a preveni racirea relatiei cu persoana iubita. De asemenea, ar putea interveni o a treia persoana in relatia voastra si cum va sesiza o problema in cuplul vostru, va actiona.

Cainii indragostit vor avea sanse sa se casatoreasca cu persoana iubita. Trebuie doar sa va alegeti o zi si veti contracara trei evenimente nefericite cu unul fericit. Daca nu aveti nici un plan de casatorie, relatia dumneavoastra ar putea avea de suferit si poate interveni ruptura relatiei.

Cainii singuri vor avea o relatie complicata cu persoanele de sex opus pe perioana anului 2018. Chiar daca cinava va va intoarce capul, nu veti simti ca este persoana pe care ati asteptat-o. Va va fi greu sa dezvoltati o asemenea relatie, chiar daca de cealalta parte sunt intentii bune.

Horoscop Bani Caine 2018

Din cauza interventiei lui Tai Su, nativii Caine vor avea un an mediocru in plan financiar. Asta insemnand ca nu trebuie sa aibe asteptari prea mari in aceasta privinta. Celor care-si cauta un loc de munca, li se recomanda pastrarea postului actual pana la gasirea unui alt loc. Oamenii de afaceri nu ar trebui sa isi extinda prea mult afacerile daca nu sunteti in totalitate siguri de reusita. De asemenea, cainii vor fi predispusi la fraude financiare si ar trebui sa cititi cuu atentie documentele privind banii si contractele.

In plus, veti fi predispusi la accidente si batrinii din familia dumneavoastra s-ar putea imbolnavi si prin urmare veti cheltui mult pentru sanatatea dumneavoastra si a altora. Binecuvantati de steaua benefica Hua Gai, cei care au activitate in domeniul artistic sau creativ, se pot astepta la multa inspiratie.

Horoscop Sanatate Caine 2018

In planul familiei si al sanatatii, Cainii vor fi destul de vulnerabili. Deoarece va aflati sub influenta a trei stele nefaste, Tai Sui, Jian Feng si Fu Shi, sanatatea voastra si a batranilor din familie ar putea fi grav afectata. Veti simti in permanenta ca aveti foarte multe probleme si singurul lucru care va poate ajuta sa iesiti din aceste stari este sa vorbiti cu prietenii.

In anul ghinoanelor, trebuie sa fiti atenti la problemele articulatiiolr mainilor si picioarelor, dar si la manuirea obiectelor ascutite care v-ar putea cauza o accidentare. Asadar, mai bine stati cat mai departe posibili de lucrurile periculoase.

Din moment ce va veti afla in conflict cu Tai Sui, nu va veti putea concentra si va este recomandata cat mai multa odihna, sau eficienta voastra in timpul zilei va fi afectata, ceea ce va predispune la accidentari in trafic.