Horoscop Gemeni 2018

Horoscop General Gemeni 2018

Pentru nativii din zodia Gemeni, 2018 va fi un an plin de energie in toate aspectele vietii si vor fi multe schimbari, atat la nivel mental cat si fizic. Veti avea parte de noi oportunitati si va este recomandat sa nu ratati nici o ocazie, deoarece recompensele si succesul se afla in imediata apropiere. Daca se doreste obtinerea de favoruri in zona profesionala si personala, nu vor exista probleme de nici un fel. Este o perioada in care adevaratul caracter al vostru va iesi la iveala, indiferent cum este acesta. Nu va bazati pe promisiuni anul acesta.

Horoscop Dragoste Gemeni 2018

In dragoste, Gemenii vor fi plini de vigoare in 2018. Pozitia lui Jupiter va ajuta sa va imbunatatiti starea emotionala si veti fi mai entuziasti in relatiile cu persoanele de sex opus. Cei singuri vor reusi sa se faca placuti in ochii potentialilor parteneri, iar viata sociala intensa va va ajuta la imbunatatirea acestui aspect. Fiti natural si evitati cosmetizarea realitatii in discutiile cu potentialii parteneri. In zona iubirii, nativii Gemeni vor avea parte de multa pasiune si placere pe durata intregului an. Unii dintre Gemeni ar putea incheia relatiile actuale, deoarece vor simti ca sentimentele lor nu mai sunt impartasite. La sfarsitul anului sunt sanse de separari, reconcilieri si rasturnari de situatie in viata sentimentala.

Horoscop Bani Gemeni 2018

Situatia financiara a Gemenilor va fi pusa sub semnul intrebarii in 2018. Desi multe dorinte se vor materializa in plan personal, proiectele pe termen lung vor putea sa paleasca. Veti fi satisfacuti in plan financiar anul acesta, insa nu va veti putea bucura de asta. Pe asura ce anul va trece, veti munci din greu, veti depune mai mult efort in ceea ce veti face, iar veniturile in mod sigur vor creste pe masura. Taiati cheltuielile inutile in aceasta perioada, evitati imprumuturile si incercati sa va incadrati in veniturile pe care le aveti. Asta ve va tine departe de un colaps in anii urmatori.

Horoscop Sanatate Gemeni 2018

In cea mai mare perioada a lui 2018 starea voastra de sanatate si nivelul de energie va fi la cote ridicate si asta va va ajuta sa performati in cariera. Simtul responsabilitatii si dinamismul de care veti da dovada va vor duce catre noi culmi in 2018. Pe la jumatatea anului, fiti pregatiti pentru o perioada agitata si intensa in viata voastra, deoarece asta ar putea duce la stari de slabiciune ale mintii si corpului. Optati pentru activitati sportive pentru a va putea elibera de energiile negative si incercati sa gasiti un echilibru intre fizic si mental.