Horoscop Iepure 2018

Horoscop General Iepure 2018

In 2017 nativii Iepure au fost in conflict cu Tai Su si au experimentat instabilitate pe mai multe planuri. Din fericire in 2018, Anul Cainelui de Pamant, veti avea parte de stabilitate si noroc moderat, fiind binecuvantati si de cateva stele puternice de bun augur, acestea risipind norii din viata voastra si sa vedeti soarele.

Ca simbol al bunatatii, Yue De, va va aduce o buna relatie interpersonala, iar cu sprijinul Tian De, poti sa iti dezvalui talentele tale in leadership. Sui He este o stea de bun augur care va va aduce noroc in ceea ce priveste noile cuceriri si beneficii in relatia de cuplu.

In ciuda ajutorului deosebit al stelelor de bun augur, iepurii trebuie sa acorde atentie interferentei steleor nefaste Xiao Hao si Xian Chi. Prima reprezinta micile pierderi financiare, iar cea de-a doua indica faptul ca va puteti indragosti, dar si sa va despartiti repede.

Horoscop Dragoste Iepure 2018

Iepurii vor fi binecuvantati de steaua benefica Sui He si Yue De. Desi Yue De nu este steaua care se ocupa de relatia cu sexul opus, va va aduce relatii bune cu rudele si prietenii, care v-ar putea ajuta sa va gasiti perechea. Steaua Sui He se ocupa insa de relatia cu sexul opus si v-ar putea pune in situatia de a cunoaste partenerul potrivit la locul de bunca sau la evenimente sociale. Daca sunteti indragostit, relatia se va dezvolta rapid si e foarte probabil sa va casatoriti.

Horoscop Bani Iepure 2018

Fiind ajutat de steaua de bun augur Yue De, popularitatea voastra va fi destul de mare in relatia cu clientii. In special acei iepuri care lucreaza in domeniul marketing-ului se vor trezi cu o crestere brusca a veniturilor. Asistat de steaua binefacatoare Tian De, veti fi ajutat de persoane capabile, va veti dezvolta cariera fara probleme, si veti obtine o eficienta si rezultate satisfacatoare in ceea ce priveste munca.

Cu toate acestea veti fi predispus la pierderi financiare in 2018 din cauza impactului Xiao Hao, insa impactul sau va fi unul nesemnificativ.

Horoscop Sanatate Iepure 2018

Cand vine vorba de sanatate, timpul dedicat lucrului si frecventele activitati sociale pot duce la oboseala fizica si psihica. Este recomandata mentinerea tensiunii arteriale si a glicemiei in limite normale pentru a evita problemele aparute din cauza lor. Afectati de steaua Xian Chi, trebie sa fiti atenti la reaparitia bolilor si sa le tineti sub control din timp.