Horoscop Leu 2018

Horoscop General Leu 2018

In 2018, nativii Leu vor pune in prim plan aspectul material si lumesc. Unii Lei vor renunta la unele obiceiuri vechi cu ar fi delasarea. Saturn si Jupiter te vor pune sub lumina reflectoarelor intregul an. In acest an se pot produce mari schimbari in plan personal si profesional. Veti putea sa realizati mai multe lucruri decat oricand inainte, insa va este recomandata tinerea in frau a sensibilitatii, deoarece ar putea impiedica progresul dumneavoastra.

Horoscop Dragoste Leu 2018

Viata sentimentala va fi fenomenala pentru Lei anul acesta. Atat cei singuri, cat si cei care sunt intr-o relatie, ar putea face schimbari majore in dragoste. Saturn si Jupiter ii va face mai sensibili si mai senzuali. Desi viata de cuplu poate sa va dea batai de cap uneori, recompensele vor fi de lunga durata. Incercati sa schimbati modul de exprimare a iubirii deoarece v-ar putea imbunatatii perspectivele de a va aduce potentiali parteneri in viata voastra. Uneori trebuie sa faceti si compromisuri in cuplu pentru a aduce suficient romantism in relatia voastra. Nu lasati sa se dezvolte lacune de comunicare intre voi.

Horoscop Bani Leu 2018

Situatia financiara sa va imbunatati mult in acest an. Desi s-ar putea sa existe niste constrangeri pentru veniturile voastre, va veti putea satisface dorintele si mofturile pe deplin. Anul acesta solicita taierea cheltuielilor stagnante, dar si lichidarea si incasarea investitiilor voastre. Fiti pregatiti pentru cheltuieli neprevazute care ar putea aparea pe parcursul acestui an. Vor fi posibile turbulente emotionale din partea celor dragi in domeniul financiar. Economisiti pentru anii care urmeaza, astfel incat viitorul dumneavoastra sa fie asigurat.

Horoscop Sanatate Leu 2018

Sanatatea Leilor va fi de un nivel mediu in 2018. Desi va veti simti bine pe tot parcursul anului exista sanse de a fi ranit, atat la trup cat si la suflet. O dieta echilibrata, impreuna cu un pic de miscare va poate aduce imbunatatirea starii generale. Jumatatea lui 2018 ar putea fi aducatoare de stres, iar asta va va putea strica bunadispozitie si starea de spirit. Feriti-va de complicatii si incercati sa ramaneti calmi in situatiile stresante. Fizicul si psihicul au nevoie de o revigorare permanenta pentru a va mentine in forma tot timpul anului.