Horoscop Mistret 2018

Horoscop General Mistret 2018

In 2018. anul Cainelui de Lemn, nativii Mistret, vor fi binecuvantati de trei stele benefice si anume de Soare, Tian Xi si Tian Kong, care le vor aduce noroc si rezultate favorabile in plan financiar, dar si in cariera. De asemenea veti avea si evenimente fericite cum ar fi nunta, promovarea, sarcina sau cumpararea unei case. Cu toate astea, nu trebuie sa credeti ca tot anul va fi asa, deoarece sub efectul unor stele nefaste cum sunt Jie Sha si Gu Chen, veti avea si neplaceri, insa nu vor crea obstacol major.

Horoscop Dragoste Mistret 2018

Cand vine vorba de relatia de dragoste, femeile vor avea mai mult noroc in dragoste decat barbatii. Femeile singure vor avea sansa sa cunoasca o persoana de sex opus cu care sa formeze un cuplu. Mistretii indragostiti, vor avea cel mai bun an pentru a se casatori, sub binecuvantarea lui Tian Xi. Sub impactul stelei nefaste Gu Chen, va puteti simti de multe ori singuri, iar persoana iubita nu o sa inteleaga aceste stari. Aceasta poate duce la o rupere a relatiei sau de ce nu angajarea intr-o alta relatie.

Horoscop Bani Mistret 2018

Urmariti de efectele Soarelui, Mistretii vor fi ajutati de un barbat in ceea ce priveste latura financiara si sporirea averii. Daca sunteti angajati in marketing, cu activitatea orientata in special catre consumatorii de sex masculin, veti obtine o crestere semnificativa a performantei. Daca lucrati la birou, puteti obtine aprobarea unui bonus de la un superior de sex masculin. Daca sunteti om de afaceri, veti castiga increderea partenerilor de sex masculin sau a clientilor si veti obtine comenzi continue si cresterea incasarilor. De asemenea, binecuvantarea Soarelui este eficienta intr-un loc indepartat, ceea ce inseamna ca veti obtine bani frumosi daca va veti dezvolta afacerea intr-un asemenea loc. Tian Kong domina gandirea activa si inspiratia, si sub binecuvantarea sa, Mistretii care isi desfasoara activitatea in domeniul artistic vor crea opere excelente, cu care vor putea fi si premiati.

Horoscop Sanatate Mistret 2018

In general, sanatatea Mistretilor va fi stabila si nu vor avea probleme grave de sanatate. Trebuie insa sa acordati mare atentie sanatatii batranilor din familie. Steaua nefasta Jie Sha poate duce la o boala sau la un accident neasteptat. Imediat ce simtiti vreun disconfort, trebuie sa cautati un tratament pentru a evita consecintele grave. Soferii ar trebui sa fie atenti in timpul conduceri vehiculelor.