Horoscop Sarpe 2018

Horoscop General Sarpe 2018

In Anul Cainelui de Lemn, nativii Sarpe vor fi urmariti de unele stele de bun augur care ii va ajuta in cariera, bunastare si in relatiile interpersonale. Veti fi binecuvantati de patru stele puternice de bun augur: Zi Wei, Long De, Hong Luan, Lu Xun. Zi Wei indica faptul ca va veti putea folosi la maximum de talentul si abilitatile voastre pentru a castiga recunoasterea superiorilor si pentru a promova in cariera. Lu Xun este simbolul faimei si al veniturilor mari in Timp ce Long de este o stea binefacatoare care va va ajuta sa depasiti dificultatile. Prin urmare, veti rezolva cu ajutorul altcuiva eventualele probleme ivite pe perioada anului. Din moment ce Hong Luan este o stea care va da un farmec aparte pentru sexul opus, Serpii vor fi singurii nativi in care vor avea noroc deosebit in dragoste, putandu-si intalni dragostea vietii.

Horoscop Dragoste Sarpe 2018

Dupa cum se spune, unde guverneaza Hong Luan, casatoria e aproape. Nativii Sarpe sunt singurii norocosi din care isi vor putea gasi aproape cu orice ocazie partenerul ideal si chiar sa se si casatoreasca. Trebuie sa tinteti cont de faptul ca orice casnicie buna merita asteptarea si puneti calitatea inainte de cantitate. Inainte de a incepe o relatie trebuie sa va cunoasteti bine unul pe celalalt si niciodata sa nu luati decizii bruste. Serpii casatoriti ar trebui sa tina cont de Hong Luan, care va poate aduce evenimente nefericite cu sexul opus, putand duce la relatii extraconjugale care va va putea afecta relatia. Daca sunteti indragostiti, veti fi destul de emotivi, emotie care provine din impacul lui Bao Bai si veti experimenta urcusuri si coborasuri ale relatiei, mai ales serpii care au o relatie inceputa recent.

Horoscop Bani Sarpe 2018

Nativii Sarpe vor fi asistati de Zi Wei si Long De, pentru a va arata talentele. In special, veti obtine mai multi clienti si venituri daca va ocupati direct de clienti. Cei ce se ocupa de afaceri vor obtine o cota importanta din piata si va veti dubla veniturile daca veti reusi sa inovati si daca veti reusi sa aduceti schimbari benefice pe piata, cum ar fi lansarea de produse care sa satisfaca cele mai recente cerinte si interese ale clientilor si sa utilizati noile canale de marketing pentru a le promova.

Desi veti avea noroc la bani, veti fi afectati de stelele nefaste Wang Shen si Bao Bai. Wang Shen este distructiv si inseamna greseli in investitii. Bao Bai indica faptul ca trebuie sa controlati dorinta consumatoare si sa nu urmariti niciodata o viata de lux incompatibila cu veniturile voastre. In plus puteti petrece pentru evenimente fericite sub binecuvantarea lui Hong Luan.

Horoscop Sanatate Sarpe 2018

Steaua nefasta Tian E va va aduce o multime de probleme si va va face sa va inspaimantati sau sa va raniti accidental, astfel ca ar trebui sa fiti mai atenti la toate miscarile pe care le faceti. In timp ce calatoriti, fie vacanta sau calatorie de afaceri, trebuie sa fiti atenti la starea vremii de la destinatie si sa fiti atenti la bagaje si la lucrurile care va apartin, deoarece Tian E indica faptul ca pot aparea intarzieri din cauza vremii nefavorabile.

Afectati de Bao Bai, nu trebuie sa fiti afectati de diferite stari. Exercitiile fizice, calatoriile si discutiile cu prietenii vor fi o modalitate buna de a va relaxa si de a elimina emotiile negative. De asemenea veti fi predispus la probleme gastrointestinale si ar trebui sa acordati mai multa atentiei igienei personale.