Horoscop Sobolan 2018

Horoscop General Sobolan 2018

In 2018, anul Cainelui de pamant, nativii Sobolan vor fi norocosi deoarece se afla sub influenta a doua stele de bun augur: Tang Fu si Tian Jie. Din moment ce Tang Fu este un simbol al energiei si al puterii Sobolanii vor avea mintea limpede, li se va imbunatati reputatia si cariera va fi in ascensiune. Procesul ascensiunii carierei, nu se va desfasura pe un teren lin, ci dimpotriva, vor fi multe obstacole cauzate de mai multe stele nesemnificative dintre care Zai Sha si Fu Chen vor avea cel mai mare impact. Vor fi posibile pierderi materiale neasteptate, dar si urcusuri si coborasuri in cariera si in relatia de cuplu.

Horoscop Dragoste Sobolan 2018

Unii dintre Sobolani vor incepe o relatie imediat dupa intalnirea cu o persoana care le va intoarce capul. Afectata de steaua nefasta Zai Sha, se poate ca parintii sa nu accepte relatia si sa simti o presiune din acest motiv. Insa intr-un final acest partener va fi acceptat sub influenta stelei de bunaugur Tian Jie.

Cei casatoriti vor avea tendinta sa dedice mai mult timp lucrului, ceea ce nu este recomandat deoarece ar putea afecta relatie. In plus, veti fi dispusi la urcusuri si coborasuri si poate veti raci relatia brusc, simtind ca nu mai sunteti compatibil cu partenerul. In aceste momente puteti comunica mai mult cu prietenii si le puteti cere sa analizeze daca relatia este adecvata.

Horoscop Bani Sobolan 2018

Bunecuvantati de steaua de bun augur Tang Fu, nativii Sobolan vor obtine venituri care ii vor satisface din munca pe care o vor presta. Sobolanii care au activitati in sfera intelectuala vor avea inspiratie continua, iar aceasta va aduce beneficii inovariii si creatiei. In schimb, oamenii de afaceri nu se vor putea baza pe noroc.

Trebuie sa fiti atenti de pierderile financiare aduse de familia dumneavoastra sub influenta stelei nefaste Sang Men. Acordati o atentie deosebita cheltuielilor zilnice si evitati pierderile financiare cauzate de cheltuielile generoase ale familiei. De asemenea, va trebui sa ii invatati pe cei mai in varsta cum sa se fereasca de inselaciuni. De asemenea, va trebui sa pastrati o atitudine modearata in ceea ce priveste investitiile de orice fel.

Horoscop Sanatate Sobolan 2018

Sanatatea poate fi afectata de doua stele nefaste Zai Sha si Fu Chen ceea ce inseamna ca va puteti rani cu usurinta in viata de zi cu zi. Deoarece steaua Sang Men este legata de norocul familiei, trebuie sa fii atent la sanatatea batranilor si sa-i duci la medic imediat ce apare vreun disconfort. Sportivii trebuie sa evite actiunile riscante si sa nu conduca niciodata obositi. In plus, veti fi predispusi la riscuri marine, asadar atentie la malul marii.