Horoscop Taur 2018

Horoscop General Taur 2018

Pentru nativii Taur, anul 2018 va fi un an linistit si vor avea multa libertate de miscare. Va fi un an in care va puteti relaxa si sa va odihniti pentru ca nu va exista nici un lucru neprevazut care sa strice aceasta liniste. Pe masura ce Pluto traverseaza casa Capricornului, va veti simti mult mai liber si relaxat din punct de vedere fizic si mental. Anumite aspecte va vor impinge sa faceti un pas inapoi in viata, insa e recomandata mai degraba o atitudine de asteptare si de observare. Veti fi mai sensibili in 2018, ceea ce va apropia si mai mult de cei din jur.

Horoscop Dragoste Taur 2018

In 2018, viata amoroasa a nativilor din zodia Taur va fi una armonioasa. Din acest punct de vedere va fi o perioada linistita in care veti acumula multe experiente in viata sentimentala. Pentru unii Tauri, va fi unul din prioritatile anului 2018, in timp ce pentru altii ar putea fi doar pierdere de timp si energie. Sentimentele si sensibilitatea vor mentine relatiile voastre vii. Pe la jumatatea anului, veti cunoaste multa lume si multi potentiali parteneri. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, 2018 va fi un an in care legaturile voastre se pot consolida pentru a putea rezista timpului si probelor de destin. In acest an veti simti nevoia de a va multumi partenerul de cuplu mai mult decat oricand.

Horoscop Bani Taur 2018

Pentru Tauri, 2018 va fi un an in care cheltuielile vor fi mai mari ca niciodata, insa va exista si un flux financiar care va veni in mod constant inspre voi. Unele cheltuieli inevitabile va invita sa va informati si sa renuntati la unele planuri. Asigurati-va ca nu puteti presiuni exterioare in ceea ce priveste partea financiara. La jumatata anului o suma mare de bani v-ar putea aduce un mare flux de bani. Panificati-va finantele si si eliminati toate imprumuturile neperformante. Cheltuiti inteligent pentru a evita scurgerea de fonduri pe lucruri inutile. La sfarsitul anului, unii Tauri ar putea face achizitii de mare valoare, cum ar fi o casa, o proprietate imobiliara, sau un autoturism de lux.

Horoscop Sanatate Taur 2018

Anul 2018 incepe intr-o nota buna pentru zodia Taur in ceea ce priveste sanatatea si nivelul de energie va ramane asa pe perioada intregului an. Este o perioada buna in care va puteti apuca de un sport si sa renuntati la obiceiurile nesanatoaste. Asta va va aduce beneficii pe termen lung in planul sanatatii. In jurul celui de-al doilea trimestru ar putea exista o scadere a nivelului energiei, iar moralul va va fi pus la incercare. Incercati sa pastrati emotiile sub control si veti observa cum nivelul energiei va creste din nou. Lasati-va nivelul de incredere sa creasca si eliminati stresul din viata voastra.