Horoscop Tigru 2018

Horoscop General Tigru 2018

Tigrul si Cainele sunt una dintre cele patru perechi compatibile din Zodiacul Chinezesc. Datorita acestui fapt, Tigrul va avea o perioada favorabila si de bunastare pe tot parcursul anului Cainelui de Pamant.

Insa si Tigrii vor fi afectati de cateva stele nefaste, Wui Gui facandu-i emotionali, nelinistiti si neincrezatori in celilalti, afectata fiind astfel relatia cu colegii si cu membrii familiei. In Plus Fei Fu va va face extrem de suspicios, aceasta aducand predispozitie catre cearta cu colegiii sau cu prietenii. Veti fi de asemenea predispusi la probleme cu legea, asadar respectarea legii este obligatorie. Atentie insa si la clauzele detaliate din contracte.

In general norocul va fi unul stabil si principalul obstacol va fi starea dumneavoastra de spirit.

Horoscop Dragoste Tigru 2018

In acest an Tigrii singuri isi vor concentra atentia mai mult pe cariera. Nu isi vor dori o relatie, astfle ca vor avea toate sansele de a ramane singuri. Daca insa doriti sa scapati de statut, atunci puteti participa la petreceri si la activitati sociale organizate de prieteni sau de colegi pentru a intalni mai multe persoane de sex opus si implicit pentru a gasi un partener potrivit.

Horoscop Bani Tigru 2018

In 2018 nativii Tigru veti obtine resurse financiare insemnate, venitul de la locul de munca fiind unul indestulator. Daca prestati munca de birou, veti obtine recunoasterea superiorilor atata timp cat veti lupta pentru interesele companiei. Daca sunteti om de afaceri nu va grabiti sa va extindeti afacerea pentru ca riscati pierderi insemnate. Din moment ce steaua nefasta Fei Fu simbolizeaza fluctuatiile averilor, ar trebui sa fiti prudent in gestionarea problemelor legate de bani.

Horoscop Sanatate Tigru 2018

Tigrii nu vor avea probleme majore de sanatate, insa trebuie sa tineti cont de sanatatea si siguranta batranilor si copiilor din famlie. Din cauza presiunii mari de lucru si starii instabile, veti fi predispusi la insomnie si vi se recomanda sa faceti unele exercitii de intindere si sa ascultati muzica linistitoare. De asemenea, puteti suferi de tulburari ale sistemului nervos sau ale sistemului digestiv. Ar trebui sa consumati mai multe fructe si legume pentru a stimula miscarea tractului intestinal si digestia.