Astrolog Alexandra Coman - Horoscop Aprilie 2018

In luna Aprilie accentul cade pe zona de dezvoltare interioara. In aceasta luna trebuie sa ne axam pe bani, familie si iubire.

Berbec: In luna Aprilie accentul cade foarte mult pe o serie de intalniri karmice. Unele persoane din trecut vor reveni si vor incerca sa forteze nota si sa se insereze din nou in viata Berbecului. Nu raspundeti provocarilor trecutului pentru ca veti intra intr-o situatie extrem de complicata, in care veti depune foarte mult efort pentru echilibrarea voastra emotionala.

Taur: In aceasta perioada, Jupiter retrogradeaza in semnul Scorpionului si activeaza in Taur nevoia de a se manifesta. Jupiter vine de asemenea cu un impact legat de exagerari in tot ceea ce se face. Taurii isi vor folosi energiile excesiv, riscand sa sufere de epuizare fizica si nervoasa, de depresie, sa aibe crize de bulimie sau sa aibe momente de insomnie.

Gemeni: In Aprilie, Gemenii sunt putin cam bulversati. Mercur, guvernatorul Gemenilor, te activeaza pe zona relatiilor. El se afla in retrogradare si asta inseamna ca iti da toate mesajele pe care un om le-ar putea pricepe, ca nu te afli unde trebuie intr-o relatie. Poate fi vorba de o relatie de iubire, de o relatie de colaborare sau de o asociere.

Rac: Racul in Aprilie trece printr-o multime de transformari. Va avea nevoie de foarte mult echilibru emotional si asta poate fi atins de catre rac cu o singura conditie: nu te mai preocupa atat de nevoile celorlalti! Luna, guvernatoarea Racului, iti atrage atentia ca e timpul sa te ocupi de tine si sa vezi ce inseamna sa fii egoist cu adevarat.

Leu: In Aprilie, Leii sunt bine. Vor fi cam indecisi in chestiuni legate de serviciu, de intarirea pozitiei sociale si in chestiuni legate de familie. Acestea sunt punctele voastre vulnerabile. Asculta vocea interioara, pentru ca vei fi foarte bine sustinut. Leii mai au de luat hotarari legate de un loc de munca si de relatia lor cu strainatatea.

Fecioara: In luna Aprilie Nativii Fecioara au o foarte buna sustinere pe zona intutiei. Insa glasul intuitiei va fi putin estompat pana pe 15 Aprilie. Dupa aceasta data, Fecioara isi reintra in forma initiala, chiar daca in primele doua saptamani o sa fi mai somnoros, mai letargic... E bine sa va faceti o evaluare a starii de sanatate.

Balanta: Incapatanarea unui barbat sau incapatanarea autoritatilor va blocheaza foarte mult in zona financiara. Solutia de deblocare a acestei situatii este sa mai incepi o alta activitate. Ori sa incepi un business, ori ai un hobby pe care poti sa il monetizezi. Asta ii va stimula pe cei din jurul tau.

Scorpion: Scorpion se adapteaza la Jupiter retrograd. Veti avea provocari din zona eceselor. Excesul este cuvantul de avertisment pentru Scorpioni, pentru ca risca sa dea prea mult din ei si sa abuzeze de trupul lor. Multi Scorpioni vor iesi la vanatoare, vor avea chef de flirturi nevinovate. Aceasta atitudine cimenteaza sfarsitul relatiei tale.

Sagetator: Dupa 5 ani de tranzite si lupte grele, in sfarsit ai si tu o luna in care iti vin lucrurile pe tava. Sau vor veni atatea oportunitati incat nu te vei mai recunoaste. Ori vei avea foarte multa bafta in a solutiona lucruri care pana acum erau complicate. Sau iti intalnesti iubirea vietii, sau devii parinte... Este o luna in care poate sa faca lucrurile asa cum isi doreste.

Capricorn: Saturn se apropie de retrogradare si Capricornul va avea o luna plina. Daca n-ai economii, ai o problema in luna Aprilie, pentru ca vor aparea cheltuieli neasteptate. Este o luna foarte complicata pe gasirea unui echilibru financiar. Din fericire, unii Capricorni vor avea sansa de a primi un ajutor financiar din partea unei femei.

Varsator: Varsatorului i se intampla lucruri importante si frumoase prin efectul de oglinda. Asta inseamna ca evenimente astrologice care se intampla in semnul Leului se vor potenta inspre Varsator. Varsatorul trece printr-o multime de evenimente karmice, in care isi rezolva probleme, se deblocheaza situatii, scoate oameni nepotriviti din viata sa.

Pesti: Jupiter, guvernatorul secundar al Pestilor iti va potenta capacitatea de comunicare. Vei deveni mai vorbaret, mai prietenos si vei deveni mai interesat de a comunica cu oamenii si sa le transmiti mai usor ce asteptari ai de la ei. Te vei mobiliza pentru a invata niste lucruri noi.

Sursa: Astrolog Alexandra Coman (Youtube)