Astrolog Alexandra Coman - Horoscop Mai 2018

In luna Mai, Uranus, planeta surprizelor, paraseste semnul Berbecului si intra in Taur, unde se va apleca intens asupra finantelor noastre pana in 2025.

Berbec: Berbecul va avea o luna Mai interesanta, un pic complicata, multa presiune... Ai o predispozitie destul de intensa sa incerci sa iti impui punctul de vedere intr-o maniera care ii deranjeaza pe cei din jur. Deci, Berbecii sunt predispusi in Mai catre conflicte, cearta, scandal si accidente. E bine sa fii prudent, e bine sa nu te grabesti si mai ales inainte de a vorbi cumpaneste bine cuvintele tale.

Taur: Este un aspect foarte tensionat de cuadratura intre Venus, guvernatoarea semnului tau si Pluto. Taurul va avea niste revelatii si epifanii legate de viata pe care o duce. Nu mai merge ca pana acum! In luna Mai esti in fata unei analize realiste, drastice si impartiale a actiunilor pe care le-ai facut, a deciziilor pe care le-ai luat si a drumului pe care iti propui sa il parcurgi de acum inainte.

Gemeni: Luna Mai este o luna buna pentru voi. Gemenii se confrunta cu o provocare data de cuadratura dintre Saturn si Mercur. In luna Mai, Gemenii vor fi nevoiti sa puna in practica lucrurile pe care le-au promis, vor exista termene-limita in actiunile pe care le faci si vor fi si consecinte daca nu le respecti. E nevoie sa iti prioritizezi actiunile.

Rac: Luna aceasta Racii sunt destul de linistiti. Accentul cade pe colaborari, pe asocieri, pe parteneriate. Este o luna in care Racul va lua toate lucrurile mult mai in serios decat de obicei. La inceputul lunii Mai, Luna tranziteaza semnul Scorpionului si asta inseamna ca se simte bine intr-un semn de apa, dar in acelasi timp vine si cu foarte multa orientare catre zona "sunt mai depresiv decat de obicei", "mi se pare ca toata lumea are o problema cu mine"...

Leu: Familia iti ocupa o foarte mare parte a timpului. Este o perioada in care Leul trebuie sa isi negocieze atent pozitia in familie, pentru ca s-ar putea ca rudele tale sa te incalece. Familia si situatiile din familie vor reprezenta vehicolul prin care tu vei invata in luna Mai despre viata si manifestarile acesteia. Trebuie sa iti dozezi ideile, pentru ca ai niste idei marete, doar ca te intinzi mai mult decat iti este plapuma.

Fecioara: Este o luna buna pentru discutii importante la locul de munca. S-ar putea sa negociezi o pozitie importanta, dar nu mai merge sa amani, sa refuzi oportunitatile create, nu mai merge sa ii lasi pe altii inaintea ta. Nu ma tergiversa, nu mai amana si nu mai si nu mai gasi scuze pentru oportunitatile care apar. E ultimul tau tren pana in 2025.

Balanta: Iesirea lui Uranus din Berbec te intereseaza si pe tine. Luna Mai reprezinta momentul in care Balanta incepe sa se linisteasca. In sfarsit, vei vedea ca dupa 15 Mai, viata ta intra pe un anumit ritm, pe un anumit fagas, pe o anumita forma de manifestare care este mult mai linistita, mult mai pacifista. Situatii care pana acum pareau incurcate si de nerzolvat, se vor rezolva ca prin minune.

Scorpion: Scorpionul va fi emotional si in cautarea adevarului. Vei avea parte de tot felul de revelatii, de tot felul de constientizari legate de partenerii tai, de oamenii cu care colaborezi, legate de mersul afacerii tale. In luna Mai, Scorpionul este influentat de intrarea lui Uranus in Taur. Este o luna in care Scorpionii pot face lucruri extraordinare care sa zgaltaie din temelii mentalitatea oamenilor cu care interactionezi.

Sagetator: Sagetatorul trebuie sa invete sa faca ordine cu viata sa, cu relatiile sale, cu actiunile sale. Ai tot batut pasul pe loc, ai tot stagnat si acum e momentul perfect sa incepi sa actionezi in favoarea ta. Nu mai fa planuri pe care nu le poti duce la bun sfarsit. E momentul sa actionezi, sa iei decizii importante. A sosit clipa sa maturi lucrurile negative din viata ta.

Capricorn: Ai foarte muta incarcatura planetara care va scoate la iveala tot malul si toata energia negativa pe care le-ai depozitat in tine. E momentul in care se fac platile. Daca ai fost in regula, primesti un bonus, daca n-ai fost ok, toata configuratia asta planetara te va forta sa iei o decizie. Capricornii activi nu se vor confrunta cu problemele pe care le vor avea acei Capricorni care au stagnat, care nu si-au folosit potentialul.

Varsator: In luna Mai, Varsatorii vor simti intens trecerea lui Uranus din Berbec in Taur. Aceasta trecere o sa te bulverseze pentru ca vei trece de la vibratia lui Uranus in Berbec la vibratia lui Uranus in Taur, care vine cu lentoare si liniste. Asadar, in Mai, se cere rabdare, pentru ca acum se aseaza lucrurile pe cer. Asteapta sa se faca schimbarea de la dinamismul Berbecului la dinamica Taurului si nu te grabi. Deciziile importante vin dupa 16 Mai.

Pesti: Pestii vor avea niste intuitii scapate de sub control. In Mai, o femeie joaca un rol important in viata ta. Fie ca iti da niste informatii in legatura cu actiunile pe care le ai de facut, fie vine cu niste sugestii de actiune, dar iti va schimba viata. Pestii devin mult mai responsabili vizavi de finante si de gestionarea banilor lor.

Sursa: Astrolog Alexandra Coman (Youtube)