Horoscop Lunar Minerva

Luna Mai debuteaza cu un trigon in semnele de foc: Berbec, Leu si Sagetator

Berbec: Desi este bine sustinut prin acest trigon, totusi pe el vine Chiron. Chiron in Berbec nu mai vindeca, nu it mai da forta interioara pe care ti-o dadea cand era in Pesti. Va sta 5 ani de zile in Berbec. Luna Mai poate fi una de neuitat si energia lui Eris il va sprijini pe Berbec. Nu trebuie sa lase garda jos si nici sa se lase prada pesimismului.

Taur: In luna Mai Taurii sunt favorizati de Venus si de Luna. Vor avea destule momente explozive, dar in sens pozitiv. Nu trebuie sa va fie frica de emotiile puternice. Responsabilitatea va sperie, insa din cauza faptului ca vreti sa demonstrati ca puteti sa luati decizii, va veti epuiza. Din punct de vedere financiar toti Taurii vor fi testati la capitolul cheltuieli.

Gemeni: Gemenii trebuie sa stie ca declinul lor zodiacal din ultimele luni s-a datorat buclucasei Eris, care a incercat pe toate caile sa ii raneasca. Mercur revine in mers normal si asta ii va face pe nativi sa mearga pe drumul lor. Atentie insa, deoarece luna Mai va fi una tot de teste in legatura cu adaptarea la noile conditii.

Rac: Luna Mai poate fi semnificativa in sensul ca au sansa de a schimba foarte multe. Jupiter este exaltat in semnul lor si va va ajuta si va va da tot ceea ce aveti nevoie. Veti sesiza ca gresiti undeva si veti incerca sa indreptati aceasta situatie. Sunt lucruri pe care tot ati vrut sa le faceti si nu ati avut ocazia, insa in luna Mai veti reusi sa le puneti in aplicare.

Leu: Leul va fi sustinut de Pluto si de Uranus. Sa fiti mai atenti deoarece circumstantele sunt de partea voastra. Daca nu veti stii sa fructificati avantajele acestei perioade, nu va veti mai intalni prea curand cu acestea. Va trebui sa gasiti echilibrul in sfera vietii personale si viata profesionala. Perioada este buna pentru cunoasterea de sine.

Fecioara: Se va pune accentul pe sfera emotionala si a sentimentelor. Chiar si la locul de munca va trebui sa se bazeze mai mult pe sentimente, desi situatia poate fi destul de imprevizibila. Deciziile legate de bani v-ar putea afecta contul.

Balanta: Sub influenta lui Saturn, Balantele trebuie sa se tina de ei insisi pentru a preveni o greseala in timp ce planifica ceva. Luna aceasta, liderl ceresc va fi Mercur, asa ca incercati sa va concentrati pe munca si pe cum sa luati decizii cat mai responsabile.

Scorpion: Scorpionii au o perioada etraordinara. Multe situatii vor fi rezolvate. Din puncte de vedere profesional, munca va avea aspecte legate de domeniul relational in mod special. Partea sentimentala va fi la fel de intensa ca intotdeauna.

Sagetator: Pentru Sagetatori, foarte important este sa nu le fie frica, pentru ca vor iesi la lumina lucruri destul de ciudate. Retineti ca cu cat veti fi mai productiv si va veti concentra pe ceea ce faceti, cu atat lucrurile vor merge mai bine.

Capricorn: Pentru Capricorni va fi o perioada destul de calma, promitatoare si de succes. Important este sa observe care sunt problemele sale si sa faca o introspectie. Pozitia profesionala este intarita, dar pentru a avansa trebuie sa incerce mai mult.

Varsator: Luna Mai este importanta din punct de vedere profesional. Mercur va va da imboldul sa actionati si sa va impuneti in fata sefului. Puteti sa iesiti cu un plan de actiune la inaintare si sa demonstrati ca mintea voastra este intr-adevar ingenioasa.

Pesti: Pestii sunt protejati de Venus. Nu exista situatii deosebite pe care sa le experimenteze in viitorul apropiat. Se vor petrece foarte multe lucruri interesante in viata voastra si perioada promite sa fie una surprinzatoare.

Horoscop Mai Berbec, Taur, Gemeni

Sursa: B1TV

Horoscop Mai Rac - Pesti

Sursa: B1TV