Horoscop General Balanta 2019

Anul 2019 prezice vesti bune in viata sociala a Balantelor. Relatiile sociale vor fi de bun augur pe toata durata acestui an. Vor fi aliante productive si constructive in plan personal si profesional prin tact si diplomatie. Dorinta de pace si liniste va fi dominanta datorita angajamentului tau. Este un moment in care dorintele voastre trebuie reduse putin in toate sensurile.

Horoscop Dragoste Balanta 2019

In dragoste, Balantele vor avea un an satisfacator in 2019. In prima jumatate a anului, dimplomatia de care dati dovada ar putea aduce in viata dumneavoastra posibili parteneri de viata. Pe la jumatatea anului, asteptati-va la scaderea nivelului romantismului si ca unele emotii sa se piarda pe parcurs. Este un an bun in care sa va consolidati relatiile existente, deoarece ati putea ateriza in ape tulburi. Puteti sa atrageti potentiali parteneri pe masura ce anul trece. Anumite decizii dure trebuie sa fie luate in legatura cu cine ramane si cine pleaca acum din viata ta. Pentru unele Balante, sfarsitul anului va fi favorabil pentru casatorie.

Horoscop Bani Balanta 2019

Veti fi pe calea cea buna in plan financiar in 2019 obtinand multe castiguri intr-un termen scurt. Sunt binevenite de asemenea si recompensele financiare in ceea ce priveste cariera ta. Cu toate acestea, pe la jumatatea anului, s-ar putea sa existe tentatii la cheltuieli exagerate, insa va este recomandat sa va feriti de asta si sa respectati bugetul. In a doua jumatate a anului vor exista multe cheltuieli pricinuite de schimbari ale stilului de viata si ale evenimentelor petrecute in familie. Numai o abordare echilibrata a finantelor va va ajuta sa ramaneti pe linia de plutire in aceste vremuri grele. Sfarsitul anului promite o revenire prin tranzactii imobiliare si investitii pe termen lung pe care le-ati planificat in ultimii ani.

Horoscop Sanatate Balanta 2019

Nativii Balanta vor avea multe surse de energie pozitiva pe parcursul acestui an. Nu risipiti energia si incercati sa ramaneti concentrati pe lucrurile importante. Jumatatea anului va fi o perioada obositoare cu prioritati personale si profesionale, din care greu se vor ivi momentele de respiro. Provocarile fizice majore, sunt de asemenea in carti pentru nativii Balanta. Va asumati unele riscuri, insa sunteti sfatuiti sa nu neglijati alimentatia corecta si odihna. Cautati metode de a va curata sinele fizic si mental si asta va va ajuta pe termen lung in planul sanatatii.