Horoscop General Bivol 2019

Pentru nativii Bivol, anul 2019 va fi un amestec de suisuri si coborasuri. Cu unele stele nefaste la orizont, trebuie sa fii mai alert decat de obicei, deoarece exista riscul pierderii unor importante sume de bani. Sunteti avertizati sa va feriti spatele, deoarece cineva ar putea sa va tradeze si sa va faca rau. Incercati sa nu va pierdeti concentrarea si temperamentul. Urmariti-va cu atentie cuvintele, pentru ca ati putea face un pas inadecvat care ar putea duce la conflicte. In afara de asta, mai trebuie sa va vedeti de propriile treburi, ca sa nu ajungeti in situatii pe care nu le doriti.

Horoscop Dragoste Bivol 2019

Nu veti fi foarte norocos in dragoste in anul Mistretului de Pamant. Di Sang si Fei Lian va pot afecta relatia cu partenerul provocandu-va suferinta in dragoste. Sub efectul nefavorabil al lui Bao Wei, nativii bivol, in special femeile, tind sa fie destul de pesimiste in cuplu si sa se simta dezamagite de partenerul sau. Unii dintre nativii Bivol, vor fi tentati la aventuri amoroase. Desi nativul Bivol singur va avea suficient noroc cu sexul opus, trebuie sa ia in considerare faptul ca nu este indicat sa inceapa o relatie foarte repede, deoarece unii ar putea dori asta pentru bani sau numai pentru sex.

Horoscop Bani Bivol 2019

Fara suportul vreunei stele de bun augur care se ocupa de bogatie, nu veti avea un an foarte reusit din punct de vedere financiar. Ati putea suferi pierderi financiare pricinuite de unele probleme de sanatate, ranire accidentala sau esec un afaceri. Drept urmare, trebuie sa va creati un plan financiar care sa va permita sa va indepliniti scopurile. Evitati imprumuturile si jocurile de noroc. Barbatii Bivol, trebuie sa acorde o atentie deosebita femeilor din jur si sa nu se lase influentate emotional de acestea in plan profesional. Pe parcursul anului, doar steaua de bun augur Tang Fu, va poate ajuta sa va indepliniti scopurile in plan financiar, insa va fi greu. Totusi, puteti crea oportunitati de avansare si de crestere a salariului prin eforturi proprii.

Horoscop Sanatate Bivol 2019

Afectata de mai multe stele nefaste, sanatatea nativilor Bivol ar putea fi afectata de unele probleme de sanatate mai mari sau mai mici. De asemenea, ceva ar putea sa va inspaimante sau sa aveti parte de lucruri neprevazute, asa ca ar trebui sa evitati sa faceti deplasari lungi si neinsotiti. Daca insa trebuie sa faceti deplasari de afaceri, evitati sa conduceti singur. Pe de alta parte, una din rudele sau apropiatii tai ar putea avea probleme de sanatate, asa ca acorda o atentie deosebita celor in varsta din familie. Lucrurile care va tin ocupat tot timpul, ar putea sa va faca sa uitati sa va mai odihniti si sa acordati o mai mare importanta alimentatiei. Prin urmare, ajustati ritmul vietii si pastrati orele regulate.