Horoscop General Leu 2019

Anul 2019 ii va ajuta pe nativii Leu sa aibe mai multe realizari in viata decat in anii trecuti. Este un moment bun pentru a va reafirma in viata si pentru a va urmari aspiratiile. In acest an veti putea spune lumii ca puteti realiza mai mult decat au crezut ei. Veti putea da valoare ideilor. Norocul este in calea ta, atat in plan personal cat si financiar si lucrurile vor merge exact asa cum ai planificat. Un an fantastic sta sa iasa la suprafata pentru nativii Leu.

In cariera, Leii vor putea sa isi depaseasca colegii, insa va trebui sa va asumati unele riscuri si sa depuneti eforturi pentru a ramane in varf. Va trebui sa lucrezi peste program pentru a putea sa culegi laurii. Este un an bun pentru a va restabilii ambitiile si idealurile daca acestea nu sunt accesibile in viitorul apropiat. Fiti gata sa aduceti in prim-plan creativitatea si abilitatile practice. Acest lucru va va ajuta sa urcati pe scara ierarhica sau sa va rotunjiti veniturile. Cu toate acestea, pe parcursul acestui an, consolidati-va pozitia profesionala. Motivatia vine din mai multe surse, de aceea depinde doar de dumneavoastra sa va miscati in directia potrivita in ceea ce priveste cariera.

Horoscop Dragoste Leu 2019

Dragostea Leilior va fi senzationala in 2019. Daca vrei sa te intelegi bine cu partenerul pe parcursul anului, ar fi bine sa te asiguri sa este implinit mental si sufleteste. Este un an bun pentru a construii relatii de dragoste. Nativii sunt sfatuiti sa evite indulgenta excesiva fata de dragoste, deoarece aces lucru le-ar putea aduce necazuri. Leul pare sa fie mai atractiv si mai senzual decat in anii precedenti, ceea ce var putea impinge catre alte relatii. Atentie!

Horoscop Bani Leu 2019

Finantele nativilor Leu vor fi bune si destul de stabile pe tor parcursul anului, insa asta nu inseamna ca va puteti rasfata la nesfarsit cu toate poftele. Este probabil ca influxul de finante sa intre din diferite surse in acest an. Roadele lucrurilor facute in trecut pot fi culese acum. Deocamdata, folositi-va banii numai in scopuri constructive. Pe la inceputul anului construiti un buget functional si tineti-va de el. Asta va va ajuta sa treceti peste anul acesta fara mari probleme financiare. Pentru a doua jumatate a anului, s-ar putea sa existe unele tentatii pentru a cheltui. Evitati impulsivitatea cu orice pret, si asigurati numai cheltuielile urgente.

Horoscop Sanatate Leu 2019

Anul incepe pentru Lei cu multa energie si vitalitate si asta va continua pana pe la jumatatea anului. Uneori trebuie sa te odihnesti si sa te relaxezi, altfel vei fi destul de stresat. Sentimentul de optimism va fi la cote inalte si asta va ajuta pentru pastrarea unei bune stari a sanatatii. Incepeti unele activitati sportive sau de agrement in timpul liber. Este un an bun pentru unele hobby-uri, care ar putea aduce linistea in viata voastra. Sfarsitul anului necesita o vigilenta sporita pe fondul sanatatii, deoarece unele probleme serioase sunt in jurul unor nativi Leu.