Horoscop General Sobolan 2019

Succesul imens al Sobolanilor in 2017 a fost o mare surpriza si in 2018 nu a fost deloc usor de mentinut accelasi nivel. Horoscopul anului 2019 arata ca in ansamblu, Anul Mistretului de Pamant va fi un an bun pentru nativii Sobolan. Inconjurat de niste stele norocoase, totul va parea mai usor decat in anul Cainelui, ce a trecut. Cu toate acestea, aveti grija de efectele unor stele nefaste. Poate exista o deteriorare a sanatatii dvs., asa ca nu va suprasolicitati si focusati-va atentia la gripa si la afectiuni ale ficatului, mai ales in luna Mai. Tineti sub atenta supraveghere ceea ce mancati si faceti miscare regulat. Evitati sa vizitati persoane in spital si inmormantarile, de asemenea. Feriti-va de furt si ranire si luati intotdeauna lucrurile in serios. Fiti precauti si in acest fel nimic nu vi se poate intampla.

Horoscop Dragoste Sobolan 2019

Cei singuri vor fi ajutati de Tian Yi, aducandu-le noroc in dragoste. Sub indrumarea acestei stele veti gasi persoana potrivita pentru a incepe o relatie. Din cauza impactului negativ al Chi Xian, nativii Sobolan casatoriti vor avea probleme emotionale pe masura ce vor deveni din ce in ce mai atractivi pentru sexul opus. Prin urmare, nu fiti prea entuziasti in ceea ce priveste persoanele de sex opus si nu ii tachinati pe ceilalti. Chi Xian va interfera cu Sobolanii in dragoste si sunteti sfatuiti sa evitati aventurile, daca relatia nu este solida inca.

Horoscop Bani Sobolan 2019

Norocul pentru bani al nativilor Sobolan va fi diminuat in 2019. Avand in vedere ca efectul negativ al steleor nefaste este mai puternic decat efectul pozitiv al stelelor de bun augur, veti avea multe cheltuieli de facut si cei mai multi bani se vor risipi in acest an mai putin norocos. Tian Kong va impulsiona cresterea cheltuielilor, asa ca fiti atenti la pierderile financiare. Cu un noroc nu prea mare la bani, anul acesta nu trebuie sa va asteptati ca vor cadea banii din cer.

Horoscop Sanatate Sobolan 2019

Afectati de Bing Fu, nativii Sobolan vor fi afectati de o boala de care sufera deja, sau de o ranire accidentala. Este vorba mai mult despre cei cu o varsta mai inaintata, care trebuie sa acorde mai multa importanta dietei si sa faca mai multe exercitii fizice. Tian Kong poate conduca, de asemenea, la raniri accidentale, deci iesiti mai rar pentru a scadea sansele acestora. Xian-Chi, care se ocupa de relatiile nefavorabile, poate duce la despartire, divort, sau chiar la auto-tortura cum ar fi greva foamei, auto-mutilarea, etc. Daca se va intampla acest lucru, incercati sa dati totul uitarii si gasiti o activitate recreativa care sa va ajute sa treceti mai repede peste probleme.