Previziuni astrologice pentru anul 2019 cu astrologul Mariana Cojocaru

Horoscop Berbec 2019

2019 este afectat secundar de axa Rac-Capricorn. Secundar e Berbecul si Balanta. Pe astrograma natala, pana pe 7 martie, Uranus va fi in Berbec si va face un aspect interesant cu celelalte planete. Pana pe 7 martie, trebuie sa-si revizuiasca actiunile din ultimii 7 ani de zile, ce au facut si ce nu au facut bine, trebuie sa fie atenti, cand Uranus va trece in Taur trebuie sa se gandeasca la noi surse de venit, noi oportunitati, noi filoane, nu au voie sa planga pentru ca Uranul este o planeta puternica. Atunci tot ce tine dorinta de a face ceva nou, inedit, de a se pune in valoare ii va ghidona catre un traseu nou. E un an interesant. Cand spunem bun e pentru cei ambitiosi, deschisi, cu sclipiri de geniu.

Horoscop Taur 2019

Incepand cu 7 martie se bucura de prezenta lui Uranus, care va sta 7 ani de ani de zile, pe parcursul anului va face opozitie cu planetele din Scorpion, sa fie atenti la relatiile matrimoniale, Taurii care sunt in relatii incompatibile sau care au asociere, aliante nu tocmai statornice. Cei care au ales bine pot sa se bazeze pe partenerii lor, pe oamenii din preajma, Este un an interesant pentru cei care isi doresc o noua iubire in viata lor, relatii care pot sa apara, relatii interesante intre Taur si Varsator.

Horoscop Gemeni 2019

Opozitia care se formeaza cu Jupiter din Sagetator, exista Gemeni care vor avea parte de jumatate din noroc, si Gemeni care pot sa aiba norocul blocat. Atentie la blocaje, la cumpene, la tensiunile care pot sa apara, in zona financiara, comercianti care pot castiga, altii pot pierde, la partea sentimentala in sensul in care unii pot fi mult mai atenti la raporturile de munca, la profesiile pe care si le aleg. Daca nu faci ceea ce iti place, nu ai decat sa plangi de ceea ce ti se intampla.

Horoscop Rac 2019

Sunt vizati in mod direct de eclipsele lui 2019, cu momente cruciale, cu eclipsa din 5-6 ianuarie de eclipsa de Soare, in zodia Capricornului, mai vorbim de eclipsa din 21 ianuarie, o alta eclipsa care e la granita intre Varsator si Capricorn, 16 iulie care va fi la Rac acasa, si eclipsa din 26 decembrie, inelara de Soare, pot avea cumpene, unii chiar isi pot termina mandantul terestru, Raci care pot divorta, altii se pot casatori, atentie cu cine. Racul are un an complicat si doar cei foarte norocosi se pot bucura de promovari, ascensiune spectaculoasa, pot sa faca in asa fel incat multe din lucrurile din care nu erau asezate sa fie acum intr-o ordine altfel.

Horoscop Leu 2019

Au aspecte care tin de schimbarea locului de munca, altii trebuie sa fie atenti la samatate. Axa timpului va fi in casele VI si XII, de sanatate, de afectiuni cronice, dusmanii, de invidii. Trebuie sa fie atenti. Schimbarile de la locul de munca sunt importante, iar unii care isi doresc sa se schimbe trebuie sa profite. Daca la locul de munca sunt tensiuni si se intampla lucruri care nu sunt ok, se intreaba de ce au ajuns in situatia asta.

Horoscop Fecioara 2019

Sub amprenta celor 3 C: credinta, crez si cunoastere. Este o zodie dubla, in mom in care vorbim de ele trebuie sa intelegem ca pe zodia opusa este Neptun, fiind o planeta a credintei Fecioara trebuie sa aiba o deschidere aparte spre cunoastere, se spune ca sunt inteligente, dar nu au voie sa fie critice. Sa nu fie exagerat de critice. Daca e sa privim partea cu axa de destin, pot sa aiba deschideri pe tovarasii, colaborari importante, pot sa largeasca cercul de prieteni, pot sa calatoreasca, e favorabil la calatorii, atentie poate fi un an cu amantlacuri, atentie la provocari, aspecte care tin de deschidere. Luna Neagra in Capricorn, tradari.

Horoscop Balanta 2019

Este in 2019 afectata secundar in perioada eclipselor. Discutam de un echilibru intre cariera si viata de familie. Afectate pot fi Balantele care nu si-au rezolvat problemele de sanatate, datorii, restante in zona financiara, credite, trebuie sa fie atente la echilibrul acesta care se face intre cariera si viata personala. Intr-un astfel de an, pot exista Balante care sa isi gaseasca jumatatea, pot sa discute tot felul de lucruri atat sentimental, cat si social. Sunt zodii de aer, dar o structura care e asezata, echilibrata, si una care isi are sevele in Berbec, agresiva, incisiva, poate sa rupa intr-un astfel de an.

Horoscop Scorpion 2019

Au la debut de an doua opozitii importante, Luna Alba si Venus sunt in Scorpion dar fac opizitite cu Pluto si Uranus. Cei care stiu sa fie profunzi, sa nu atace, vor avea un 2019 bun, cei incisivi, care creeaza zazania, care provoca nu vor avea un an bun. Cei din urma vor fi pe o structura incompatibila cu nativi din Sagetator. Venus in Scoropin si Jupiter in Sagetator. Din punct de vedere al sanatatii trebuie sa fie atenti la sanatate, dar datorita opozitiei, unii pot avea probleme de sanatate.

Horoscop Sagetator 2019

Are pe astrograma generala un Jupiter care face opozitie cu Jupiter in Gemeni, trebuie sa se gandeasca la faptul ca au norocul limitat, schizotimicii nu vor crea noroc, ciclotimicii pot fi afectati, atentie la justitia terestra si la cea divina. Jupiter e planeta cu justitia, dar si cu cea divina. Folosesti arcul si sageata, vine Doamne si iti rupe arcul si arunca arma. Sunt multi Sagetatori care intra in combinatii, sunt bagareti si atunci cand intra in relatii sentimentale, trebuie sa se gandeasca sa nu faca rau celor din jur.

Horoscop Capricorn 2019

Exista unii foarte asezati cu o structura saturniana buna, foarte intelepti. Cand vorbim de Capricon in 2019, datorita faptului ca discutam de o karma negativa, pentru unii va fi dura, neiertatoare. Cei intelepti, care au natura pozitiva, stiu ce este adevarata credinta, care au stiut sa se puna la adapost, nu vor avea un an dificil, dimpotriva. Cei superficiali, care au luat viata in deradere sau nu au avut o cariera organizata pot avea de suferit in 2019.

Horoscop Varsator 2019

Au in 2019, va fi Lilith in prima jumatate a lui 2019. Se spune ca da un plus de carisma si frumusete, exista doua variante de interpretare: daca Eva este Luna Alba, Lilith este Luna Neagra. In Paradis, Adam a avut-o pe Lilith. Dumnzeu pentru ca cei doi au pacatuit, i-a facut din coasta alta femeie, pe Eva. Exista doua variante: unii care nu sunt foarte asezati, fideli, care nu stiu ce inseamna rafinamentul, exista Varsatori care au conjuctie si vor profita cu norocul divin. Unii vor fi protejati de acest noroc divin, altii vor zbura din floare in floare. Protectia pe care o vor avea prin intermediul ingerilor, a ceea ce inseamna intreaga structura care exista in biserica. Credinta ne da o aura aparte.

Horoscop Pesti 2019

Sunt sustinuti intr-un astfel de an. Daca vorbim de o astfel de axa Rac-Capricorn, pot sa aiba tot felul de evenimente interesante. In sensul in care pot sa treaca prin tot felul de stari, de emotii, difera de la om la persoana, unul care urca, altul care coboara, cand vorbim de un Peste pozitiv, structura de sextil pe care Soarele natal din Pesti o face cu karma negativa din Capricorn poate sa faca curatenie in agenda de prieteni. Altii pot in plan sentimental sa cunoasca pe cineva, pot sa se gandeasca la tot ce tine de intuitie, de creativitate, de frumusete, pot pune in valoare mult mai bine. Intr-un astfel de an, daca Pesti se intalesc cu pestisorul de aur sa ni-l trimita la toti.

Sursa: Antena3