Horoscop Chinezesc 2019, Anul Mistretului

Sobolan: Este un an cu tensiuni in cuplu. Scapa de prieteniile false. Bani primesti doar daca muncesti anul acesta. Este recomandat sa faci economii, insa este obligatoriu sa-ti platesti toate datoriile. Lipsa de energie, mai putin efort fizic, dar mai mult efort mental.
Bivol: Relatia se imbunatateste. Este un an bun pentru cei care nu au copii. Iar cei singuri isi vor gasi partenerul.
Tigru: Aveti energie scazuta, dar debutati cu energie mare lunile viitoare.
Iepure: Cei singuri gasesc dragostea in locuri noi. Cu banii veti fi stabili, doar daca va faceti bine planurile. Trebuie achitate datoriile vechi. Cu sanatatea veti sta bine, dar se recomanda sa fiti atenti la ce mancati.
Dragon: Dragostea este la voi in crestere, poate sa apara un copil daca vi-l doriti. Fiti cat mai naturali, lasati falsitatea. In cariera nu sunt schimbari mari.
Sarpe: Nu arunca banii pe nimicuri. In cariera fii concentrat, determinat si vei avea succes. Nu actiona pe impuls de moment.
Cal: Fii atent la cum te comporti cu rudele. Iarta si incearca sa le oferi celor dragi putina dragoste. Cu banii vei sta bine, nu reusesti sa faci economii. In cariera este un an de socializare, pentru ca poti convinge lumea din jur. Cu sanatatea vei sta bine, daca ai grija la alimentatie. Anul 2019 va fi mult mai bun decat 2018.
Maimuta: Ceva provocari in dragoste in primavara. Lasati tensiunile. Cei singuri isi gasesc perechea printre prieteni. Cu banii veti sta bine, este un an bun de investitii in camin.
Cocos: Aveti grija la sanatate si mergeti regulat la medic.
Caine: Nu lua decizii majore in parteneriate sau cuplu. Nu imprumuta bani, fii calculat. In cariera increderea in tine te ajuta. Mizeaza pe intuitie sau instinct. Concentreaza-te pe propria persoana.
Mistret: In dragoste este un an normal fara excese. Apar situatii favorabile pentru cei singuri. Nu riscati cu persoane prea putin cunoscute sa legati o relatie. Puteti avea conflicte la locul de munca. Atentie cum dialogati.
Capra: O energie tumultoasa va face ca nervii acestor nativi, persoane calme de obicei, sa se intinda la maximum si sa cedeze. Cauzele nervozitatii vor fi schimbarile bruste de situatii si neintelegerile cu partenerii de viata. Am putea spune ca, pe de o parte, Universul vine sa testeze rabdarea si iubirea neconditionata a nativilor din zodia Capra, iar pe de alta parte sa le determine sa traseze limite clare, pentru a se proteja in fata nedreptatilor.

Sursa: Antena 3