Horoscop 2020 Minerva

Ce aduce anul 2020 zodiilor?

Astrologul Minerva a fost invitata Mirelei Voicu in emisiunea „Voi cu Voicu" de la Antena 3, unde a prezentat horoscopul pentru anul 2020. Prima parte a anului va aduce o perioada mai tulbure, insa treptat lucrurile se vor aseza pentru fiecare zodie.

Sursa: Antena 3 (Youtube)

Cum influenteaza anul 2020 fiecare zodie?

Conjunctia din 12 ianuarie 2020 dintre Saturn si Pluto moment in care vom putea spune ca omenirea trece intr-un alt plan de evolutie. Anul 2020 este foarte important, deoarece marcheaza inceputul unei noi ere: conjunctia dintre Jupiter si Saturn initiaza un nou ciclu de 20 de ani. Aceasta conjunctie va avea loc si va influenta in principal semnele de apa – Rac, Scorpion si Pesti.

Tot in 2020 vor retrograda Marte, mai – iunie si Venus, septembrie – noiembrie. La fel, Mercur va retrograda de 3 ori, in semne de apa. Vom avea si 6 eclipse, 2 de Soare si 4 de luna, trei in semne mutabile si 3 in semne cardinale, motiv pentru care Gemenii, Fecioara, Sagetatorul si Pesti, dar si Capricornul, Racul, Berbecul si Balanta vor fi cele mai vizate semne. Despre toate acestea gasesti amanunte la fiecare semn in parte.

Sursa: Antena Stars (Youtube)

Previziuni 2020 - toate zodiile

Sursa: 6TV (Youtube)

Horoscop Berbec 2020

Este un an bun la locul de munca si pentru implicare in viata personala. In anul 2020 va fi mai putin impulsiv. Va fi un an care ii va aduce evolutie in cariera. Anul va debuta cu o serie de renovari, fiind preocupat de partea casnica. La capitolul sanatate, organismul sau depinde de starea emotionala.

Horoscop Taur 2020

Este un an interesant in ceea ce priveste dragostea, romantismul si intimitatea. Sectorul profesionar este extrem de energic in acest an. In 2020, finantele s-ar putea imbunatati considerabil.

Horoscop Gemeni 2020

In primavara, vor intalni o persoana compatibila cu ei. Profesional, in ultimul an s-au multumit sa stea in umbra. In 2020, vor fi mai creativi, vor avea idei si propuneri. Se va acutiza nevoia de a fi in prim plan si de a fi recunoscuti pentru ideile pe care le au. Financiar li se imbunatatete situatia, insa trebuie sa invete sa cheltuie mai putin.

Horoscop Rac 2020

Casatoria, copiii si partenerul vor fi pe primul plan. In anul 2020, vor adauga si o nota de distractie. Vor dori sa ofere o conotatie mai aparte relatiei. Sunt creativi si in relatiile cu cei din jur. Financiar, cu munca si perseverenta, vor elimina obstacolele care apar in calea prosperitatii lor.

Horoscop Leu 2020

Profesional vor straluci si isi vor aduce aportul pentru ca sunt cei mai buni strategi si coordonatori. Vor avea un an norocos, mai ales in cea de-a doua parte a anului. La capitolul sanatate trebuie sa aiba mare atentie, avand probleme destul de mari cu coloana.

Horoscop Fecioara 2020

Fecioarele vor renunta la persoanele care nu le mai spun nimic bun. Cei cu un har diplomatic vor reusi sa depaseasca problemele relationale. Vor avea o schimbare in cariera, in special acele fecioare care lucreaza in domeniul comunicarii.

Horoscop Balanta 2020

Parteneriatele de afaceri sunt sub semnul discutiei, insa construirea unei baze solide ii va destabiliza greu. La capitolul financiar stiu cum sa isi gestioneze banii.

Horoscop Scorpion 2020

Si in anul 2020 au parte de un magnetism care nu ii lasa sa cedeze. Vor tinde sa pastreze totul in forma si sub controlul lor. In cariera stiu sa isi castige pozitia si locul profesional prin ideile pe care le sugereaza celor care sunt pe primul loc.

Horoscop Sagetator 2020

Isi extind cercul de relatii. Sunt sociabili si incearca sa-si gaseasca echilibrul si la locul de munca. Au un ritm constant in ceea ce fac. Trebuie sa se concentreze mai mult pe propria persoana.

Horoscop Capricorn 2020

Incearca sa gaseasca un echilibru intre planul financiar si relational. Din punct de vedere al carierei, este un an mai dramatic. Se vor produce schimbari care nu sunt in concordanta cu ceea ce vor ei. Sunt nevoiti sa faca lucruri care nu le plac la capitolul profesional, insa, cu toate acestea, munca respectiva le va aduce bani.

Horoscop Varsator 2020

Relatiile nu sunt o proritate pentru ei. Pe primul loc se afla munca, acolo unde dau dovada de creativitate si ingeniozitate. Vor avea parte de nelinisti in prima parte a anului, insa vor prospera financiar.

Horoscop Pesti 2020

Vor evita relatiile care nu le mai aduc nimic, insa au tendinta de a fi radicali si in privinta relatiilor benefice. Libertate si initiativa in domeniul profesiei. Incearca sa-si schimbe modul de a lucra. Sunt dispusi sa-si asume riscuri profesionale.