Horoscop Balanta 2022

Dragoste Balanta 2022

Prima jumatate a anului 2022 nu promite Balantei idile amoroase stralucitoare. Posibile relatii pe termen scurt, intalniri obisnuite, cunostinte neinteresante. In vara, este probabila o idila la birou, care va aparea mai mult din plictiseala decat din simpatie pentru un coleg. Situatia se va schimba in toamna. O serie de evenimente astrologice va vor afecta in mod vizibil viata personala. In a treia decada a lunii Septembrie, Soarele, Luna Noua si Venus, patroana zodiei, vor intra in constelatia Balantei. Horoscopul dragostei prezice o crestere a energiei sexuale, a senzualitatii si aparitia unei stari de spirit romantice. Balantele singuratice se vor concentra pe gasirea unui nou partener, iar pana la sfarsitul anului vor putea construi o relatie serioasa.

Reprezentantii semnului, care se afla intr-un cuplu, vor simti periodic gelozie din partea persoanei iubite. Cel mai interesant lucru este ca indoielile, le va da de gandit Balantelor sa acorde atentie comportamentului si aspectului lor. Cu toate acestea, atunci cand relatia intr-un cuplu se imbunatateste, unii reprezentanti ai semnului se vor plictisi si vor incepe sa priveasca in lateral. Horoscopul avertizeaza ca in ciuda interesului din partea sexului opus, unele Balante iubitoare risca sa schimbe sentimentele reale pentru o aventura trecatoare si pana la sfarsitul anului sa ramana singure.

Cariera Balanta 2022

Horoscopul carierei 2022 promite o perioada destul de ambiguua. Probleme si acalmii sunt asteptate in lunile de iarna. Este posibila o pauza lunga de la locul de munca, un concediu fara plata, o concediere. In primavara, va trebui sa actionati in mod activ pentru a schimba situatia actuala. Aparitia unor noi mentori va ajuta Balanta sa-si descopere potentialul ascuns in sine. se vor gandi sa-si dechida propria afacere, sa obtina un alt loc de munca sau sa gaseasca o sursa de venit suplimentar. Horoscopul avertizeaza: la inceput lucrurile vor merge mai greoi. Doar cei mai rezistenti reprezentanti ai semnului, gata sa munceasca din greu vor putea face bani rapid. Restul vor fi norocosi in a doua si a treia decada a lunii Octombrie, cand Mercur intra in constelatia Balanta. Pentru aceasta perioada, este recomandabil sa planificati cele mai responsabile negocieri si evenimente.

In toamna, grijile asociate cu munca vor scadea simtitor. Cariera va lua brusc avant. Relatiile cu sefii si colegii se vor imbunatati. Horoscopul recomanda Balantei sa nu se opreasca aici, sa stabileasca obiective indraznete, sa caute surse de noi cunostinte si sa se straduiasca sa se dezvolte in continuare. Pana la sfarsitul anului 2022, unii reprezentanti ai semnului vor avea o oferta tentanta. Va exista o oportunitate de a prelua o pozitie de conducere sau de a se muta pentru a obtine o pozitie mai promitatoare. Cu toate acestea, nu luati decizii pripite. Este important sa evaluati cu sobrietate nivelul de responsabilitate viitoare si abilitatile dvs.

Familie Balanta 2022

In iarna anului 2022, unele Balante se vor indeparta in mod voluntar de cei dragi, urmarindu-si exclusiv propriile interese. In acelasi timp, reprezentantii zodiei vor cere sprijin moral si financiar din partea familiei, precum si indeplinirea indatoririlor casnice. Horoscopul avertizeaza ca o astfel de aliniere va duce in mod inevitabil la scandaluri in familie, iar in curand Balanta va trebui sa rezolve problemele de zi cu zi pe cont propriu. Unii reprezentanti ai semnului vor prefera sa se retraga pentru o vreme, dar vor simti rapid intentia de a se intoarce acasa. Horoscopul familiei va recomanda sa ii tratati pe ceilalti cu mult respect si sa nu va puneti dorintele mai presus de interesele celorlalti.

In lunile de vara ale anului 2022, in loc sa va luati o vacanta, va trebui sa va ocupati de sanatatea unei persoane apropiate, sa petreceti timp cu copiii si sa vizitati rudele in varsta. In acelasi timp, vor aparea o serie de sarcini legate de un trai confortabil si de confortul casei. Balantele vor trebui sa efectueze lucrari de reparatii, sa repare mobilierul si echipamentele. Odata cu sosirea toamnei, relatiile de familie vor fi in sfarsit umplute cu emotii pozitive luminoase. Horoscopul anului 2022 prezice o perioada favorabila pentru multi reprezentanti ai semnului, cu toate acestea, unele Balante in acest moment vor decide sa se desparta de cealalta jumatate. In acelasi timp, nu va fi posibil sa se incheie complet relatia, ambele parti vor face de mai multe ori incercari de reconciliere.

Bani Balanta 2022

Horoscopul financiar 2022 le promite Balantelor o perioada deloc usoara. Pauza de iarna la locul de munca va duce la o scadere vizibila a veniturilor. In acelasi timp, multi reprezentanti ai semnului nu doresc sa economiseasca si sa controleze cheltuielile. Unii vor cere ajutor financiar de la cei dragi, altii vor imprumuta bani sau vor solicita un imprumut. In primavara, cand toate resursele se vor epuiza, Balanta va trebui sa caute noi surse de venit sau sa munceasca din greu la locul de munca anterior. In vara, situatia va fi complicata de cheltuielile mari legate de nevoile copiilor si de rezolvarea problemelor de zi cu zi.

Pana la sfarsitul sezonului cald, situatia financiara a Balantei se va schimba in bine. In cele din urma, va putea sa castige bani buni si, in acelasi timp, sa economiseasca bani, evitand achizitiile inutile. In toamna anului 2022, horoscopul promite, in plus fata de veniturile regulate, un profit unic semnificativ. Poate fi castigarea loteriei, primirea unei mosteniri, recunostinta pentru un serviciu, un cadou sau un bonus. Balanta nu va putea sa economiseasca sau sa investeasca profitabil in 2022. In plus, astrele va recomanda sa va feriti de obligatiile de indatorare si sa va calculati solvabilitatea inainte de a solicita un imprumut la banca.

Sanatate Balanta 2022

Horoscopul sanatatii avertizeaza ca o activitate prea intensa in perioada de iarna ii poate duce pe reprezentantii deosebit de neatenti ai zodiei Balanta pe patul de spital. In 2022, exista riscul de ranire, otravire, arsuri. In primavara, este important sa mancati bine si sa renuntati la alcool. In vara, va trebui sa va ocupati de o ruda bolnava. Experienta dobandita va fi utila in viitor pentru a avea grija de propria sanatate. In plus, horoscopul sfatuieste sa nu neglijati prevenirea bolilor: din cand in cand sa vizitati medicii, efectuati un set de exercitii fizice dimineata.

Unii reprezentanti ai semnului ar trebui sa acorde atentie sanatatii sistemului reproducator, a coloanei vertebrale si a organelor ORL. In toamna, o stare de spirit buna si energia Soarelui, care va fi in constelatia Balantei, va va oferi o sanatate excelenta. Va exista o dorinta de a urma o dieta, de a face sport, de a renunta la obiceiurile proaste. Horoscopul sfatuieste sa incepeti treptat sa restrictionati alimentatia si activitatea fizica pentru a reduce efectul stresant asupra organismului. Pana la sfarsitul anului, va puteti programa o vacanta la spa, operatii planificate sau proceduri de diagnosticare, in timp ce este indicat sa refuzati serviciile cosmeticienilor si ale maestrilor tatuatori.