Horoscop Capricorn 2022

Dragoste Capricorn 2022

In 2022 Capricornii singuri au sanse mari sa isi intalneasca jumatatea. Perioade favorabile pentru noi cunostinte ii asteapta pe reprezentantii zodiei in Ianuarie, in lunile de primavara si mai aproape de sarbatorile de iarna. Relatiile se vor dezvolta rapid si frumos. In acelasi timp, horoscopul avertizeaza: multi Capricorni vor fi capabili sa distruga rapid idila amoroasa. Sentimentul de pposesivitate va trezi o gelozie excesiva a partenerului, va exista o dorinta de a-l urma si de a controla fiecare actiune. Nu toate cuplurile vor putea rezista la astfel de incercari. Iar unii reprezentanti ai semnului, dupa ce au gasit dragostea in 2022, risca sa se desparta pentru totdeauna intr-un timp scurt.

Familia Capricornilor va trebui sa faca fata si ea anumitor provocari. Conflictele vor aparea din cauza rivalitatii. Horoscopul dragostei recomanda sa nu va straduiti sa va aratati superioritatea in cuplu si sa nu luati decizii serioase singuri. Este important sa ascultati opiniile si sfaturile partenerului, astfel va fi posibila mentinerea armoniei in relatiile conjugale. In lunile de primavara si pana la sfarsitul anului, este important sa petreceti mai mult timp impreuna, sa va aratati mai des grija si atentia. In acelasi timp, nu trebuie sa se incerce sa se limiteze libertatea partenerului. Dorinta de a subjuga o persoana iubita in orice caz va duce in cele din urma la despartire.

Cariera Capricorn 2022

La inceputul anului 2022, Capricornul se va confrunta cu o etapa tensionata activitatea profesionala. Nu va puteti baza pe sprijin. Va trebui sa luati initiativa in propriile maini, sa oferiti solutii non-standard la probleme, sa faceti planuri de optimizare a proceselor de lucru. Din nefericire, colegii lipsiti de scrupule in fata liderilor vor trece realizarile Capricornului drept propriile realizari. Va trebui sa confirmati nivelul de profesionalism si sa demascati rivalii lipsiti de scrupule. In acelasi timp, horoscopul recomanda evitarea agresivitatii, dovedindu-va cazul intr-o maniera diplomatica. Astfel, va va creste autoritatea in fata conducerii.

Horoscopul carierei pentru anul 2022 prevede ca veti face o pauza in lunile de primavara. Cu toate acestea, va fi necesar sa se revina la ritmul intens de lucru in vara. Miscarea retrograda a lui Saturn, planeta patroana a Capricornilor, din 4 Iulie pana pe 23 Octombrie, anunta o alta perioada dificila. Va trebui sa va moderati ambitiile, sa respectati cu strictete regulile si disciplina si sa nu incalcati termenele limita. In ciuda realizarilor anterioare, nu va fi posibil sa ascundeti mai mult de o singura gafa. Acest lucru se va schimba in Decembrie, cand Mercur va intra in constelatia Capricornului. Influenta planetei asupra reprezentantilor semnului va aduce succesul in afaceri si recompensa mult asteptata pentru munca grea.

Familie Capricorn 2022

La inceputul anului 2022, Capricornilor le va fi greu sa isi stapaneasca iritarea fata de membrii familiei. Multe responsabilitati profesionale nu vor lasa timp pentru treburile casnice, in timp ce rudele le vor cere atentia obisnuita. Horoscopul ii sfatuieste sa nu formuleze pretentii si sa evite conflictele, pentru a nu ramane singuri in momentele dificile. In primavara, va veti dedica mai mult timp celor dragi: pentru a calatori impreuna, pentru a face reparatii, pentru a primi oaspeti. Relatiile cu copiii vor fi multumitoare. Plimbarile si jocurile cu micii membri ai familiei va vor energiza, va vor oferi o bucurie sincera si amintiri placute.

In a doua jumatate a anului, horoscopul familiei recomanda sa acordati atentie problemelor rudelor in varsta. Unii Capricorni vor trebui sa ia in propriile maini organizarea asistentei financiare si fizice pentru rudele in varsta, atragandu-i pe cei dragi in actiuni active. Horoscopul ii sfatuieste pe soti sa isi diversifice viata intima, fara a recurge la metode extreme sau la tradare. Surprizele neasteptate, calatoriile romantice sau intalnirile pot contribui la consolidarea relatiilor si la ameliorarea geloziei. Pana la sfarsitul anului, multe cupluri vor fi nevoite sa treaca printr-un eveniment mult asteptat: fie ca este vorba de o mutare, de achizitionarea propriei case sau de conceperea unui copil.

Bani Capricorn 2022

Pe parcursul anului 2022, Capricornii nu se asteapta la dificultati financiare. Nu va fi intotdeauna posibil sa economisiti si sa investiti, uneori va trebui sa cheltuiti economiile pregatite anterior, dar cu siguranta nu va trebui sa recurgeti la masuri de austeritate. Horoscopul prezice incasari stabile de bani, castiguri mici, bonusuri pentru munca depusa. Nu va asteptati la sprijin financiar din partea celor dragi, mai degraba Capricornii vor trebui sa le ofere rudelor lor ajutor financiar periodic. Cautarea de venituri suplimentare este putin probabil sa fie incununata de succes, dar acest lucru nu este o mare problema. Principalul lucru este sa pastrati principala sursa de venit.

Horoscopul financiar avertizeaza: uneori munca depusa nu va fi demna de plata. In plus, tranzactiile comerciale nu vor aduce intotdeauna profitul dorit. In acelasi timp, achizitiile mari se vor dovedi a fi de succes in 2022, va fi posibil sa achizitionati ceva de valoare la un pret semnificativ redus. Daca doriti sa luati un imprumut de la o banca, este important sa cantariti avantajele si dezavantajele, luand in considerare dobanzile si comisioanele. In multe cazuri, dupa ce au evaluat situatia, Capricornii vor putea sa se descurce cu propriile mijloace. Vor fi necesare cheltuieli mari pentru a imbunatati conditiile de locuit, pentru a achizitiona aparate de uz casnic si comunicatii moderne. In plus, va fi posibil sa mergeti intr-o calatorie costisitoare. Cu toate acestea, nu toti reprezentantii semnului vor decide sa cheltuiasca atat de mult.

Sanatate Capricorn 2022

La inceputul anului 2022, unii Capricorni se vor confrunta cu tensiune nervoasa, in urma careia pot aparea boli cardiovasculare, dureri de cap si stari depresive. Odata cu sosirea caldurii, situatia se va schimba, se va adauga energie si vitalitate. Cu toate acestea, membrele vor fi vulnerabile. Horoscopul sanatatii avertizeaza asupra riscului de ranire. Pentru a evita accidentele rutiere, soferii trebuie nu doar sa respecte limita de viteza si regulile de circulatie, ci si sa nu conduca atunci cand nu se simt bine. In timpul verii, Capricornii vor putea evita bolile grave. In acelasi timp, nu uitati de procedurile preventive de recuperare.

Unii reprezentanti ai semnului in 2022 vor incepe o lupta serioasa cu excesul de greutate. La inceput, dietele si restrictiile va vor strica starea de spirit. Dar schimbarile vizibile ale aspectului din pierderea in greutate vor incanta in curand Capricornii. Luminozitatea si flexibilitatea vor aparea in corp, stima de sine va creste. Odata cu venirea vremii reci, horoscopul recomanda sa nu stati inchisi in casa, ci sa iesiti mai des in aer liber, imbracandu-va tinand cont de conditiile meteo. Sporturile de iarna va vor incarca cu emotii pozitive si va vor intari sistemul imunitar. Abuzul de alcool este categoric inacceptabil. Este mai bine sa calmati sistemul nervos cu ceai de plante sau meditatie.