Horoscop Pesti 2022

Dragoste Pesti 2022

In 2022, Pestii vor avea doar doua perioade active: Ianuarie-Februarie si Aprilie-inceputul lui Iunie. Reprezentantii semnului, prea cufundati in planurile de cariera, vor simti impactul lui Marte inflacarat ca pe o crestere a eficientei, dar este posibil ca acest val de energie sa nu se reflecte in relatii. Personalitatile pragmatice si conservatoare, obisnuite sa nu-si dea frau liber sentimentelor, risca sa rateze dragostea. Acestea vor fi supuse influentei lui Pluton in Capricorn. Pestii cu un canal senzorial deschis, conform horoscopului, au toate sansele sa experimenteze dragostea adevarata sau sa se cufunde in relatii platonice tandre.

Activitatea amoroasa de primavara din 2022 este deja mai persistenta. Marte in Rac si Venus in Pesti, sustinuti de Mercur, practic, nu vor permite semnului de apa sa scape. Cea mai grea parte va fi pentru Pestii singuratici, care de obicei aleg intre simpatii pentru o lunga perioada de timp si sunt adesea apoi dezamagiti. Nu exista o astfel de problema in horoscopul semnelor de familie - partenerii sunt complet absorniti unul de celalalt. Odata cu sosirea verii, graba de dragoste va disparea. Daca conflictele vor escalada in aceasta perioada, ele se vor face simtite si in toamna, in tot ceea ce tine de emotiile amoroase.

Cariera Pesti 2022

Horoscopul Pestilor pentru anul 2022 este plin de evenimente financiare legate direct de veniturile personale ale unui reprezentant al elementului apa. In ciuda eforturilor semnificative, semnul nu va reusi sa urce pe scara profesionala sau sa obtina un succes major in dezvoltarea afacerilor. O pozitie stabila ii asteapta pe lucratorii de birou de nivel mediu, pe cei din servicii si pe cei care castiga munca intelectuala. O retrogradare sau o concediere in 2022 ii poate afecta pe Pesti, care sunt direct implicati in formarea documentelor financiare sau sunt responsabili financiar la locul de munca.

Jupiter si Neptun ii feresc pe reprezentantii elementului de riscuri financiare grave aproape tot anul. Dar influenta capricioasa a lui Uranus care apare in horoscop sau energia puternica a lui Marte rostogolesc periodic pozitia materiala a Pestilor. Acest lucru afecteaza in mod negativ succesul Pestilor si ii impiedica sa se dezvolte intr-o pozitie sau intr-o afacere. Cele mai multe momente negative din horoscopul muncii se incadreaza in perioada Noiembrie-Decembrie 2022. Astrologii ii sfatuiesc pe Pesti sa se decida din timp asupra surselor financiare care i-ar ajuta sa-si mentina afacerea pe linia de plutire in caz de criza sau sa achite datorii mari.

Familie Pesti 2022

Cele mai bune vesti vin pentru Pestii care sunt in relatii damiliale cu alte semne de apa. Exista sprijin, intelegere si o intelegere emotionala. Cu reprezentantii altor elemente, Pestii se descurca de asemenea bine, dar exista riscul ca nu toata lumea sa inteleaga extremele comportamentale. Inca de la inceputul anului, Pestii vor fi sotii ideali, insa vor avea tendinta de a neglija rudele in varsta si copii.

Pasivitatea din perioada de vara va fi benefica acelor reprezentanti ai semnului care sunt casatoriti de multi ani. Potrivit horoscopului, aceasta perioada este excelenta pentru calatorii in familie, pentru recreere in aer liber. Este mai bine sa amanati treburile casnice, altfel viata Pestilor va aluneca intr-o rutina insuportabila. Sotii tineri nu ar trebui sa se lase plictisiti. Atunci cand un semn de apa se plictiseste de orice, este capabil sa transforme viata celorlalti intr-un cosmar. Conflictele, daca nu sunt rezolvate de la inceput, se vor muta in toamna. Punctul critic al agravarii lor in horoscop poate fi 10 septembrie (precum si trei zile inainte si dupa). In aceasta zi, va fi o luna plina in Pesti , o perioada dificila pentru tinerele semne de apa.

Bani Pesti 2022

Trecerea Soarelui din Capricorn in Varsator le va aduce Pestilor un succes financiar semnificativ in prima luna a anului. Acesta se poate exprima sub forma unei prime mari sau a unei afaceri de succes. In Februarie-inceputul lui Martie 2022, horoscopul nu exclude riscul de a cadea in capcana escrocilor. Dar acest lucru nu se va intampla daca reprezentantul semnului incepe sa studieze cu atentie toate documentele pe care le semneaza.

Astrologii recomanda reducerea costurilor asociate cu planificarea pe termen lung si calcularea mai buna a cheltuielilor casnice, astfel incat sa nu fie nevoie sa va imprumutati. Este de dorit sa finalizati perioada de lucru activa din prima jumatate a anului inainte de 16 Mai, ziua eclipsei lunare. Imbunatatirea situatiei financiare in a doua jumatate a anului 2022, se va datora ingeniozitatii Pestilor si lui Uranus, care in horoscop joaca rolul de vestitor al schimbarilor bruste. Perioada de dinamica pozitiva in chestiunea monetara incepe in horoscop din Aprilie si se incheie la sfarsitul toamnei. Sfarsitul anului financiar nu poate fi numit de succes, in ciuda incasarilor materiale bune din ultimele luni. Cheltuielile excesive in bugetul familiei sau, eventual, platile mari pentru datorii si imprumuturi va vor afecta resursele.

Sanatate Pesti 2022

Pestii vor intampina inceputul anului 2022 cu o sanatate excelenta si cu planuri mari de schimbare a parametrilor externi. Daca principala lor nemultumire este asociata cu excesul de greutate, atunci in timpul iernii, lupta cu kilogramele nu va aduce bucurie si succes. Reprezentantii Pestilor nu vor putea sa ramana pe o dieta sau sa se obisnuiasca cu sportul regulat din cauza influentei grele a lui Marte. Dar in Aprilie, odata cu sosirea lui Venus in semnul Pestilor, regimul alimentar si sportiv vor fi usor de imbunatatit. Horoscopul sanatatii 2022 recomanda tratarea bolilor cronice inainte de primavara. Un nou tip de terapie poate fi util, deoarece Uranus, care in aceste zile are influenta asupra semnului de apa, sustine ideile inovatoare si o abordare neconventionala.

Lunile de primavara in Pesti sunt insotite in mod constant de slabiciune si raceli, asa ca este mai bine sa va ocupati de preventie in avans. Pot exista probleme la nivelul tractului gastric, dar acestea vor disparea odata cu debutul lunii Iunie. Vara anului 2022 pentru Pesti va fi una intensa din punct de vedere energetic, asa ca astrologii recomanda abtinerea de la monodiete si o restrictie serioasa a caloriilor care intra in organism. Poti incerca sisteme de nutritie detoxifianta si le poti combina cu yoga sau alte tehnici de calmare. Dorinta de schimbari drastice in ajustarea aspectului si a bunastarii generale nu este respectata cu strictete de Pesti in vara si toamna - va puteti confrunta cu leziuni sau puteti provoca daune mai mari sanatatii. Din Noiembrie, starea fizica a reprezentantilor Pestilor va deveni pozitiv stabila.