Horoscop Taur 2022

Dragoste Taur 2022

La inceput de an, nu trebuie sa va asteptati la schimbari in viata personala. Dar calmul si stabilitatea pentru multi reprezentanti ai semnului se va incheia in primavara. Luna Noua din Aprilie va crea premisele pentru o etapa diferita in relatie. Se planuieste o anumita lovitura, care va duce fie la o intarire a legaturii, fie la necesitatea despartirii. Poate ca sentimentele se vor reaprinde cu o vigoare reinnoita sau se vor estompa pentru totdeauna. Cu toate acestea, horoscopul promite multor reprezentanti singuratici ai semnului aparitia celei de-a doua jumatati dorite. Intalnirea mult-asteptata este cel mai probabil sub influenta lui Venus, situata in constelatia Taurului de la sfarsitul lunii Nai pana in a treia decada a lunii Iunie.

Horoscopul amoros din 2022 ii avertizeaza pe unii Tauri sa nu fie prea timizi. Este timpul sa ii aratati persoanei iubite tot potentialul vostru, sa va demonstrati cele mai bune calitati de caracter. Nu este interzis sa comiti acte nesabuite, indepartandu-te uneori de pragmatismul obisnuit. Unii reprezentanti ai semnului vor avea ghinionul sa intalneasca un rival puternic in toamna. Horoscopul spune: nu trebuie sa cadeti in depresie din aceasta cauza, trebuie sa va adunati si sa actionati activ in lupta pentru inima jumatatii voastre. Pana la sfarsitul anului situatia se va clarifica si, cel mai probabil, concurentul va fi pe margine.

Cariera Taur 2022

In primele luni de iarna, Taurii nu vor trebui sa se chinuie prea mult la locul de munca. Nu vor exista sarcini dificile sau un volum mare de munca. Nu va exista un entuziasm deosebit pentru dezvoltare, eforturi din partea reprezentantilor semnului de pamant. Situatia se va schimba in a doua decada a lunii Aprilie, cand Mercur ajunge in constelatia Taurului. Influenta planetei va avea un efect pozitiv asupra imbunatatirii eficientei proceselor de lucru. Horoscopul prezice o crestere a activitatii mentale si fizice, imbunatatirea relatiilor cu colegii si partenerii. In Iunie 2022, tranzactiile comerciale si operatiunile desfasurate impreuna cu parteneri straini vor avea succes.

Horoscopul carierei 2022 prevesteste rezultate bune in vara pentru acei reprezentanti ai semnului care sunt angajati in productie, agricultura si medicina. Veti atrage atentia conducerii, pentru a castiga bonusuri pentru o viitoare avansare in cariera. Cu toate acestea, horoscopul avertizeaza ca aceasta perioada nu este favorabila pentru schimbarea locului de munca. Noile proiecte nu vor aduce succesul dorit, ci doar vor anula realizarile anterioare. In toamna, va fi nevoie sa negociezi ceva important cu partenerii. Va fi dificil sa va stapaniti emotiile in fata echipei. Orice comentariu despre Taur poate provoca resentimente, scaderea performantelor. La sfarsitul anului, relatiile cu colegii vor reveni la nivelul lor obisnuit.

Familie Taur 2022

In timpul lunilor de iarna, multi reprezentanti ai semnului vor trebui sa fie mai des acasa, alaturi de familiile lor. Aceasta imprejurare va fi benefica pentru Taur, ii va ajuta sa puna lucrurile in ordine, sa se apropie de rude. Comunicarea cu copiii mici va va aduce o bucurie deosebita. In plus, in 2022 exista o mare probabilitate de reintregire a familiei. Si aceasta poate fi nu numai nasterea unui copil, ci si aparitia neasteptata a unei rude de sange necunoscute anterior, inregistrarea custodiei unui copil orfan sau pur si simplu achizitionarea unui aniamal de companie. Horoscopul recomanda sa luati o parte activa in viata oamenilor dragi, acest lucru va va aduce un sentiment de armonie interioara.

In vara anului 2022, este putin probabil sa puteti organiza o vacanta in toata regula si sa mergeti intr-o excursie cu familia dvs. Cu toate acestea, puteti organiza cateva excursii interesante pe termen scurt pentru a vizita obiectivele turistice si facilitatile de divertisment. Horoscopul familiei sfatuieste sa oferiti cadouri celor dragi, sa invitati prieteni, sa puneti mese. In perioada de toamna, unii reprezentanti ai zodiei vor avea nevoie urgenta mai ales de sprijinul celor dragi. In timpul iernii, va trebui sa le rasplatiti cu aceeasi moneda si sa le oferiti asistenta in momentele dificile. In general, in 2022, relatiile de familie nu vor aduce surprize neasteptate Taurului, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra sentimentelor interioare.

Bani Taur 2022

La inceputul anului, nu trebuie sa va bazati pe incasari mari de numerar. Cu toate acestea, nu se asteapta costuri mari. Reprezentantii practici ai semnului de pamant, ca intotdeauna, se vor pregati din timp, anticipand o perioada de venituri modeste. Horoscopul recomanda sa aveti rabdare: nevoia de a economisi se va dovedi a fi un fenomen temporar. In primavara, afacerile financiare vor creste. Profitul va depasi cheltuielile, va fi posibil sa economisiti bani. In vara, nu refuzati sa participati la diverse promotii, concursuri si loterii. Exista o mare probabilitate de a primi un premiu valoros sau un castig semnificativ. In toamna si la sfarsitul anului, fluxul de numerar va ramane constant stabil.

Horoscopul financiar pentru semnul zodiacal Taur prezice pericolul de a pierde o suma considerabila din cauza credulitatii fata de oameni. In 2022, nu trebuie sa cedati la influenta altcuiva si sa imprumutati bani chiar si prietenilor cunoscuti de mult timp. Exista un risc ridicat ca datoria fata de Taur sa nu fie returnata nici macar cu ajutorul organelor de drept. Nu puteti sa va supuneti persuasiunii si sa va implicati in obligatii de datorie pentru a transfera fonduri de credit unei persoane dragi, nu trebuie sa actionati ca garant al cuiva in banca. Horoscopul noteaza ca persoanele care cer ajutor pot inceta in curand sa mai comunice cu voi.

Sanatate Taur 2022

In 2022, Taurii sunt sfatuiti sa aiba grija de sanatatea plamanilor, sa se protejeze de raceli si infectii. Odata cu sosirea primaverii, este important sa incepeti sa intariti sistemul imunitar, sa renuntati la mancarea nesanatoasa si la alcool. Exercitiile fizice usoare si de respiratie, intarirea, sauna, mersul nordic vor fi benefice. Mai ales daca procedurile au loc intr-o companie buna. In timpul verii, munca activa va distrage atentia de la propria bunastare. Cu toate acestea, horoscopul avertizeaza ca multi reprezentanti ai semnului odata cu sosirea toamnei si a vremii reci de iarna ulterioare vor trebui sa se confrunte cu viroze si raceli frecvente.

Horoscopul de sanatate sugereaza ca reprezentantii semnului de pamant in 2022 sa nu economiseasca la examenele medicale si sa nu neglijeze slaba constiinta de sine. Daca este necesar, cei dragi vor prelua cu usurinta treburile zilnice, eliberandu-i pe Tauri de unele dintre indatoririle lor. Cu toate acestea, o imunitate puternica ii va ajuta sa faca fata oricarei boli. Si prin vremea rece va fi posibil sa se bucure cu placere de sporturile de iarna. Este important ca in timpul anului sa se fereasca frig.