Ce Influenta Are Ascendentul Asupra Ta?

Ascendent European

Ascendentul reprezinta constelatia care rasare la momentul nasterii si se spune ca influenteaza comportamentul social al nativului, felul in care acesta se prezinta in lume si se raporteaza la aceasta. Poate oferi indicii pretioase despre preferintele cuiva, despe cea mai buna metoda de abordare sau despre felul in care se pozitioneaza in societate. De regula, influenta ascendentului se face simtita atunci cand ne maturizam deplin emotional si cel mai des, acest lucru se intampla dupa 30 de ani. Pentru a afla ce ascendent ai, treuie sa stii locul si ora nasterii, macar cu aproximatie.

Ascendent In Berbec

Ascendentul in Berbec duce o doza suplimentara de curaj si de vitalitate, dar si de superficialitate. Oamenii care au acest ascendent au umeroase idei creative si sunt foarte pasionali, dar sunt exemplul perfect ca pana la practica, ne omoara teoria. Din fericir sunt jucatori de echipa, asa ca se vr dovedi a fi resurse pretioase si surse nelimitate de inspiratie, atat timp cat nu sunt obligati sa isi puna singuri in practica ideile. Altfel, pot fi sarmanti, prietenosi, seducatori dar felul in care se raporteaza la partenerii de cuplu depinde foarte tare de zodie, nu de ascendent.

Ascendent In Taur

Fiind dominat de pamant, ascendentul in Taur inseamna, de mule ori, stabilitate,echilibru, perseverenta. Este o combinatie benefica in special pentru zodiile de aer s de foc, pe care le poate ancora in realitate si le mai pot domoli actiunile nascute din instinct, nu in urma unui rationament serios. Atunci cand apare la oamenii naascuti intr-un semn de pamant sau de apa, ii transforma in profesionisti desavarsiti, creativi si cu multa putere de munca. In dragoste, ascendentul in Taur aduce un strop de romantism si de statornicie.

Ascendent In Gemeni

Ascendntul in Gemeni aduce multa creativtate, dorinta de actiune, imaginatie si putere de adaptare rapida. Este un ascendent deosebitde benefic pentru zodiile de pamant pentru ca le va indulci viziunea asupra vietii si le va da multa energie. Se poate dovedi problematic atunci cand apare la zodiile de aer, pentru ca le va accentua obiceiul de a umbla mai mult cu capul in nori si de a-si pierde cumpatul.

Ascendent In Rac

Ascendentul in Rac aduce intotdeauna legaturi puternice de familie sau dorinta de a cladi propriul cuib. De asemenea, indiferent de combinatia dintre ascendent si zodie, din aceasta pozitie Racul va potenta foarte mult intuitia celor care s-au nascut atunci cand s-a ridicat de la est aceasta constelatie. Este un ascendent benefic oamenilor nascuti sub semne de aer, pamant si apa, dar poat fi problemati in cazul nativilor in zodii de foc. Acestora de pe urma le poate scoate in evidenta si mai mult orgoliul sau gelozia.

Ascendent In Leu

Leul este un ascendent foarte interesant pentru ca ofera multa incredere in fortele proprii, abilitati sociale, farmec si chiar si un strop de noroc. Acest lucru este valabil pentru toate zodiile, mai putin pentru...Leu. Combinatia de Leu cu ascendent in Leu naste o persoana placuta, cu stofa de conducator, extraordinar de sociabila si prietenoasa. Atunci cand oamenii se aliniaza inaintea lor si sunt docili. Altfel, in confruntari de orice natura, Leii cu ascendent in Leu sunt lipsiti de scrupule.

Ascendent In Fecioara

Aceasta pozitie astrala la nastere inseamna seriozitate, rigurozitate si precizie. Indiferent de elementul natural care domina zodia principala, ascendentul in Fecioara are intodeauna conotatii pozitive. Este semn de reusita sigura, dar doar prin munca onesta, corectitudine si eforturi sustinute. Sinura situatieproblematica apare atunci cand si Luna si asccendetul sunt in Fecioara, pentru ca pot transforma nativul intr-un om cu o perspectiva destul de limitata si de rigida.

Ascendent In Balanta

In cazul ascendentului in Balanta, acesta e destul de indiferent la zodia principala in sensul ca nu interactioneaza negativ, asa cum se intampla in alte cazuri. Prin urmare, aceasta constelatie indulceste intotdeauna abilitatile socialesi ofera un plus de farmec . De asemea,ii ajuta pe oameni sa se integreze usor si sa isi faca prieteni usor, chiar daca pe unii dintre ei ii vor pierde la fel de usor.

Ascendent In Scorpion

Un ascendent in Scorpion este semn al unui destin zbuciumat, cu multe incercari, cu multe suisuri si multe coborasuri. Din fericire, Scorpionul este si semn al invingatorului, motiv pentru care oamenii cu acest ascendent vor reusi intotdeauna sa treaca peste greutati. Altfel, sunt oameni cu un magnetism aparte care stiu cum sa obtina ce vor si care dau dovada de rabdare si perseverenta in atingerea scopurilor.

Ascendent In Sagetator

Un astfel de ascedent arata o persoana independenta, activa, dornica de aventura si de explorare. In mod surprnzator, este o influnta deosebi de benefica in special in cazul zodiilor de pamant pe care le va scoate din zona de confor si le va obliga sa evoluze. Dincolo de spiritul de explorator, ascendentul in Sagetator aduce si inclinatie catre religie, morala, filozofie si ocult.

Ascendent In Capricorn

Ascendentul in Capricorn apasa greu pe umerii nativilor pentru ca este un semn care tinde permanent catre perfectiune. Cu o aparenta calma, aproape glaciala, ascendentul in aceasta zodie arata de fapt o fire sensibila, dar hotarata sa isi atinga scopurile. Cel mai bine se simte in postura de dominant si reactioneaza vehement atunc cand ii este contestat acet statut, atat pe plan personal, cat si profesional.

Ascendent In Varsator

O persoana cu ascendentul in Varsator este considerata excentrica. Are propriul stil vestimentar, propriile seturi de reguli si propriile seturi de valori care nu sunt intotdeauna intelese de ceilalti. In fapt,un om cu un astfel de ascendent este un vizionar care traieste inaintea timpurilor lui, motiv pentru care pate fi destul de greu de inteles de catre ceilalti.

Ascendent In Pesti

Nu exista oameni mai empatici decat cei nascuti in Pesti sau care au acest ascendent. Sunt foarte sesibili si sunt atat de recepivi la nevoil celorlalti incat se simt deseori coplesiti de toata durerea si nedreptatea din lume. Altfel, sunt oameni cu imaginatie bogata, intuitvi si gata mereu sa ii ajute pe ceilalti, dar dincolo de aceste aspecte, marele lor defect este faptul ca fu de responsabilitati.

Sursa: Ariadna