Ascendent Chinezesc

In zodiacul chinezesc, ca si in cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc imparte fiecare zi in 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Ascendent In Sobolan

Orele Sobolanului sunt: 23:00 - 01:00. Toti cei nascuti in orele Sobolanului au Ascendentul in zodia Sobolanului.

Ascendentul in zodia Sobolanului il face pe nativ sa fie o fire deschisa si sociabila. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Sobolanului este foarte atent in chestiunile banesti, prudent si cumpatat.

Cei cu ascendentul in zodia Sobolanului au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Iepure, Cal, Maimuta, Mistret.

Ascendent In Bivol

Orele Bivolului sunt: 01:00 - 03:00. Toti cei nascuti in orele Bivolului au Ascendentul in zodia Bivolului.

Ascendentul in zodia Bivolului ii confera nativului prudenta si stapanire de sine. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Bivolului este o persoana increzatoare in fortele proprii si are o vointa puternica.

Cei cu ascendentul in zodia Bivolului au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Tigru, Iepure, Capra.

Ascendent In Tigru

Orele Tigrului sunt: 03:00 - 05:00. Toti cei nascuti in orele Tigrului au Ascendentul in zodia Tigrului.

Ascendentul in zodia Tigrului ii confera nativului prudenta si stapanire de sine. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Tigrului este o persoana increzatoare in fortele proprii si are o vointa puternica.

Cei cu scendentul in zodia Tigrului au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Tigru, Iepure, Capra.

Ascendent in Iepure

Orele Iepurelui sunt: 05:00 - 07:00. Toti cei nascuti in orele Iepurelui au Ascendentul in zodia Iepurelui.

Ascendentul in zodia Iepurelui il face pe nativ sa fie mai moderat. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Iepurelui este o persoana reflexiva, calma si discreta.

Cei cu scendentul in zodia Iepurelui au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Sobolan, Dragon, Maimuta, Cocos.

Ascendent In Dragon

Orele Dragonului sunt: 07:00 - 09:00. Toti cei nascuti in orele Dragonului au Ascendentul in zodia Dragonului.

Ascendentul in zodia Dragonului ii confera nativului tarie si hotarare. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Dragonului are o ambitie deosebita.

Cei cu ascendentul in zodia Dragonului au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Iepure, Capra, Maimuta, Caine.

Ascendent In Sarpe

Orele Sarpelui sunt: 09:00 - 11:00. Toti cei nascuti in orele Sarpelui au Ascendentul in zodia Sarpelui.

Ascendentul in zodia Sarpelui il face pe nativ sa fie mai meditativ si mai intuitiv. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Sarpelui este o fire independenta si singuratica.

Cei cu ascendentul in zodia Sarpelui au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Tigru, Capra, Mistret.

Ascendent In Cal

Orele Calului sunt: 11:00 - 13:00. Toti cei nascuti in orele Calului au Ascendentul in zodia Calului.

Ascendentul in zodia Calului il face pe nativ sa fie mai indraznet, inclinat catre aventura. Uneori, nativul cu Ascendent in zodia Calului poate fi nestatornic.

Cei cu ascendentul in zodia Calului au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Iepure, Sarpe, Caine, Mistret.

Ascendent In Capra

Orele Caprei sunt: 13:00 - 15:00. Toti cei nascuti in orele Caprei au Ascendentul in zodia Caprei.

Ascendentul in zodia Caprei il face pe nativ sa fie mai bland si tolerant. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Caprei poate avea talent creativ in domenii artistice.

Cei cu ascendentul in zodia Caprei au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Bivol, Dragon, Sarpe, Cocos.

Ascendent In Maimuta

Orele Maimutei sunt: 15:00 - 17:00. Toti cei nascuti in orele Maimutei au Ascendentul in zodia Maimutei.

Ascendentul in zodia Maimutei ii confera nativului un deosebit simt al umorului si il face sa fie o persoana haioasa. De asemenea, nativul cu Ascendent in zodia Maimutei poate fi intreprinzator si plin de energie.

Cei cu ascendentul in zodia Maimutei au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Sobolan, Bivol, Sarpe, Capra

Ascendent In Cocos

Orele Cocosului sunt: 17:00 - 19:00. Toti cei nascuti in orele Cocosului au Ascendentul in zodia Cocosului.

Ascendentul in zodia Cocosului il face pe nativ sa fie o persoana plina de viata. De obicei, nativul cu Ascendent in zodia Cocosului este foarte activ si metodic.

Cei cu ascendentul in zodia Cocosului au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Bivol, Tigru, Iepure, Cal.

Ascendent In Caine

Orele Cainelui sunt: 19:00 - 21:00. Toti cei nascuti in orele Cainelui au Ascendentul in zodia Cainelui.

Ascendentul in zodia Cainelui il face pe nativ sa fie o persoana rezonabila si corecta. De regula, nativul cu Ascendent in zodia Cainelui este un partener loial si fidel.

Cei cu ascendentul in zodia Cainelui au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Tigru, Dragon, Capra.

Ascendent In Mistret

Orele Mistretului sunt: 21:00 - 23:00. Toti cei nascuti in orele Mistretului au Ascendentul in zodia Mistretului.

Ascendentul in zodia Mistretului il face pe nativ sa fie mai sociabil. Adesea, nativul cu Ascendent in zodia Mistretului este comod din fire si nu rezista tentatiilor.

Cei cu ascendentul in zodia Mistretului au efecte benefice mai ales asupra celor nascuti in zodiile: Dragon, Maimuta.