Anul Bivolului

Anul Bivolului Pentru Fiecare Zodie

Anul Bivolului este anul care favorizeaza disciplina si obedienta, munca si perseverenta. Nici un succes nu are prea mari sanse de a apare daca nu sunt respectate aceste principale criterii. Un an ideal pentru rutina, pentru pastrarea status-ului anterior intrarii in acest an. Cei ce beneficiau de un avant mare trebuie sa se multumeasca cu unul mult mai mic sau, pur si simplu cu ramanerea pe loc, ceilalti sa munceasca pentru a avea ce culege.

Este un an care va aduce evenimente doar pentru cei care vor sa iasa din tiparele si regulile celor care conduc. Bineinteles toate acestea vor avea foarte mici sanse de reusita mai ales ca imensa si ascunsa putere a Bivolului este favorizanta pentru ordine si disciplina. Tot acum este si anul in care se vor acumula elemente de baza ce vor fi explotate mai tarziu indiferent de ideea sau aplicabilitatea acestora, investitiile pe termen lung avand cele mai mari sanse de reusita.

Energia Yin, caracteristica acestui semn va fi destul de pregnanta. Va fi un an in care se vor resimti din plin apasarile responsabilitatilor, un an in care un este necesara dublarea de efort pentru a putea realiza ceva. Este anul stabilirii ordinii in afaceri si acasa (in familie), un an in care trebuie puse la punct toate lucrurile "nesemnificative" lasate in urma fie din lipsa de timp fie din neatentie sau analiza de profit.

Nu este necesar sa apara stari depresive sau de revolta datorita greutatilor mari. Una din calitatile ce se cer este rabdarea. Cei ce o vor avea vor primi rasplata efortului sustinut. Oricare ar fi trucul sau riscul ce se va admite pentru a iesi din limitele perseverentei sau, mai rau, orice incercare de nonconformism va fi destul de aspru sanctionata pe moment sau pe viitor deoarece Bivolul nu va accepta niciodata atacul asupra ierarhiei si este prea onest pentru a nu riposta.

Anul Bivolului Pentru Zodia Sobolan

Inclinarea acestui semn spre acumulare il face pe nativul Sobolan sa gaseasca influenta anului Bivolului a fi destul de benefica. Practic el va avea parte de un an bun, fericit, fara evenimente majore. De fapt are o tendinta spre odihna, spre rutina ce intra intr-o rezonanta aproximativ buna cu cea a Bivolului. Castigurile acestuia vor fi sigure, chiar daca va munci mai mult, si nu va avea nici o clipa vreo tentatie de a iesi din normal sau de a-si forta norocul, fapt ce il va proteja.

Inclinatiile familiale induse de anul Bivolului (un simbol al feminitatii exclusive) va aduce fericire si liniste si in randul familiei. Norocul altora poate fi usor folosit de Sobolan in acest an, mai ales daca este vorba despre razvratiti. Ce nu se prea impaca cu tendinta sa spre a se odihni/ relaxa este faptul ca va primi mult mai multe responsabilitati decat de obicei.

Anul Bivolului Pentru Zodia Bivol

Chiar daca este un an al nativilor acestui semn nu va aduce prea multe lucruri bune, exceptand linia de familie care va conpensa toate celelalte probleme ce apar. Se va simti in elementul sau doar dartorita rutinei ce atotstapaneste. In rest va reactiona mult mai lent decat de obicei in conditiile in care timpul ce va fi disponibil va fi mult mai putin (fapt ce va induce o insingurare accentuata si, de fapt, o retragere aproape totala in interiorul familiei de unde trebuie sa culeaga marile bucurii).

Orice elemente ce se pot constitui in surprize sau elemente de forta vor crea probleme atat nativului Bivol cat si celor din jurul sau. Asadar, atentie la orice tentatie spre schimbari! In orice caz Bivolul nu este silit sa faca prea multe compromisuri deoarece el se gaseste in pozitia de a se comporta absolut normal pentru a nu deranja si pentru a merge mai departe.

Anul Bivolului Pentru Zodia Tigru

Relatiile intre Bivol si Tigru sunt destul de tensionate din punct de vedere al compatibilitatii native. Existand multe elemente ce nu se prea au cea mai mica sansa de a se combina va rezulta un an frivol, instabil, plin de certuri si neintelegeri (pentru nativul Tigru). Pe scurt, va fi un an al frustarilor in care Tigrul trebuie sa se gandeasca la faptul ca perseverenta si munca din acest an vor fi rasplatite ulterior.

In fond mai bine intr-o stagnare relativa decat intr-un regres direct proportional cu efortul. Tigrul se va simti impiedicat in toate drumurile sale, mai ales datorita necesitatii de a consuma mai mult timp si energie decat de obicei. Stabilitatea ierarhica va fi un alt element ce ii va induce Tigrului sentimentul ca sta pe loc, fapt ce va induce o irascibilitate accentuata pe care acesta va trebui sa si-o stapaneasca. De fapt, cheia acestui an este autocontrolul.

Anul Bivolului Pentru Zodia Iepure

Un an in care totul va fi bine daca nativul Iepure se conformeaza cat mai mult aderentei pe care o are Bivolul la el. Respectand regulile ce sunt caracteristice Bivolului, Iepurele nu va intampina prea mari probleme. Ce este destul de greu pentru el este imensul consum de energie ce va fi solicitat fiind posibil a se intelege (destul de gresit) ca este un an aspru, neindurator, plin de drumuri fara rost sau de munca fara rost. Este bine sa accepte rutina si va avea numai de castigat (dar mai tarziu).

Anul Bivolului este un an rece in care frigul iernii se accentueaza si mai mult. Intr-o combinatie destul de nefericita cu inclinatia spre depresie, nativul Iepure trebuie sa fie deosebit de atent cu sanatatea si nervii sai indiferent de ceea ce se va (sau crede ca se va) intampla mai ales ca, daca lasa putin "stressul" deoparte va sesiza ca toate merg mai bine decat se astepta.

Anul Bivolului Pentru Zodia Dragon

Energia nativului Dragon precum si potentialul acestuia de a fi gata oricand sa destabilizeze ordinile ierarhice nu sunt pe placul Bivolului. In acest an drumul Dragonului va fi asemenea mersului printre jaloane. Daca va sti ce sa faca numeroasele necazuri si dispute ce il inconjoara vor trece pe langa el ca si cum nu ar fi existat. Chiar daca este un an modest progresul in tot ceea ce face va exista in conditiile in care norocul nativ al Dragonului nu are nici o legatura cu mersul evenimentelor.

Drumul printre jaloane nu este caracterizat de viteza sau miscari dezordonate. In fapt trebuie sa va conformati deoarece Bivolul are o mana mai lunga decat va puteti astepta. El nu va tolera nici cea mai mica iesire. Nu uitati ca norocul este o parte a sortii care trebuie favorizata mai ales sub tutela influentei Bivolului.

Anul Bivolului Pentru Zodia Sarpe

Un alt favorizat al greului an al Bivolului. Nativul Sarpe se gaseste in pozitia de a avea un an usor, avand aceeasi lungima de unda in ceea ce priveste perceptia rutinei. Precautia caracteristica a acestuia il va place sa isi cunoasca locul si sa nu atenteze la ceea ce nu ii este dat, pastrand ordinea atat de necesara pentru o evolutie buna. Suplimentar va sti cand sa se incapataneze si cand nu mai ales ca nu dispune de o cota de energie suplimentara care sa il faca sa "cante" cum cere Bivolul.

Atentie la intuitie! Ea nu va mai da randamentul obisnuit si sunt posibile grave erori daca se actioneaza exclusiv cu sprijinul acesteia. Anul nu poate fi altfel decat moderat pentru nativul Sarpe asa ca nu are rost sa fortati nota. Eforturile de a supralicita mersul evenimentelor poate induce dezechilibre grave care pot fi platite pe loc sau in anii care urmeaza.

Anul Bivolului Pentru Zodia Cal

Intotdeauna nedreptatit din cauza asa-zisei imagini nobile si plina de energie si miscare ale calului, Bivolul va avea grija sa reactioneze dur daca nativul Cal nu respecta ordinea pe pajiste. Inferior puterii Bivolului, Calul va trebui sa munceasca cot la cot cu acesta pentru a duce la sfarsit problemele vietii in conditiile in care onestul Bivol va avea grija sa solicite un efort proportional cu diferenta puterii dintre cei doi (fapt care nu trebuie sa de-a aripi calului ci sa il faca sa se conserve).

Daca se va conforma va castiga increderea Bivolului care ii va da libertate de actiune si reusita in ceea ce intreprinde. Atentie insa la epuizare care poate induce fie probleme destul de mari cu sanatatea fie reactii intarziate cu probleme in special in familie. Acest an este unul al respectului fata de "angajamentele" vietii curente fiecarui nativ si erorile sunt pedepsite crunt.

Anul Bivolului Pentru Zodia Capra

Beneficiind din plin de caracteristici pline de pretentii, capricioasa Capra va avea parte de un an destul de greu. Cerintele generale ale anului spre munca si sarguinta vor induce o crestere a solicitarilor catre nativul Capra, care, incapabila de a rezista capriciilor proprii, nu va reusi sa faca fata decat intr-o masura infima acestora. Situatia aceasta va atrage certuri mari in special din familia sa, fapt care poate priva nativul Capra de un sprijin mai valoros decat isi putea imagina vreodata.

Compatibilitatea nativului Capra la rutina anului Bivolului nu este o calitate ce va aduce recompense. Un comportament de acest fel va denota indolenta fapt ce va induce cresterea si indesirea reactiilor negative ale celor din jur. Nu stati pe loc deoarece se poate hotara sacrificarea fie a nativului Capra fie a ceea ce poate avea mai drag la acel moment.

Anul Bivolului Pentru Zodia Maimuta

Nu este un an al curiozitatii, diplomatiei sau cuvantului. Este pur si simplu un an al muncii si perseverentei. Nativul Maimuta nu va fi in elementul sau si diminuarea atentiei datorata eforturilor prelungite si de durata pot aduce un an slab, chiar in pierdere. Rutina este un alt adersar al activitatilor de specificitate pentru maimuta fapt ce ii solicita eforturi suplimentare in special pentru adaptarea la conditii care diminueaza evident capacitatea de raspuns si induc "adaptarea senzoriala".

Atentie la sanatate! Sunt de asteptat cedari severe de tip cronic a sanatatii nativului Maimutei. Ingrijiti-va si poate fi un an care trece mai usor decat era de asteptat. In plus este de remarcat o evidenta crestere a consumurilor energetice pentru "intretinerea" evenimentelor ce fac parte curent din viata nativului Maimuta.

Anul Bivolului Pentru Zodia Mistret

Sub grija anului Bivolului nativii Cocosi vor avea un an in care au mari posibilitati sa iasa foarte bine sau sa recupereze din anii precedenti. Nu trebuie insa sa iasa din tipare deoarece activitatea obisnuita, de rutina, este destul de sigura pentru succes, mai ales ca sunt mari posibilitati de a fi ajutati de unele din persoanele din jur pentru atingerea telurilor proprii sau comune (in conditiile in care cei din jur au posibilitatea de a "repartiza" din timpul lor se ajunge la o crestere evidenta de randament).

Unica directie negativa ce se dezvolta este lipsa de atentie indusa de mult prea multele preocupari ce inunda activitatea Cocosului. Aceasta poate induce inclinarea spre accidente din cele mai grave. Paziti-va, nu intotdeauna va exista persoana salvatoare langa Dvs.! Si ar mai fi de retinut nevoia ca nativul Cocos sa isi cenzureze pe cat posibil tendintele spre critica.

Anul Bivolului Pentru Zodia Caine

Cainele este unul dintre cei cu care Bivolul trebuie sa imparta mai mult sau mai putin sefia ograzii. Avand puterea de partea sa, Bivolul, va avea o influenta destul de negativa pentru nativii Caine acestia urmand sa aiba parte de un an plin de incertitudini. Puterea fiind de partea Bivolului acesta va induce unele pierderi de incredere si prietenii pentru caine. In general se pierde din putere si influenta pentru ca Bivolul nu doreste sa impiedice efectiv activitatea Cainelui ci pur si simplu il pedepseste.

Suplimentar apare tendinta ca orice forma de manifestare a nativului Caine sa fie rau rastalmacita de cei din jur urmand sa apara pierderi mai mult sau mai putin importante pe care Cainele nu va avea nici o sansa sa le evite. Deci, pot apare costuri ale vietii mari fata de normal chiar si in conditiile in care Cainele se va conforma perfect cerintelor influentei Bivolului.

Anul Bivolului Pentru Zodia Mistret

Porcul (Mistretul) este unul dintre cei care reprezinta ograda de care are grija anul Bivolului. Astfel acestia vor avea un an foarte bun, in care vor fi exploatate cu succes majoritatea sanselor care apar in drumul multor din nativii Porc. Rutina va interveni atat de bine incat drumul acestuia va fi aproape crutat de orice problema sau necaj, eforturile sale fiind minime sau foarte bine recompensate. Obedienta atat de caracteristica nativului porc va trebui cenzurata indiferent de mersul evenimentelor.

Anvergura activitatilor poate sa il faca mult prea exuberant si neatent la problemele curente vietii de zi cu zi (in special in familie) lasand loc disputelor sau divergentelor. Aparitia acestora nu este de indicat deoarece pot schimba complet drumul bun pe care merge momentan in special datorita atragerii atentiei de la adevaratele probleme de activitate.