Anul Cainelui

Anul Cainelui Pentru Fiecare Zodie

Se poate spune fara dubii ca Anul Cainelui este un an al controverselor si al reactiilor de cele mai multe ori interpretabile, an care, paradoxal, va aduce fericire si sciziune in acelasi timp. Cu toate acestea, inclinatiile "casnice" ale Cainelui vor aduce armonie in viata de familie (zona, tara) si o neclintita fidelitate pentru orice cauza care se doreste a fi sprijinita, egalitatea si, mai ales, drepturile indivizilor fiind principalele elemente sussinute de influensa nobila a acestuia.

Oamenii vor deveni mult mai idealisti cu vederile lor si vor raspandi in jurul lor destul de mult materialism prin sustinerea actelor caritabile sau a proiectelor grandioase, fiind unul dintre anii in care putem fi usor "indepartati" de puterea banului. De altfel, este un an bun pentru a ne restabili sensul valorii, pentru a ne cizela virtutile si pentru a porni o cruciada reala impotriva a tot ceea ce se considera a fi tiranie, opresiune, chiar si greseala de perceptie sau interpretare.

Controversele si sciziunile care apar in acest an nu sunt obligatoriu constructive. Puterea si vointa rigida a Cainelui, precum si sentimentele neinduplecate de dreptate vor conduce adesea la confruntari majore. Si, este bine sa nu se uite ca, este un an in care consecintele controverselor vor fi judecate dupa ureche chiar daca vor fi introduse schimbari neconventionale si, deseori, de o eficienta de care se va profita multi ani dupa aceea.

Principala problema va fi legata de faptul ca influenta Cainelui nu prea permite sa fie "atacate" ierarhiile superioare deoarece el nu doreste dezordine reala ci isi orienteaza eforturile spre constructie si progres. Deci, chiar si in caz de conflicte majore (revolte, razboi, etc.) este bine sa nu se uite nici o clipa ca trebuie sa se mearga pe calea dreapta, constructiva deoarece, in caz contrar, Cainele are puterea de a ajunge oriunde si cinismul sau este intotdeauna de temut...

Anul Cainelui Pentru Zodia Sobolan

In general, Sobolanul nu se prea regaseste in gratiile Cainelui. Va urma un an destul de neplacut in care nesansele se vor tine lant. Problemele vor apare in special datorita faptului ca simturile sale de intuitie vor fi destul de inhibate astfel incat nu va mai fi capabil sa influenteze sau sa schimbe cursul lucrurilor care il dezavantajeaza sau, pur si simplu, nu ii plac. In plus se va necaji foarte mult deoarece cele mai multe din gesturile si actiunile sale vor avea o tenta permanenta spre complicatie si amanare.

Cert este ca cel mai bun sfat pentru acest an este "rabdare si prudenta". Chiar daca pare ca simturile de supravietuitor nu mai functioneaza este bine de stiut ca totul este doar aparenta. Mai mult, tendinta spre ordine a Cainelui poate sa rasplateasca eforturile Sobolanului (atunci cand este onorata) intorcand mersul anului spre unul de exceptie, constructiv si plin de bunastare.

Anul Cainelui Pentru Zodia Bivol

Fiind un an al schimbarilor si al controverselor se pare ca nu va fi placut pentru stabilul si conservatorul Bivol. Cu toate aceste aparente va fi unul din anii in care problemele se vor rezolva si, cu toate ca va apare senzatia de sufocare sub noianul lor se va sesiza rapid ca nu sunt atat de grave. De fapt, Cainele adora si respecta temperamentul ordonat al nativilor Bivol incercand sa recompenseze cu progres si cu o cale cat mai libera de obstacole si adversitati.

Schimbarile aparent majore care pot apare in viata nativului Bivol trebuie percepute ca fiind o componenta destul de invariabila a sortii. Sub mangaierea si protectia Cainelui tot ceea ce se va intampla se incadreaza pe drumul cel bun. Problemele apar din incapatanarea si mai ales nervozitatea care tinde sa caracterizeze pe Bivol in acest an. Atentie mai ales la familie!!!

Anul Cainelui Pentru Zodia Tigru

Cu toate ca Tigrul este destul de admirat de "influenta" Cainelui se poate spune ca va fi un an solicitant si destul de obositor. Intentiile permanente spre mai sus si spre mai bine ale nativului Tigru vor fi destul de sustinute de influenta Cainelui atat timp cat ele se incadreaza pe linia corectitudinii si a muncii. Totusi nu se va putea spune ca este o sustinere reala. In acest an Tigrul va sesiza un fel de singuratate destul de accentuata in special datorita faptului ca cei din jur sunt destul de preocupati de necazurile lor.

Atentie la interpretarea factorilor din jur, in special in directia oamenilor influenti! Este bine de retinut pentru nativii Tigru ca norocul ii va favoriza destul de des fara a le permite sa fie folosit pentru finalizari de drum sau actiuni. Totul depinde de ei, de gesturile lor si, in special, de onestitatea si corectitudinea de care vor da dovada.

Anul Cainelui Pentru Zodia Iepure

Se poate spune ca Iepurele este unul dintre favoritii acestui an. Chiar daca va pare un an plin de conflicte, de critici din partea superiorilor, de multe piedici din partea prietenilor apropiati, asociatilor, etc., va fi un an destul de plin de realizari, in special in directia rezolvarii unor probleme mai vechi (chiar si a celor care pareau a nu mai avea nici o rezolvare. De aceea se pare ca va fi un an in care Iepurele va avea timp si pentru recreere si pentru familie in egala masura cu timpul afectat muncii si prietenilor.

Este indicat ca, sub presiunea irascibilitatii si cinismului celor din jur, a nervozitatii si a deselor tendinte spre controverse sa apeleze la maxim la calitatile sale de fin diplomat. Sa nu se inteleaga din asta o pozitie de genul "cand doi se cearta Iepurele castiga". Diplomatia sa trebuie folosita pentru a atrage in jurul sau linistea sa si a celor care se integreaza in cercul "operational".

Anul Cainelui Pentru Zodia Dragon

Chiar daca se poate vorbi despre un adevarat respect al Cainelui fata de nativitatea Dragon, acest an va fi unul lasat in totalitate la dispozitia sau "discretia" gesturilor si actiunilor Dragonului. Problemele vor apare daca mediul in care traieste Dragonul este atins sau nu de controverse si conflicte. Daca da, va fi un an dificil in care problemele apar din toate directiile, planurile si actiunile Dragonului derulandu-se cu greutate. Daca nu, totul va merge in directa relatie cu gesturile si dorintele acestuia.

Pentru Dragonii "defavorizati" de mediu este bine de retinut ca ei trebuie sa incerce tot ce este posibil pentru a evita confruntarile cu adversarii sau cu cei care nu ii impartasesc ideile. In caz contrar se poate ajunge pana la pierderi majore in functie de puterea celui "deranjat" care nu va mai avea alta "tinta" - echilibrul indus de prieteni si relatii este o solutie de echilibru.

Anul Cainelui Pentru Zodia Sarpe

Sarpele este un alt nativ care pare "parasit" de influenta anului Cainelui. Din acest motiv el va avea libertatea de a intreprinde tot ceea ce ii permite mediul din care face parte. Acest lucru nu este compatibil 100 % cu ceea ce se poate numi un an bun... Va avea ocazii deosebite de a-si lansa noile sale idei, va munci cu spor, va avea parte de realizari, de liniste, de vacante, etc. dar, destul de posibil, poate avea parte in egala masura de probleme, dezamagiri, etc., toate induse in exclusivitate de cei din jur, "palpabili" sauz nu.

Indiferent de evolutia anului (buna sau rea) va fi necesar sa se protejeze fata de cei care ii formeaza mediul de viata. Daca va folosi farmecul si analiza rece care ii este caracteristica va fi in pozitia celui care castiga. Daca nu... este bine sa fie deosebit de atent la sanatate deoarece poate fi un punct slab numai bine de atacat/ utilizat. Atentie la posibilitatea de a fi furat/ jefuit!

Anul Cainelui Pentru Zodia Cal

Admirabila legatura intre nativul Cal si influenta Cainelui va avea drept rezultat unul din anii cu adevarat buni. Cei mai avantajati nativi Cal vor fi cei "studiosi" care vor trece "fluierand" peste aproape orice examen (sa nu se inteleaga de aici ca nu mai este necesara munca pentru a trece peste respectivele examene).

Succesul va fi si de partea celorlalti nativi Cal fiind un an al succesului si onorurilor, in cel mai nefericit caz aparand beneficiul unei sarcini de mult gandite si vizate de fericitul Cal. Dezinvoltura si viteza Calului vor fi cauza principala a lipsei de probleme, a faptului ca va fi remarcat de oameni foarte importanti, etc. dar... exista un "dar"... este bine sa fie mult mai consecvent si organizat decat de obicei. Toate acestea sunt necesare nu numai pentru a exploata tot ce ii ofera sansa ci si pentru a evita intoarcerea de "180 grade" a destinului sau.

Anul Cainelui Pentru Zodia Capra

Mai in gluma, mai in serios, se poate vorbi despre un an care are toate sansele de a fi catalogat drept "un an pe muchie de cutit". Nativul Capra este destul de favorizat de influenta Cainelui dar este destul de "parasit" de sustinerea celor care formeaza mediul sau de viata. In concluzie se pare ca va fi un an in care toate eforturile trebuie orientate spre munca, eliminarea oricaror capricii, etc. fara a pierde nici o secunda din vedere ca lipsa de optimism atrage depresie si comportamente inadecvate.

Chiar daca va pare ca este vorba despre un an "nenorocit" in care sunt suportate multe si "nesuferite" schimbari nefericite, in care se duce o aparenta lupta cu datoriile, problemele de tip sentimental si cele de tip familial, este bine de retinut ca toate acestea se pot rezolva adoptand o pozitie conservatoare in ideea pastrarii parametrilor la care a startat anului Cainelui.

Anul Cainelui Pentru Zodia Maimuta

Apropierea excesiva a nativitatii Maimuta de "nativitatea umana" poate face ca acest an sa nu fie unul dintre cei mai favorabili. Fiind unul din anii cu adevarat complicati din punct de vedere al comportamentelor si al reactiilor umane, se poate spune ca va fi dificil sa se inregistreze progrese in special datorita unui comportament destul de inclinat spre tradarea promisiunilor pe care se bazeaza atat de mult un individ nativ Maimuta. Exista, totusi, un castig... va descoperi care ii sunt adevaratii prieteni.

Problemele si dezamagirile au un "revers de medalie" destul de benefic: ele releva cand, cum si unde s-a gresit in analiza sau actiune, lectiile astfel invatate devenind deseori nepretuite. Daca se va lua in calcul onestitatea si corectitudinea influentei Cainelui se va sesiza ca orice pare a fi problema este, de fapt, un pas catre succesele si bucuriile de mai tarziu (daca nu prezente).

Anul Cainelui Pentru Zodia Mistret

Permanent prezenti in "gospodaria vietii" nativul Cocos si "influentul" Caine nu aveau cum sa nu se inteleaga. Va urma un an bun in care se va inregistra fie progres fie refacerea partiala a pozitiei/ castigurilor pierdute, chiar daca se va evalua acest aport al sortii ca fiind mediocru spre mediu. Sustinerea influentei Cainelui se va regasi si intr-o relativa usuratate de a atinge telurile propuse, planurile nativului Cocos gasind destul de usor drumul spre realizare, pe fondul muncii si corectitudinii.

Se poate vorbi, totusi, de unele probleme majore in ceea ce priveste indivizii din mediul in care isi desfasoara existenta. Fiind un an destul de instabil din acest punct de vedere pot apare si "actiona" unele probleme legate direct de oameni, in special la nivelul familiei, fapt care poate sa induca pierderi masive de energie, sentimente confuze, depresii si chiar... despartiri dureroase.

Anul Cainelui Pentru Zodia Caine

De doua ori Caine, de doua ori protectie, de doua ori progres, acestea sunt principalele rezultate ale combinatiei de care beneficiaza indivizii care se "regasesc" sub aceste semne. Inteligenta nativa a Cainelui nu avea cum sa piarda din vedere ca este timpul sa se sustina cu maxim de energie. In consecinta va urma un an bun in care necazurile sau problemele sunt mult reduse, chiar inexistente, in care va avea timp sa acumuleze material si spiritual, in care va avea reusite in cariera, etc.

Principalele sale eforturi vor trebui orientate fie in directia recuperarii credibilitatii sale in fata celor din jur fie in directia castigarii acesteia fata de noii factori de mediu. De altfel, in acest an toata lumea are de luptat cu irascibilitatea si lipsa de intelegere a celor din jur, fie din motive constructive fie, pur si simplu, punitive. Atentie la posibilele reactii de "maraire"!!!

Anul Cainelui Pentru Zodia Mistret

Bazandu-se aproape intotdeauna pe relatiile cu oamenii, nativul Mistret va avea de luptat cu un an plin de frustari mai ales pentru aspiratiile lui, in care va fi dezamagit daca asteapta prea mult. Neglijentele din trecut vor deveni usturatoare asemenea proastelor aprecieri legate de erorile de judecata, fapt ce va atrage un sentiment ciudat de hartuire, dificultatile parand ca apar din toate directiile. Totusi, nu este asa, in fapt fiind vorba despre un an al confruntarilor constructive, totul avand revers "progresiv".

Fiind vorba despre conflicte constructive, progresiste, este bine ca nativul Mistret sa nu piarda din vedere ca treuie sa adopte permanent pozitii critice pe masura. In plus, sensibilitatea sa fata de cei din jur trebuie stavilita in sensul ca trebuie sa devina deosebit de atent cu cine merge pe "drumul vietii" si, mai ales, cui ii face confidente (cunoasterea punctului slab este critica).