Anul Iepurelui

Anul Iepurelui Pentru Fiecare Zodie

Urmand instabilitatii si ferocitatii anului Tigrului, anul Iepurelui va fi un an in care se vor stinge pe cat posibil conflictele anterioare si se vor "lige ranile" provocate de anul anterior. In plus oboseala acumulata este gata sa fie echilibrata de odihna dar si de perioade de timp mai mult sau mai putin "prea linistite" si anoste. In plus va interveni un fel de lux accesibil oricui pe fundalul unor minore modificari de situatie (senzatie datorata si pierderilor anterioare).

Nimeni nu va mai vrea sa isi bata capul cu probleme majore sau cu realitatile mai mult sau mai putin neplacute fapt ce va induce o caracteristica generala de liniste si pace pentru acest an al iepurelui. Cei mai multi dintre noi beneficiind de aceasta liniste nesperata (dupa tumultul anterior) vor avea senzatia unei vieti fara griji care va imparti fericire tuturor. Rafinamentul si bunul gust vor "rasari" pretutindeni si oamenii vor invata ca forta nu rezista credintei.

"Mama natura" a lasat o lege nescrisa care spune ca "atunci cand unii se odihnesc altii vaneaza". Lipsa problemelor sau provocarilor majore nu este un motiv de a pierde din tonusul necesar supravietuirii si progresului. Acum este timpul ca toti sa fie atenti sa nu devina prea indulgenti sau sa nu fie luati de valul odihnei si luxului deoarece vor plati scump din punctul de vedere al diminuarii simtului datoriei sau al eficacitatii.

Rolul major ce va fi acordat relatiilor internationale precum si diplomatiei poate induce in eroare cu privire la eventualele reactii adverse ce vor fi "vazute" destul de posibil prea tarziu. Si cum este un an al refacerii si al "reconstructiei" se poate ca energiile disponibile sa fie mai mult sau mai putin "investite" in actiuni sau gesturi "de atac" ce se vor manifesta mai tarziu. Si daca se va lua in calcul ca banii se vor obtine mult mai usor decat de obicei … Atentie!

Anul Iepurelui Pentru Zodia Sobolan

Calmul si linistea nu sunt prea pe placul nativului Sobolan, mai ales atunci cand acesta nu este un rezultat al activitatii sale ci, pur si simplu este o rezultanta a apatiei generale. De altfel el nu se simte in largul sau atunci cand toate activitatile se taraganeaza datorita linistii sau nevoii de aceasta. Din aceasta cauza el va trebui sa fie deosebit de atent cu reactiile sale si mai ales cu plasamentele/ investitiile deoarece nu au sanse prea mari sa dea randamentele asteptate (cu mult peste pragul normal).

Starea sa de stres are toate sansele sa se transmita si asupra celor din jur fapt ce va face sa aiba destule probleme cu cei din jur sau cu cei de acasa. Oare este atat de greu de inteles ca toata lumea vrea doar sa fie lasata in pace? Daca va intelege acest amanunt va avea contacte de afaceri din cele mai fructuoase (cu referire la viitor). In plus, de ce sa nu se odihneasca putin?

Anul Iepurelui Pentru Zodia Bivol

Pe parcursul acestui an nativul Bivol se simte in largul sau care va avea cu siguranta unul din anii minunati ai vietii sale. Chiar daca mai are de rezolvat unele lucruri destul de importante (din care cele mai multe isi au originea in anii precedenti) el va inregistra un progres constant. Noile probleme ce vor solicita atentia sa trebuie analizate cu grija si rezolvate cat mai prompt cu putinta deoarece ele pot avea "darul" de a complica inutil existenta Bivolului pentru anul in curs.

Cand toate merg atat de bine poate exista pericolul unei degradari a starii interioare pe fondul unor discordii mai vechi sau al pierderii unor fiinte dragi (din motive total independente de puterea nativului Bivol de a face ceva. In aceste situatii acesta va trebui sa faca unele eforturi in directia temperarii manifestarilor extreme deoarece anul iepurelui trebuie exploatat complet.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Tigru

In general nativii Tigru sunt norocosi ca influenta iepurelui este destul de benefica (pe fondul dorintei iepurelui de a nu iesi in evidenta fata de tigru care anul precedent l-a considerat inofensiv). Practiv anul va fi unul dintre cei buni in care afacerile si dragostea vor influri la cote maxim posibile. Probleme pot apare doar datorita reactiilor cu tenta extremista ale nativului Tigru dar acestea vor fi destul de nesemnificative si vor fi ocolite/ rezolvate fara prea mare efort.

Totusi, pe parcursul acestui an, nativii Tigru vor trebui sa tempereze energia si mai ales nerabdarea lor deoarece acesta este un an al linistii, al reactiilor molcome. Va fi necesar sa isi controleze cat poate mai bine posibilele iesiri datorate exasperarii si sa ia lucrurile ca atare. De ce nu s-ar gandi la faptul ca plictiseala poate fi usor eliminata deoarece are timp de lucruri noi.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Iepure

Este momentul ca iepurele sa faca tot ce este posibil mai bun pentru el in special datorita faptului ca merge pe mana proprie fara posibilitatea interventiei unor factori externi care sa ii perturbe mersul evenimentelor. Destul de inteligent acesta se va gandi in special la viitor si, de aceea, se vor inregistra succese importante in ceea ce priveste cariera si plasamentele financiare de durata medie sau lunga. Nu este prea pretentios asa ca se va multumi cu destul de insemnatul aport financiar de moment.

Totusi va fi necesar sa nu iasa in evidenta sau sa nu "faca cunoscut" avantul sau din aceasta perioada. Exista posibilitati multiple de a "cuceri" noi dusmani in special pe fondul unor reprobabile reactii de invidie sau pur si simplu vor primi "contre" insemnate din partea celor superior ierarhic care bineinteles ca nu vor sta cu mainile in san la ascensiunea iepurelui.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Dragon

Se poate spune ca nativul Dragon este cel care va avea un an fara nici o problema. Progresul va fi continuu in conditiile in care norocul nativ al acestuia va sustine tot ceea ce intreprinde cu sau fara "solicitarea" lui. Social, financiar, in familie, etc. toate merg ca pe roate fapt ce va induce economii energetice de cea mai buna calitate care pot fi utilizate fie pentru moment in ideea construirii de "noi cai" fie vor fi pastrate pentru utilizarea lor ulterioara (asemenea economiilor financiare).

Utilizarea plusurilor energetice este principala problema de pe parcursul acestui an. In fapt, nativul dragon va trebui sa analize bine si corect (mai ales ca detine linistea si timpul care este necesar randamentului maxim in aceasta directie) orice pas va intreprinde deoarece exista riscul sa starteze prea multe activitati. Aceasta eroare va fi platita scump candva.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Sarpe

Diplomatul iepure va fi destul de atent cu influenta sa asupra nativului Sarpe. Nu se va opune fatis complicand viata sarpelui dar va face tot ce ii sta in putinta pentru al slabi si al face sa ajunga rapid la limita de energie de care dispune acesta. Anul va curge destul de fericit pentru nativul sarpe dar va fi un an in care acesta va fi extrem de ocupat prin insumarea cerintelor de rezolvare a problemelor de viata (curente) cu cerintele de rezolvare a problemelor mai vechi.

Respectarea obligatiilor/ promisiunilor mai vechi va avea ca rezultat "rapirea" totala a timpului liber de care dispune nativul Sarpe. Se va ajunge la situatia in care acesta nu va avea timp nici macar pentru familie (sau cei dragi) fapt ce il va face sa fie destul de irascibil. In plus va interveni si faptul ca banii care vin destul de usoar pleaca si mai usor "rarind" deplasarile.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Cal

Un an in care nativul Cal se poate desfasura la maxim de potential. Va fi insotit destul de evident de o mare doza de noroc in tot ceea ce va face, mai ales in directia investitiilor (care vor pregati baza de dezvoltare pe anii care vin). Linistea celor din jur va avea darul de a crea "scena" desfasurarii complete a majoritatii calitatilor Calului fapt ce ca duce la o crestere semnificativa a admiratorilor si/ sau sustinatorilor acestuia in conditiile in care va fi evidenta compatibilitatea sa totala cu acestia.

Datorita faptului ca totul merge ca pe roate nativul Cal va avea o perioada care poate fi descrisa ca fiind cu adevarat angajanta mai ales ca acesta se poate aventura aproape in orice. Important va fi pentru acesta sa isi tempereze la maxim tendintele sale de "Don Juan" mai ales acolo unde pot apare interpretari (risca sa isi creeze dusmani puternici pentru anii care vin).

Anul Iepurelui Pentru Zodia Capra

Nativul Capra se afla in largul sau atunci cand este inconjurat de liniste si bunastare. Fiind un an al relaxarii va avea ocazia sa beneficieze de viata culta si "nobila" de care are atat de multa nevoie. Anul va fi unul dintre cei buni iar banii vor veni fara a depune prea mult efort sau fara a se implica in prea multe activitati care sa ii rapeasca timp. In aceste conditii Capra va reusi atat sa progreseze cat si sa isi sustina cerintele de viata mondena de care a dus atat de mult lipsa.

Problemele ce pot apare sunt legate de o oarecare dezilvoltura care o abordeaza in marea parte a comportamentului acestuia si mai ales datorita faptului ca trecutul sau are nevoie de un "retus" destul de major mai ales la nivelul familei. Neglijarea acestui aspect poate apare in mai ales datorita faptului ca nativul Capra tinde sa isi incarce prea mult timpul sau disponibil.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Maimuta

Linistea din jur va fi perceputa rapid si eficient de catre aproape toti cei care apartin nativitatii maimuta. A venit vremea sa se puna pe treaba la maxim de potential in special in directia pregatirii viitorului acestora. Bazandu-se pe flerul si capacitatile lor ei vor "detecta" rapid cele mai "stralucitoare" sanse de dezvoltare pentru viitor si vor trece la treaba. Linistea si bunul mers il vor insoti atat in familie cat si la servici asigurand mersul normal al evenimentelor.

Problemele ce pot apare sunt legate de o implicare mult prea mare in munca (in directia cladirii planului/ schimbarii de viitor). Din acest motiv castigurile financiare ale acestui an vor fi destul de mici si gradul de oboseala la care se va ajunge la finele anului poate fi demn de luat in seama. Ceva control al entuziasmului ar fi indicat mai ales ca urmeaza din nou tot munca.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Mistret

Cocosul este destul de enervant pentru Iepure. Incisivitatea sa si mai ales duritatea cu care sanctioneaza majoritatea lucrurilor nu prea au de a face cu acest an in care se doreste mai mult liniste si reactii conciliante. In fapt acesta va fi un an bun pentru nativul Cocos doar in conditiile in care el va ramane cat mai mult posibil conservator in conceptie. Deranjand pe majoritatea celor din jur (cu sau fara o vina anume) va avea destul de mari probleme in majoritatea "evolutiilor" acestuia.

Avand o mare predispozitie spre erori din cele mai majore el va fi predispus la calcule proaste in directia afacerilor (inclusiv a investitiilor) fapt ce va duce la o diminuare importanta a resurselor sale. Una din solutii poate fi temperarea maxima a comportamentului sau in ideea de a-si uni fortele cu altii intr-o actiune dependenta de cei care nu au probleme cu iepurele.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Caine

Un an care nu putea scapa docilului si maleabilului caine in directia unei dezvoltari majore si a unui excelent mers al evenimentelor. Fiind un an foarte bun el nu va rata ocazia de a starta afaceri din cele mai profitabile atat pentru el cat si pentru cei cu care se va asocia (majoritatea avand obiectivele cu plasament cel putin pentru termen mediu daca nu lung). Daca nu se va implica in propriile afaceri va avea sanse maxime de a progresa in ierarhia locului sau de munca.

Chiar daca majoritatea problemelor curente nativului Caine se vor rezolva cu o usurinta iesita din comun acesta va trebui sa isi tina spiritul treaz deoarece cei mai slabi nu vor inceta nici o clipa sa atenteze la resursele celorlalti. In plus pot apare ceva probleme din partea celor care nu se pot impaca cu ideea de a fi depasiti de evenimente sau de nativul caine.

Anul Iepurelui Pentru Zodia Mistret

Asemenea altor nativi monotonia aparenta a acestui an il va transforma pe nativul Porc intr-o persoana destul de instabila pe fondul unui an destul de bun. Din acest motiv rezultate "de linie" de la finele anului nu vor fi pe masura aspteptarilor sau a posibilitatilor real existente. Important este ca macar va avea sanse maxime in directia consolidarii pozitiilor care le detine deja precum si in pregatirea unor salturi majore pentru viitorul destul de apropiat.

Viata de acasa este destul de calma si fericita, activitatile sociale merg perfect, bucuriile curg iar nativul Porc isi etaleaza la maxim bunastarea. Acest lucru atrage pe cei cu intentii rele mai bine decat s-ar crede (cel putin in cazul nativului Porc). In acest mod vor fi trase multe din problemele ce vor fi traite pe acest an. Ceva prudenta si mai ales intimitate ar fi indicata.