Anul Maimutei

Anul Maimutei Pentru Fiecare Zodie

Anul Maimutei poate fi numit cu adevarat "anul tuturor posibilitatilor". Este unul din anii in care se poate incerca orice actiune, sansele de realizare ale acesteia fiind "jucate" de catre maimuta la maximum de posibilitate din cerinta de realizare. Chiar si cele mai grele/ dificile actiuni cu putinta au sanse foarte mari de realizare pe parcursul acestui an. Din acest motiv toti vor merge cu motoarele la maxim "speculand" faptul ca este un an deosebit de progresist.

Problemele rezolvandu-se fara prea mare efort (datorita faptului ca maimuta conduce inainte pe fondul invataturii si promovarii cu un impuls norocos demn de luat in seama). Din toate punctele de vedere afacerile vor progresa deosebit de repede, se vor acumula bani, prieteni, vor fi descoperite noi cai neconventionale pentru abordarea lucrurilor si situatii, etc. pe fondul uimirii si zapacirii create de mediul "contaminat" de influenta progresista a maimutei.

Este un an al inventiilor si al inovatiilor care aduc multa bogatie dar si "jocurile negre de culise" care se creaza in jurul acestor factori, politica, diplomatia, finantele si afacerile vor fi angajate intr-un joc al "supraproductiei" pe fondul faptului ca fiecare incearca sa il insele pe celalalt in ideea insusirii "ciolanului cel mai aratos", totul avand tenta amuzanta si excitanta a unui joc in care oricine va avea sansa de a-si juca cartile detinute (si nu numai).

Datorita capacitatilor de maleabilitate, improvizatie, inteligenta solicitate de acest an el nu va fi unul prea bun pentru cei slabi de inima sau grei de cap. In plus intervine faptul ca vor exista sanse egale de a pierde si de a castiga pe fondul interpretarilor de indiferenta in ceea ce priveste pierderea (Maimuta nu permite concesiile sau retragerea insufland celor care au pierdut sentimentul ca s-a pierdut un tur dar urmeaza altul in care se poate castiga pozitia pierduta).

Anul Maimutei Pentru Zodia Sobolan

Fiind un an al afacerilor se poate spune ca nativul Sobolan se va gasi in elementul sau sub influenta Maimutei. Va fi un an fructuos si plin de realizari pe toate liniile sale de activitate si/ sau implicare (afacerile vor inregistra un curs ascendent chiar daca pot apare interpretari negative, finantele vor atinge una din cele mai bune eficiente de investire, prietenii si familia se vor conforma "drumurilor bune" cu toata energia si disponibilitatea lor, acumularile vor depasi deseori planificarile).

Singurele probleme vor apare datorita existentei unei senzatii generale de joc unde cei din jurul nativului Sobolan pot fi persoane destul de patimase sau suparacioase. Pierderile lor trebuie sa nu fie interpretate ca o cota proprie a Sobolanului deoarece exista posibilitatea ca ei sa isi orienteze energiile disponibile spre "deposedarea" de ceea ce li se cuvine a Sobolanului.

Anul Maimutei Pentru Zodia Bivol

Maimuta "va darui" nativului Bou un an norocos si prosper, un an in care Boul va culege roadele constantei si perseverentei "aratate" de-a lungul timpului prin munca si efortul sau. In general vor exista toate sansele ca in acest an nativul Bou sa obtina rezultate care sa fie direct proportionale cu ceea ce a "pierdut" sau cu ceea ce ce soarta i-a "omis" spre insusire pana la acest moment, suma tuturor realizarilor sale depasind cu mult eforturile sale din anul curent.

Din acest motiv va fi cautat si inconjurat de oameni importanti mai mult decat de obicei (fapt ce va induce o crestere a solicitarilor de activitate), va "accepta" promovari in functie sau extinderi ale sferei de activitate in conditiile cresterii numarului de colaborarori/ asociati (fapt ce duce la o noua crestere a solicitarilor). Atentia la posibilila depasire a capacitatilor de lucru!

Anul Maimutei Pentru Zodia Tigru

Nativitatea Tigrului este mult prea taioasa si dura pentru a avea sanse sa nu fie sanctionata de maleabilitatea influentei Maimutei. Din acest motiv exista mari sanse ca acesta sa fie un an greu pentru Tigru, un an in care rabdarea si puterea de sacrificiu a acestuia sa fie din plin incercate de probleme din cele mai diverse, de iritari si de un foarte probabil regres. Fiind obligat aproape in permanenta de a accepta tot felul de compromisuri va aloca cea mai mare parte din resurse catre acestea.

Principalele sale probleme vor fi nascute in special dintr-un fel de lipsa de diplomatie care va fi sanctionata de toti. Nu trebuie sa isi reclame obiectiile (asa cum este obisnuit) si nici nu va fi bine sa se implice in conflicte deoarece va sesiza ca toti cei din jurul celui "atacat" se vor uni formand o grupare de care abia va scapa fara sa fie distrus (la propriu).

Anul Maimutei Pentru Zodia Iepure

In conditiile in care spiritul de competitie nascut de permanentul "joc" indus de influenta Maimutei, nativul Iepure se va simti "depus" pe un teren destul de nesigur si incert. Cu toate ca este un an destul de bun el va percepe in primul rand aceasta incertitudine care tinde sa il transforme intr-un adevarat si sincer pesimist. Din acest motiv exista pericolul ca afacerile, investitiile, deciziile, actiunile, etc. sa se impotmoleasca nejustificat si anul sa nu aiba randamentul posibil.

Viata familiala va ramane locul sau de retragere si de trairi sincere si oneste dar cercul de persoane din jurul sau va cunoaste destule oscilatii datorita comportamentului interpretabil adoptat de nativul Iepure. Daca el va gasi puterea de a fi optimist si de a elimina tendinta sa spre exagerarea greutatilor nu este greu de dedus ca anul poate fi dintre cei mai buni.

Anul Maimutei Pentru Zodia Dragon

Entuziasmul creat de un an atat de bogat in posibilitati de a atinge ceea ce si-a propus poate aduce destul probleme nativului Dragon. Influenta Maimutei este destul de benefica nativului Dragon in conditiile in care el va fi capabil sa accepte unele compromisuri si, in special, sa fie capabil sa asculte/ accepte din sfaturile celor din jur. Progresele din cariera, din viata de afaceri, din lumea intima sau din cea a cercului de prieteni si relatii nu au nici o piedica daca stie sa se adapteze.

Inca odata este necesar sa se atraga atentia asupra tendintei spre entuziasm si gesturi din cele mai riscante si nesabuite cu putinta. Nu intotdeauna primele rezultate favorabile sunt cele care garanteaza bunul mers al evenimentelor. O angajare pripita bazata pe cele de mai sus poate duce rapid si eficient la cele mai serioase incurcaturi (cu reverb drastic si in anii care vin).

Anul Maimutei Pentru Zodia Sarpe

In acest an nativul sarpe "beneficiaza" de ceva pierderi la capitolul fler. Fara el va fi necesar un efort suplimentar de adaptare care consuma si mai mult putina rezerva de energie de care dispune sarpele. In schimb, influenta Maimutei are darul de a permite Sarpelui sa gaseasca ajutor de la cei din jur exact atunci cand are mai multa nevoie de el. Chiar daca va intra in dispute este bine sa nu exagereze in reactii deoarece lucrurile au tendinta permanenta de a se linisti singure, fara urmari grave.

Cel mai important lucru pentru nativul Sarpe este ca in acest an sa elimine la maxim starile de incertitudine si nervozitate create "instabilitatea" acestui an. Daca nu procedeaza in acest mod el va "beneficia" de stari de nervozitate si irascibilitate care vor turna gaz pe focul mai tuturor conflictelor sale cu urmari destul de neplacute. Deci, conservatorism si neutralitate.

Anul Maimutei Pentru Zodia Cal

Nativul Cal nu putea rata influenta Maimutei. Va urma un an din cele mai norocoase si benefice in care fiecare gest al Calului va fi rasplatit cu rezultate de cele mai multe ori peste asteptari. Castigurile sale vor fi rapide si cu rezultate din cele mai neasteptate, va investi cu genialitate orice surplus de care va "face rost" si va fi deosebit de capabil in cautarea solutiilor pentru problemele sale. Rapiditatea gesturilor sale va fi rasplatita din plin si in domeniul sufletului si aspiratiilor cele mai inalte.

Dar elementul uman din jurul sau are propriile trairi, independente de incercarile sau posibilitatile Calului de a ajuta intr-un fel anume. Intervine si "viteza" de desfasurare a Calului care este destul de greu de fixat si de analizat fapt ce va induce destule neintelegeri cu cei care ii formeaza cercul de relatii/ prieteni, mai ales ca nativul Cal nu prea intelege "de ce toate asa".

Anul Maimutei Pentru Zodia Capra

Sensibilitatea, subtilitatea si inclinatiile spre artistic ale nativului Capra sunt pe placul influentei Maimutei. Va urma unul din anii buni pentru aproape toti nativii Capra in care aproape toate vor merge de la sine si, de cele mai multe ori spre bine. Pentru a veni in ajutorul Caprei, influenta Maimutei va fi majora in special la nivelul sentimentelor ei, prin evidentieri si promovari in activitatile sale, prin oferirea celor mai facile drumuri pentru a ajunge la implinirea dezideratelor acesteia.

Fiind un an plin de recompense este aproape imposibil pentru nativul Capra sa nu lase impresia unora dintre cei din jurul lui ca ar fi vorba de lipsa de merite sau "jocuri de culise". Acest fapt trebuie sa "forteze" pe nativul Capra la a adopta un comportament orientat la maxim spre "intimitatea" evolutiilor lui. Cercul de prieteni trebuie doar sa beneficieze nu si sa stie.

Anul Maimutei Pentru Zodia Maimuta

Evident va fi anul excelentei si al amintirilor placute si utile pentru mai toti nativii Maimuta. Este anul in care se vor demara cele mai de succes intreprinderi/ afaceri/ cercetari, etc., in care valul de realizari, evidentieri si fericire va trebui efectiv temperat pentru al putea "suporta". In acest an nativul Maimuta va castiga cele mai bune si stabile prietenii/ relatii fapt care va propulsa inca odata parametrii de evolutie al acestuia. Pe scurt, "spor la treburi!".

Progresul fantastic poate atrage mult prea multe solicitari. Sfatul esential pentru nativul Maimuta in acest an este sa "isi cunoasca lungul nasului". Daca va reusi sa isi dozeze eficient efortul si sa ergonomicizeze sectoarele de activitate ale vietii sale va avea capacitatea sa fie stapan pe toti parametrii fara dureri de cap in viitor sau pe moment cu colaboratorii/ subordonatii.

Anul Maimutei Pentru Zodia Mistret

Fiind un an al castigurilor pentru toti "cocosia" nativului Cocos nu are sanse de integrare aproape indiferent de gesturile acestuia. Influentele benefice ale Maimutei nu prea au sanse sa fie percepute si exploatate rezultand un an din cei mai slabi pentru Cocos. Se poate spune ca va deveni tinta tuturor in ceea ce priveste posibilitatea de al exploata, de a-i produce probleme financiare, suparari, etc., chiar daca toti vor sesiza nedreptatea gesturilor lor.

Hartuit si avand la dispozitie din ce in ce mai putine resurse si sprijinitori (atentie, aici exista sanse maxime ca si familia sa ii produca necazuri) el va face dese erori de judecata si mai ales de apreciere a situatiilor facandu-l sa creada ca lucrurile sunt mai bune decat in realitate si sa il lase descoperit. O solutie buna ar fi sa se bazeze numai pe el insusi si pe rezervele proprii.

Anul Maimutei Pentru Zodia Caine

Simturile deosebit de dezvoltate ale nativului Caine vor avea "darul" sa il faca mai circumspect decat este necesar cu o diminuare evidenta atat a randamentelor cat si a claritatii evolutiei acestuia. Influenta Maimutei va interveni destul de benefic inducand ca, in cele din urma, anul acesta sa fie unul moderat si mai ales destul de plin de satisfactii. Interesant este ca Maimuta va asigura nativului Caine o "mare cantitate" de petreceri si sarbatori pentru a-i adormi simturile si, astfel, al ajuta.

Prietenii noi si mai ales cei din randul celor "cu greutate" nu vor lipsi in viata de zi cu zi a nativului Caine, sustinandu-l aproape in tot ceea ce intreprinde. Dar, cum totul are un pret, cheltuielile Cainelui vor fi majore putand sa il deztabilizeze destul de grav. Solutii? Este indicat sa isi foloseasca simturile strict pentru activitatile sale si sa fie "practic" in directia cheltuielilor.

Anul Maimutei Pentru Zodia Mistret

Mistretul va avea parte de un an plin de satisfactii si realizari. Maimuta are grija de aproape toate problemele nativului Mistret si il ajuta in tot ceea ce intreprinde. Dar, acest ajutor este orientat spre mentinerea pozitiei nativului Mistret, restul fiind in directa dependenta cu gesturile si acctiunile acestuia din urma. Va avea de rezolvat, ca principala problema, enigma drumului de viitor care trebuie adoptat de acesta, fapt care ii va crea ceva probleme in ceea ce priveste "concentrarea" pe ceva palpabil.

Eforturile sustinute vor fi "imbinate" din belsug cu petreceri care sa il relaxexe si sa ii permita sa aiba toate contactele care le considera necesare rezolvarii problemelor sale. Acest fapt il va face sa fie in permanenta in criza de timp si energie, stare ce poate atrage destule probleme din partea familiei sau din punct de vedere al cheltuielilor inregistrate.